دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۴۷۵
دنیای خودرو

هاچ‌بک کیا ریو مدل ۲۰۲۱ معرفی شد (+ تصاویر)

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت رونمایی شد.

هاچ بک کیا ریو ۲۰۲۱ با به روزرسانی سیستم محرکه نیم هیبریدی، مجموعه ای از تغییرات بیرونی و درون کابین، بهمراه طیف وسیعی از سیستم های هوشمند ایمنی برای عرضه در بازار اروپا رونمایی شد.

هیوندای و کیا طی سال های گذشته به استفاده از فیس لیفت های جامع در مدل های خود عادت کرده اند و کیا ریو ۲۰۲۱ نیز از این قاعده مستثنی نیست. نسل چهارم کیا ریو، به روزرسانی های چشمگیریرا برای سال ۲۰۲۱ دریافت کرده است که من جمله میتوان به تغییرات ظاهری بدنه، فن آوری های ایمنی و سیستم سرگرمی و همینطور نخستین سیستم نیم هیبریدی بنزینی ۴۸ ولتی کیا اشاره کرد.

نسخه ی فیس لیفت کیا ریو در ابتدای ژانویه امسال میلادی و زمانی که خودروساز کره جنوبی در حال آزمایش نمونه اولیه این مدل با مقادیر بسیار زیادی استتار (Camouflage) بود، مشاهده شد. اینک با گذشت پنج ماه، کارهای توسعه درباره ی هاچ بک کیا ریو انجام شده و زمان آن رسیده است که نسخه ی اصلاح شده ی ریو بطور رسمی رونمایی شود.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تغییرات ظریف در داخل و خارج ماشین

ازلحاظ بصری، دقت بسياري بالایی لازم است که مدل پیشین کیا ریو از نسخه ی فیس لیفت و اصلاح شده تمیز داده شود؛ اما این مدل با داشتن سپر عریض تر و تهاجمی تر که از محفظه ی جدید چراغ مه شکن بهره می برد، جذابیت بالاتری در بخش جلویی دارد. عرضه ی چراغ های تمام ال ای دی و سیستم روشنایی روز (DRL) در تمام مدل ها به طور استاندارد، مطمئناً به خوبی مورد استقبال مشتریان قرار می گیرد. کیا دو رنگ جدید را نیز به اسم های Perennial Grey و Sporty Blue معرفی کرده که تعداد کل گزینه های رنگ این خودرو را به ۹ می رساند و مجموعه ای از رینگ های ۱۶ اینچی با طراحی جدید هشت پره نیز موجود است.

بزرگ ترین تغییر در درون کابین، صفحه نمایش بزرگتر ۸ اینچی در کنسول میانی و نمایشگر دیجیتال ۴/۲ اینچی در پنل روبه روی راننده است. کیا ریو ۲۰۲۱ دارای سیستم سرگرمی پیشرفته به روزرسانی شده مجهز به بلوتوث چند اتصالی، اپل کارپلی و اندروید اتو بی سیم در مدل های مجهز به سیستم صوتی با نمایشگر ۸ اینچی و همینطور قابلیت های تله ماتیک UVO کانکت «Phase II» است.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کیا همینطور گزینه های سفارشی جدیدی در داخل کابین در قالب پکیج رنگ آبی جدید ارائه می دهد که شامل پشتی های رنگی صندلی ها، داشبورد و دسته صندلی های رنگی با دوخت متضاد می شود. مدل های GT- Line نیز دارای فضای داخلی تک رنگ سیاه با دوخت سفید متضاد روی صندلی ها و همچنین داشبورد با طرح فیبر کربن هستند. علاوه‌براین، تمام مدل های کیا ریو ۲۰۲۱ اینک به قابلیت تنظیم ارتفاع صندلی استاندارد برای راننده و بعنوان آپشن برای سرنشین جلو مجهز شده اند.

سیستم محرکه جدید هیبریدی

تا به حال مهم ترین به روزرسانی در زیر کاپوت کیا ریو ۲۰۲۱ پنهان شده است. در آن جا، کیا پیشرانه ی ۱ لیتری نیم هیبریدی جدیدی را معرفی می کند که جایگزین پیشرانه قبلی ۱ لیتری T- GDi کپا (Kappa) می شود. سیستم محرکه ی جدید الکتریکی از پیشرانه احتراق داخلی سه سیلندر در ترکیب با استارتر ژنراتور یکپارچه برای کاهش ۸ درصدی انتشار دی اکسیدکربن بر اساس استاندارد WLTP در اروپا بهره می برد. پیشرانه ی جدید Smartstream که در هیوندای i۲۰ نیز مورد استفاده قرار می گیرد، با همان بیشینه قدرت پیشین خود معادل ۱۰۰ یا ۱۲۰ اسب بخار ارائه می شود.

کیا ریو ۲۰۲۱ به اولین خودروی این برند تبدیل می شود که از سیستم محرکه برقي بنزینی نیم هیبریدی (MHEV) استفاده می کند. این سیستم با اسم اکوداینامیکس پلاس، از پیشرانه ی جدید ۳ سیلندر ۱/۳ لیتری T- GDi اسمارت استریم کیا (پیشرانه ی بنزینی توربوشارژ با پاشش مستقیم سوخت) با سیستم ۴۸ ولتی MHEV کیا برای افزایش بهره وری سوخت ازطریق دستیار گشتاور الکتریکی و سیستم ترمز احیاکننده بهره می برد.

با این حال، سیستم محرکه قدرتمند اسمارت استریم اینک ۱۶ درصد گشتاور بیشتری (۲۰۰ نیوتن متر) نسبت به مدل های پیشین دارد. کیا بطور کلی ادعا می کند که پیشرانه جدید اکوداینامیکس پلاس سبب کاهش بین ۸/۱ تا ۱۰/۷ درصدی انتشار دی اکسیدکربن کیا ریو بر اساس استاندارد NEDC می شود. هر دو سیستم محرکه ی نیم هیبریدی به سیستم Drive Mode Select تشکیل شده از حالت های رانندگی اکو، اسپرت و نرمال مجهز خواهند شد.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

ریو اکوداینامیکس پلاس جدید، همینطور نخستین مدلی از خودروهای کیا است که قابلیت جعبه دنده دستی هوشمند جدید این برند (iMT) را دراختیار مشتریان قرار می دهد. به جای اتصال مکانیکی، کلاچ iMT صرفاً بصورت الکترونیکی کنترل می شود. به گفته ی مسئولان کیا، استفاده ی راننده از جعبه دنده دستی معمولی، به راندمان بیشتر مصرف سوخت و کاهش انتشار دی اکسیدکربن کمک می کند.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سیستم محرکه ی نیم هیبریدی کیا ریو ۲۰۲۱ با جعبه دنده دستی تازه توسعه یافته همراه با سیستم کنترل الکترونیکی کلاچ کامل می شود. مسوولان کیا می گویند که جعبه دنده جدید مجهز به سیستم کلاچ الکترونیکی با سیستم نیم هیبریدی ادغام شده است تا پیشرانه را در هنگام نیاز، سریعتر خاموش کند؛ درحالی که این کار در هنگام استفاده از قابلیت استارت- استاپ، مدت زمان بیشتری طول می کشد. پیشرانه ی بنزینی ۱ لیتری غیر هیبریدی ریو از این پس با جعبه دنده دستی ۶ سرعته جدید و همینطور با جعبه دنده هفت سرعته دوکلاچه در دسترس خواهد بود. علاوه‌براین، پیشرانه ی بنزینی ۱/۲ لیتری بنزینی تنفس طبیعی با بیشینه قدرت ۸۴ اسب بخار نیز وجود دارد.

فن آوری های ایمنی جدید

کیا ریو ۲۰۲۱ با امکانات ایمنی شامل جدیدترین سیستم های پیشرفته دستیار رانندگی (ADAS) مانند دستیار پيش‌گيري از برخورد در جلو با عابر پیاده، وسیله نقلیه و تشخیص دوچرخه سوار، دستیار حفظ مسیر حرکت، هشدار توجه راننده و اخطار برخورد در نقطه کور دید راننده عرضه می شود. سیستم های موجود شامل دستیار پيش‌گيري از برخورد در نقطه کور دید راننده، اخطار هوشمند حداکثر سرعت، کروزکنترل هوشمند، دستیار پيش‌گيري از برخورد در عقب، هشدار سرنشین عقب و هشدار انحراف (حرکت) خودروی جلویی است.

هاچ بک کیا ریو فیس لیفت طی سه ماهه سوم امسال در اروپا عرضه خواهد شد، ولی هنوز هیچ صحبتی درباره ی عرضه ی این مدل در بازار آمريکا وجود ندارد.

کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
کیا ریو ۲۰۲۱ فیس لیفت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش