مهدی ضیغمی درباره زمان برگزاری قرعه کشی خودروهای وارداتی، اظهار داشت: پیش از این اعلام شده بود که قرعهکشی خودروهای خارجی در روزهای سهشنبه یا چهارشنبه هفته جاری انجام میشود اما به دلیل زمانبر شدن استعلامات، قرعهکشی، در روزی دیگر، برگزار می شود، اما به علت اخذ استعلامات لازم و جمع بندی آن زمان قرعه کشی طی روزهای آینده خواهد بود.
وی گفت: اما فعلا زمان آن را به طور دقیق اعلام نمی کنیم تا استعلامات بهصورت دقیق انجام شود و نتیجه استعلامات مشخص شود و بعد از مشخص شدن نتایج زمان برگزاری قرعه کشی خودروهای وارداتی در اسرع وقت اعلام میشود.
مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت یادآور شد: به تعویق افتادن زمان برگزاری قرعهکشی برای بررسی دقیق استعلامات بوده است.
وی بیان داشت: فعلا قرار است همان دو مدل خودروی چانگان CS55 و CS35 پلاس عرضه میشود اما تلاش میکنیم که دو مدل خودروی فیات ۵۰۰ و فیات Tipo و همچنین هیوندا النترا عرضه شود.
ضیغمی افزود: تلاش ما این است که عرضه خودروهای وارداتی تا قبل از پایان امسال انجام شود.
پیشثبتنام خرید خودروهای وارداتی از روز ۶ اسفند آغاز و تا ساعت ۲۴ روز ۱۳ اسفند ادامه داشت.
براساس اعلام وزارت صمت حدود ۱۲۰ هزار نفر متقاضی خرید خودروهای وارداتی در مرحله پیش ثبنام شرکت کردند و بعد از استعلامات لازم، ثبت نام کنندگان قطعی مشخص می شوند.
اسامی افرادی در قرعهکشی به عنوان برنده قطعی اعلام خواهد شد که شرایط عمومی ثبتنام را داشته باشند یعنی دارای پلاک فعال انتظامی نباشند و یا متقاضی طی ۴۸ ماه گذشته ثبت نام و صدور فاکتور خودرو نزد خودروسازان نداشته باشد.
یکی از شروط ثبت نام برای خرید خودروهای وارداتی بلوکه شدن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در یک حساب وکالتی در نزد بانک بود.
براساس اعلام مدیر طرح واردات خودرو، افرادی که قصد انصراف از خرید خودروهای وارداتی را دارند این امکان بعد از انجام قرعهکشی برای آنها فراهم است. همچنین این افراد در صورت انصراف میتوانند مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان خود را اکنون در نزد بانک بلوکه است برداشت کنند.
«عرضه خودرو در بورس» از لایحه بودجه حذف شد
محمدرضا میرتاجالدینی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: براساس تصمیم کمیسیون تلفیق موضوع عرضه خودرو در بورس کالا از لایحه بودجه سال آتی، حذف شد.
محمدرضا میرتاجالدینی با اشاره به بررسی مواد ارجاعی لایحه بودجه به کمیسیون تلفیق در زمینه عرضه خودرو در بورس کالا گفت: در این زمینه کمیسیون تلفیق پیشتر پیشنهادی را مصوب کرده بود که پانزده درصد از منابع این موضوع به خودروسازان و مابقی به دولت باز می گشت.
وی افزود: در ادامه و در صحن مجلس پیشنهاد دیگری مصوب شد که عنوان میکرد که اگر خودرو در بورس کالا عرضه شود باید براساس شرایطی باشد و نباید بیش از ۱.۲ دهم باشد که این مسئله ابهام برانگیز بود و به کمیسیون ارجاع شد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ تاکید کرد: بنابراین طبق تصمیم کمیسیون تلفیق هم پیشنهاد اولیه در لایحه بودجه که مربوط به عرضه خودرو در بورس کالا و همچنین پیشنهاد ثانویه که در مربوط به تعیین شرایط برای این مسئله بود از لایحه حذف شد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: تلاش مجلس این است که در لایحه بودجه دولت طوری عمل کند که در زمینه عرضه خودرو رانت شکل نگیرد.
وی تاکید کرد: بنابراین موضوع عرضه خودرو در بورس کالا از لایحه بودجه حذف شد.
- 9
- 2