دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۴۳ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۵۷۱
دنیای خودرو

خودروی یونی کی (Uni-K) جدیدترین محصول چانگان معرفی شد

شاسی بلند چانگان یونی کی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
جدیدترین محصول چانگان، یک کراس اور اندازه متوسط با طراحی مدرن و تحسین برانگیز است. یونی کی، پیشرانه ۲ لیتر توربوشارژ با قدرت ۲۳۰ اسب بخار دارد.

چانگان، یکی از قدیمی ترین برندهای خودروسازی چین محسوب می شود. این شرکت، سال ۱۹۶۲ تأسیس شده است و سابقه همکاري با برندهای مطرح دنیا، مثل فورد، سوزوکی و مزدا دارد. گروه چانگان، درکنار سایک موتورز، فاو (FAW) و دانگ فنگ، یکی از چهار غول خودروسازی چین از نظر تیراژ تولید است و بیش از سه میلیون دستگاه فروش سالیانه دارد.

چانگان در صنعت چین، بعنوان خودروسازی با محصولات ارزان قیمت و عامه پسند شناخته می شود. نخستین کراس اور این شرکت با اسم CS35 در کشورمان توسط سایپا مونتاژ شد و به دلیل قیمت پائین(ارزان ترین کراس اور بازار ایران) مورد توجه قرار گرفت. امروزه با سرمایه گذاری گسترده، چانگان برای تولید خودروهای نزدیک به استاندارد جهانی تلاش می کند و درکنار محصولات اقتصادی، مدل های مدرن و چشم گیر به سبد خود اضافه کرده است. مدیران این گروه خودروسازی، برای جای گزینی کامل خودروهای برقي و هیبریدی با محصولات احتراقی تا سال ۲۰۲۵ برنامه دارند.

رسانه های مرتبط با صنعت خودروسازی دنیا، معمولا توجهی به تولیدات چین و برندهایی مثل چانگان ندارند. این محصولات، عموما با هدف فروش در کشورهای کمتر توسعه یافته عرضه میشوند و راهی اروپا و امریکا نخواهند شد. در سمت دیگر ماجرا، رشد اقتصادی چینی به افزایش درآمد بخش وسیعی از مردم این کشور منجر شده است و حالا، برندهایی مثل مرسدس بنز، آئودی و بی ام و هم محصولاتی مختص چین با بدنه کشیده تر و امکانات ویژه ارائه می کنند. چنین شرایطی، مسلما فرصت خوبی برای خودرو سازان چینی است تا تولیدات باکیفیت تر برای میلیون ها شهروند متول ساکن چین بسازند و البته، استانداردهای لازم برای صادرات به اروپا و امریکا را کسب کنند.

شاسی بلند چانگان یونی کی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جدیدترین محصول چانگان بانام یونی کی (Uni- K) آنچنان زیبا و چشم نواز طراحی شده که به فاصله یک روز از رونمایی در چین، مورد تحسین رسانه های مشهور مرتبط با صنعت خودروسازی دنیا قرار گرفته است. سبک طراحی کوپه برای این کراس اور، فراتر از خودروهای مرسوم درمیان شرکت هاي چینی بنظر می رسد.

در نمای روبرو، جلوپنجره مشبک با طرح خلاقانه و فضایی، چراغ های باریک ال ای دی به شکل Y، خطوط مورب داخل سپر و حجم دهی دقیق کاپوت جلو، فراتر از انتظار ما از یک کراس اور چینی است. دستگیره های مخفی شونده برای درهای ورود به کابین، چرخ های بزرگ ۲۱ اینچ و خمیدگی چشم نواز سقف تا انتهای بدنه نیز، چانگان یونی کی را نزدیک به کراس اورهای لوکس اروپایی مثل پورشه کاین نشان می دهد.

در نمای پشت، چراغ های باریک با پیوستگی و برجستگی وجود دارند که شباهت بین چانگان یونی کی و پورشه کاین را تقویت می کنند. البته حجم دهی دقیق سپر عقب با اگزوزهای دوقلو در طرفین، چراغ های کوچک عمودی روی بال انتهای سقف و جایگاه مناسب نصب پلاک در یونی کی، متفاوت از کاین و متناسب با ابعاد کراس اور چینی است. دیگر نکته جالب این که، محصول چانگان، از نظر طول و عرض، کوچک تر از شاسی بلند لوکس آلمانی است اما ارتفاع سقف بالاتری دارد؛ پس فضای مفید سرنشینان، در حد یک کراس اور معمولی مثل هیوندای توسان خواهد بود.

شاسی بلند چانگان یونی کی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هنوز اطلاعات دقیقی از توانایی های فنی چانگان یونی کی منتشر نشده است اما نصب موتور توربوشارژ دو لیتری، محتمل خواهد بود. چنین پیشرانه ای روی دیگر محصولات چانگان ۲۲۹ اسب بخار قدرت و ۳۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. استفاده از جعبه دنده خودکار هشت سرعته و سیستم دو دیفرانسیل نیز در شاسی بلندهای مدرن چانگان، سابقه دارد.

قیمت نهایی یونی کی برای فروش در بازار چین، معادل ۲۷ هزار دلار اعلام شده است. اطلاعات بیشتر، شامل تصاویر و امکانات کابین تا یک ماه آینده و طی نمایشگاه گوانگژو منتشر خواهد شد. تولید شاسی بلند جدید چانگان برای سه ماهه نخست سال ۲۰۲۱ برنامه ریزی شده است.

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش