دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۰۳۹۳
اخبار بازار خودرو

قیمت خودرو ۷ مرداد ۱۴۰۲/ ثبات قیمتی ادامه دار خواهد بود؟

قیمت خودرو 7 مرداد 1402,قیمت خودروی داخلی و خارجی
قیمت خودرو امروز ۷ مرداد ۱۴۰۲ با آغاز مجدد معاملات، تغییر آنچنانی نداشت. گویا بازار خودرو فعلاً از تعطیلات برنگشته و اکثر محصولات در ثبات کامل قیمتی قرار دارند.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت خودرو امروز ۷ مرداد ۱۴۰۲ با آغاز مجدد روند معاملات، روز آرام و کم تلاطمی را شروع کرد. اکثر محصولات بازار در ثبات کامل قیمتی خرید و فروش می‌شوند و تغییری نسبت به هفته گذشته نداشتند.

تصویب واردات خودروهای کارکرده از سوی دولت در هفته گذشته و انتشار اخبار مربوط به تجهیز برخی از نمایشگاه‌های مونتاژکاران جهت واردات خودرو، این مسئله را در ذهن مخاطب بر می‌انگیزد که واردات خودروهای نو و کارکرده در هر صورت عملی خواهد شد و به همین دلیل می‌تواند انتظارات کاهش قیمت خودرو را به ذهن خریداران و فروشندگان القا می‌کند. بنابراین حتمالاً در طول هفته جاری نیز شاهد افت قیمتی باشیم.

با توجه به قیمت‌های اعلامی وب‌سایت کارنامه، قیمت خودرو امروز نیز روند با ثباتی را طی کرد.

قیمت خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی امروز هیچ تغییری نسبت به هفته گذشته نداشته و همه محصولات در ثبات کامل قیمتی در حال معامله هستند.

پراید ۱۳۱ و پراید ۱۱۱ فعلاً روند ثبات قیمتی را برگزیدند. این دو خودروی اقتصادی سایپا امروز نیز بدون هیچ‌گونه تغییر و به ترتیب با نرخ‌های ۳۱۰ میلیون و ۳۲۰ میلیون تومان معامله می‌شوند.

کوئیک دنده‌ای S با مدل ۱۴۰۲ پس از ۲ میلیون تومان افزایش در روز پنج‌شنبه هفته گذشته، تغییر دیگری نداشته و با همان قیمت ۳۴۷ میلیون تومانی خرید و فروش می‌شود.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پاناروما از هاچ‌بک‌های تازه وارد شرکت ایران خودرو به شمار می‌رود که نسبت به ابتدای هفته گذشته، ۵ میلیون تومان بالاتر معامله می‌شود. به این ترتیب نرخ خرید این هاچ‌بک فرانسوی- ایرانی ۵۲۰ میلیون تومان است.

تارا اتوماتیک که سدان لوکس ایران خودرو در بازار محسوب می‌شود، حدود ۴ میلیون تومان پایین‌تر از نرخ فروش آن در ابتدای هفته گذشته خرید و فروش می‌شود. در نتیجه تارا اتوماتیک به قیمت ۷۷۰ میلیون تومان در حال معامله در بازار است.

قیمت خودرو 7 مرداد 1402,قیمت خودروی داخلی و خارجی

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی بازار نیز با تبعیت از بازار داخلی‌ها، تغییری تجربه نکرد. بنابراین در ادامه به تغییرات قیمتی برخی از محصولات مونتاژی بازار نسبت به ابتدای هفته گذشته می‌پردازیم.

جک J4 کرمان موتور، ارزان‌ترین خودروی مونتاژی بازار بوده که امروز نسبت به ابتدای هفته گذشته ۴۰ میلیون تومان ارزان‌تر است. به این ترتیب J4 کرمان با نرخ ۷۲۰ میلیون تومان درحال خرید و فروش است.

ام‌وی‌ام X22 PRO مدیران خودرو نیز جزو ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی دسته بندی می‌شود. این خودرو توانست با ۱۵ میلیون تومان کاهش نسبت به ابتدای هفته گذشته، به قیمت ۹۴۵ میلیون تومان خرید و فروش شود.

فیدلیتی پرایم ۵ نفره با مدل ۱۴۰۱، یکی از محبوب‌ترین خودروهای مونتاژی بازار است که نسبت به ابتدای هفته گذشته ۴۰ میلیون تومان افت نرخ داشت. این کراس‌اوور فعلاً با نرخ یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

لاماری ایما که یکی از پرنوسان‌ترین محصولات مونتاژی حال حاضر بازار شمرده می‌شود، نسبت به ابتدای هفته‌ای که گذشت، ۸۰ میلیون تومان افت قیمتی تجربه کرد. این کراس‌اوور چینی از چند روز گذشته با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

قیمت خودرو 7 مرداد 1402,قیمت خودروی داخلی و خارجی

پیش‌بینی قیمت خودرو در هفته آینده

عماد جعفری کارشناس بازار خودرو در گفت و گو با خبرنگار تجارت‌نیوز اظهار کرد: بازار خودرو همچنان، تنها برای خریداران جذاب است. زیرا قیمت خودروها طوری شده که مردم ترجیح می‌دهند فعلاً خودرو نخرند. در ماه‌های گذشته بازار خودرو اکثراً به دست دلالان افتاده بود و خریدار واقعی بسیار اندک در بازار به چشم می‌خورد؛ اما اکنون مصرف کننده‌های واقعی و با قدرت چانه‌زنی بالا در بازار حضور دارد.

وی ادامه داد: زمزمه‌های واردات خودروهای صفر کیلومتر و کارکرده از یک سو و واردات برخی از مدل‌های چینی شرکت چانگان از سوی دیگر، توانسته فضای بازار را همچنان آرام نگه دارد و بساط سود و دلالی را از بازار برچیده است. امید داریم که روند فعلی ادامه دار باشد؛ البته فکر می‌کنم قیمت‌ها در بازار حداقل تا یک ماه آینده به این شکل باشد.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش