سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۰۱ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۸۰۸
دنیای خودرو

تویوتا از مینی‌ون سیه‌نا (Sienna minivan) رونمایی کرد + تصاویر

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مینی ون هیبریدی تویوتا سیه نا مدل ۲۰۲۱ رونمایی شد.

تویوتا از نسخه ی به روزرسانی شده ی مینی ون هیبریدی سیه نا مدل ۲۰۲۱ رونمایی کرد که از نسل جدید پلتفرم TNGA- K با مصرف سوخت ۷/۱ لیتر بر ۱۰۰ کیلومتر بهره می برد.

تویوتا در تازه ترین اقدام خود، مینی ون سیه نا (Sienna minivan) را به روزرسانی کرده و مدل کاملاً جدید سال ۲۰۲۱ را با سیستم محرکه هیبریدی بعنوان گزینه ی استاندارد عرضه است؛ استفاده از فن آوری هیبریدی سبب می شود تا مصرف سوخت این ون به ۷/۱ لیتر بر ۱۰۰ کیلومتر برسد. تویوتا سیه نا ۲۰۲۱ هم چنان سیستم تمام چرخ محرک را بعنوان آپشن ارائه می دهد و بر ایمنی بعنوان اولویت اصلی متمرکز می شود که بعضی از آپشن های لوکس را نیز در بر می گیرد.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مسوولان تویوتا می گویند که مینی ون سیه نا در آمريکا طراحی و مهندسی شده و برای بازار آمریکای شمالی عرضه می شود و تولید آن در کارخانه ایندیانا انجام خواهد شد. من جمله تیپ های مختلف این خودروی هیبریدی میتوان به آپشن جدید پلاتینیوم اشاره نمود که با قابلیت هایی من جمله درهای کناری کشویی و در عقب، صندلی های راحتی(کاپیتانی) گرم شونده در ردیف دوم با ریل کشویی طولانی‌تر ، یخچال و جاروبرقی داخلی، فرمان تلسکوپی قابل تنظیم برقي، آینه عقب دیجیتال و نمایشگر رنگی ۱۰ اینچی هدآپ عرضه می شود. تمام نسخه های تویوتا سیه نا ۲۰۲۱ قادر خواهند بود وزنی حدود ۱،۵۸۸ کیلوگرم را یدک بکشند.

مینی ون سیه نا با استفاده از پلتفرم نسل جدید A- K تویوتا (TNGA- K) بازطراحی شده است. ظاهر این مینی ون هیبریدی شباهت زيادي به بعضی مدل های شاسی بلند- کراس اور خودروساز ژاپنی مانند تویوتا راو۴ و هدلاینر دارد و از آنها قرض گرفته می شود. من جمله این ویژگی های بصری میتوان به جلوپنجره تهاجمی و خطوط روی گلگیر اشاره کرد.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مونته کاهر، مهندس ارشد تویوتا در این زمینه اظهار‌کرد: سیه نا در کل خودروی کاملاً جدیدی است که شامل پلتفرم شاسی و سیستم محرکه برقي جدید می شود.

شانه های ایجادشده توسط گلگیرهای جلو، در امتداد خطوط و برجستگی های بدنه به طرف گلگیرهای عقب امتداد می یابند. جلوپنجره کوچک شده است، بنابراین ورودی جلو میتواند بزرگتر شود تا ظاهری شبیه تویوتا RAV4 یا آوالون داشته باشد. سقف خودرو با شیب کمی به سوی عقب تمایل دارد و در ترکیب با پنجره عقب (greenhouse)، نمای اسپرتی به سیه نا می دهد.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فضای درون کابین مدل ۲۰۲۱ تویوتا سیه نا تغییر یافته تا راننده احساس نکند که پشت فرمان اتوبوس نشسته است. به جای باز نگه داشتن فضای بین راننده و سرنشین جلو برای نگه داری وسایل بزرگ (شبیه سایر مینی ونا و مدل های گذشته)، سیه نا جدید از کنسول پل مانندی بهره می برد که بخش مرکزی داشبورد را به دسته صندلی وسط و سطل نگه داری وسایل متصل می کند. طراحی جدید کنسول به اهرم تعویض دنده و سایر وسایل کوچک امکان می دهد که در بالای فضای خالی زیر آن پل قرار بگیرند.

در عقب، صندلی های کاپیتانی ردیف دوم می تواند با آپشن Super Long Slide به روزرسانی شود که امکان حرکت کشویی ۶۳/۵ سانتی متری صندلی را به جلو و عقب فراهم می کند. قابلیت «ottoman» نیز در این صندلی های راحتی وجود دارد که سبب می شود تا سرنشینان بتوانند پاهای خود را بکشند و استراحت کنند. پیکربندی هشت صندلی با ردیف دوم نیمکتی نیز موجود است.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

مجموعه سیستم های ایمنی فعال و غیرفعال اکنون شامل سیستم نظارت بر نقطه کور دید راننده بعنوان گزینه ی استاندارد می شود که به سیستم اخطار برخورد و تصادف و ترمز اضطراري می پیوندد. همچنین آپشن های پیشرفته ای مثل دوربین دید عقب با زاویه دید عریض، سیستم دوربین دید ۳۶۰ درجه ای و آینه عقب دیجیتالی جدیدی وجود دارد که راننده میتواند فضای درون ون را ازطریق دوربین نصب شده در عقب اتومبیل مشاهده کند. صفحه نمایش رنگی ۱۰ اینچی هدآپ در بیشتر تیپ ها بعنوان آپشن عرضه می شود ولی در پلاتینیوم بعنوان گزینه ی استاندارد موجود است. سیستم سرگرمی صندلی عقب را میتوان به امکانات این ون هیبریدی اضافه کرد و شامل صفحه نمایش ۱۱/۶ اینچی با ورودی HDMI و کنترل از راه دور می شود.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

امکانات سرگرمی تویوتا سیه نا ۲۰۲۱ شامل رابط ۹ اینچی لمسی روی صفحه نمایش لمسی، اندروید اتو و اپل کارپلی و هفت درگاه USB بهمراه قابلیت سازگاری آمازون الکسا می شود. اتصال Wi- Fi یک ساله ازطریق سرویس های متصل تویوتا (Toyota Connected Services) نیز در مینی ون سیه نا ۲۰۲۱ بعنوان گزینه ی استاندارد موجود است. سایر به روزرسانی ها شامل صدای استریوی بهبودیافته، من جمله آپشن JBL Premium Audio و ناوبری پویا (Dynamic Navigation) می شود.

تویوتا سیه نا بعنوان یک خودروی هیبریدی استاندارد به بازار عرضه خواهد شد و از سیستم جدید هیبریدی تویوتا II با ۲۴۳ اسب بخار قدرت ترکیبی سیستم بهره می برد. سیستم هیبریدی تویوتا امکان دستیابی به مصرف سوخت ۷/۱ لیتر بر ۱۰۰ کیلومتر را برای ون سیه نا فراهم می کند.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سیستم محرکه هیبریدی جدید، ترکیبی از پیشرانه چهار سیلندر ۲/۵ لیتری با دو موتور الکتریکی است که نیروی خود را به جعبه دنده خودکار منتقل می کند. مسوولان تویوتا می گویند که سیستم محرکه هیبریدی معمولی استفاده شده در سیه نا، بسیار ساده تر و راحت تر از آپشن پلاگین هیبریدی است. این موضوع، برتری تویوتا را بر کرایسلر نشان می دهد که ون پاسیفیکا، پرفروش ترین محصول آن یک خودروی پلاگین هیبریدی است. سیه نا دارای حالت های رانندگی مختلفی خواهد بود و حالت رانندگی تمام برقي برای سرعت های کم و مسافت های کوتاه در دسترس قرار می گیرد. تویوتا هنوز مشخص نکرده است كه ظرفیت پیمایش سیه نا در حالت تمام برقي چه قدر خواهد بود.

از امسال، سیه نا دیگر تنها مینی ون در بازار نخواهد بود که با سیستم تمام چرخ محرک(AWD) عرضه می شود؛ بلکه تنها مدل هیبریدی- برقي خواهد بود که از سیستم تمام چرخ محرک بهره می برد. قابلیت تمام چرخ محرک در تمام تیپ های تویوتا سیه نا در دسترس قرار می گیرد. سیستم محرکه هیبریدی جدید تویوتا از دیفرانسیل و میل گاردان برای انتقال قدرت به چرخ های عقب استفاده نمی کند و به جای آن، یک موتور الکتریکی در عقب برای انتقال قدرت به محور عقب قرار می دهد. این سیستم چند سال برای نخستین بار در تویوتا RAV4 هیبریدی مورد استفاده قرار گرفت و به خوبی عملکرد خود را نشان داد.

مدل جدید تویوتا سیه نا ۲۰۲۱ طی سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ وارد بازارهای آمریکای شمالی خواهد شد. قیمت و جزئیات بیشتر در زمان های نزدیک به عرضه ی این محصول منتشر می شود.

مینی‌ون سیه‌نا تویوتا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 20
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش