دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۰۱۱۷
دنیای خودرو

نسل جدید کیا سورنتو و ایکس لاین (KIA Sorento) مدل ۲۰۲۱ معرفی شد + تصاویر

جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
خودروی جدید کیا سورنتو ۲۰۲۱ هیبرید و ایکس لاین معرفی شد.

نسل جدید سورنتو برای سال ۲۰۲۱، تغییرات ظاهری و فنی خواهد داشت. این محصول با انواع پیشرانه های توربو و توربوهیبرید، درکنار امکانات اسپرت برای رانندگی در مسیرهای خارج جاده تولید می شود.

شاسی بلند اندازه متوسط کیا با نام سورنتو، یکی از موفق ترین و پرفروش ترین خودروها در تاریخ صنعتی کره جنوبی است. نسل اول سورنتو که در ایران هم حضور داشت، سال ۲۰۰۲ رونمایی شد. به مرور با افزایش تقاضا در بازار جهانی، نسل های دوم و سوم در سال های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۵ عرضه شدند. این محصول، هم زمان در کره جنوبی، امریکا، الجزایر، مالزی، مصر و روسیه مونتاژ می شود.

چند ماه پیش، نسل چهارم سورنتو بعنوان مدل ۲۰۲۰ رونمایی شد و خیلی زود به کشورهای مختلف سراسر جهان راه پیدا کرد. حالا برای سال ۲۰۲۱، مدیران کیا تصمیم گرفته اند تا معرفی پیشرانه های جدید و مدل های جوان پسند مناسب سفرهای خارج جاده، تنوع مدل های مختلف سورنتو را افزایش دهند. فروش بسیار خوب تلوراید که شاسی بلندی قدرتمند و اسپرت محسوب می شود؛ مشوق کیا برای ساخت سورنتو ایکس لاین است.

نمای ظاهری سورنتو نسل چهارم، ترکیبی از ساختار طراحی نسل جدید اپتیما و کراس اور کوچک سلتوس است. حالت سنتی دماغه ببر در جلو پنجره، چراغ های چهارگوش با زوایای تیز و مربع های سه گانه LED در طرفین کاسه چراغ، سورنتو را از نمای یک شاسی بلند نیمه لوکس در نسل قبلی به محصولی اسپرت و تهاجمی تبدیل کرده است. مدل های مخالف سورنتو از نظر طرح و رنگ چرخ ها، ریل باربند، قاب شیشه های پنجره و حتی ادوات اضافی روی ستون C متفاوت و قابل سفارش هستند.

جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در نمای پشت سورنتو ۲۰۲۱، شباهت بیشتری به تلوراید دیده می شود. چراغ های ال ای دی با طرح عمودی، بال عقب بزرگ و خطوط برجسته در بدنه، شخصیت اسپرت این کراس اور را تقویت می کنند. ساختار سپر و رکاب ها نیز، در مدل ایکس لاین (نسخه اسپرت) یا پرستیج (نسخه لوکس) متفاوت است. در مدل ایکس لاین، توجه بیشتری به حفاظ های زیر سپر برای دفع برخورد احتمالی کف خودرو با موانع موجود در مسیرهای خارج جاده شده است. به همین دلیل مدل های لوکس مثل نسخه پرستیژ دارای جایگاه ویژه برای اگزوزها هستند.

در فضای داخلی سورنتو ۲۰۲۱، خلاقیت جالب توجهی دیده می شود. این خودرو با الهام از نسل جدید اوپتیما( K5) نوعی پیوستگی بین نمایشگر لمسی ۱۰/۳ اینچ و پنل دیجیتال ۱۲/۳ پشت فرمان فراهم می کند که همراه طرح عجیب خروجی های تهویه مطبوع، کاربرپسند و دردسترس سرنشنیان است. خریدار می تواند برای داشبورد و پوشش داخل در، چند مدل چرم و چوب یا ادوات براق سفارش دهد. سورنتو ۲۰۲۱ مثل نسل قبلی، با صندلی ردیف سوم و سیستم صوتی ۱۲ بلندگو از برند بوز (Bose) نیز تولید می شود.

جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در بحث پیشرانه مدل پایه، موتور ۲/۵ لیتر تنفس طبیعی V6 مشابه نسل قبل برای سورنتو ۲۰۲۱ وجود دارد تا قدرت ۱۹۱ اسب بخار و گشتاور ۲۴۷ نیوتن متر فراهم شود. مدل توربو از همین پیشرانه، ۲۸۱ اسب بخار و ۴۲۲ نیوتن متر می گیرد. جعبه دنده خودکار ۸ سرعته در تمامی نسخه ها وجود دارد؛ اما خرید سورنتو با سیستم انتقال نیرو به محور جلو یا دو دیفرانسیل، انتخابی خواهد بود. سورنتو استاندارد و توربو، میانگین مصرف سوخت مشابه در حدود ۹/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر دارند.

کیا وعده داده است طی ماه های آتی، سورنتو پلاگین هیبرید را آماده فروش کند. فعلاً مدل هیبریدی با ترکیب پیشرانه ۱/۶ لیتری توربوشارژ و موتور برقی ۴۴ کیلوواتی، مجموع قدرت ۲۲۷ اسب بخار همراه میانگین مصرف سوخت ۶/۳ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر در سبد کیا وجود دارد. نسخه پلاگین هیبرید، احتمالا ۲۶۱ اسب بخار قدرت و شعاع حرکتی ۵۰ کیلومتر در حالت تمام برقی خواهد داشت.

جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هنوز قیمت نهایی مدل های مختلف سورنتو ۲۰۲۱ اعلام نشده است؛ ولی انتظار میرود افزایش قیمت نسب به قبل نداشته باشد. هم اکنون آستانه قیمت مدل ۲۰۲۰ در بازار جهانی، ۲۸ هزار دلار است و برای نسخه ی پرستیج با امکانات کامل به ۴۴ هزار دلار می رسد.

جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
جدیدترین خودروهای شرکت کیا,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش