در بازار امروزی خودروی کشور، همواره شاهد ورود محصولات چینی جدید با درجات کیفی متفاوت هستیم که این امر از جهتی باعث تنوع بیشتر در محصولات عرضه شده به بازار و از جهتی باعث نارضایتی برخی از مشتریان در رابطه با ورود تعداد زیاد خودروهای چینی گشته است. یکی از برندهای چینی که خودروهای آن توسط گروه صنعتی سایپا و شرکت پارس خودرو مونتاژ و به بازار عرضه میشوند، برلیانس نام دارد.
در این مطلب قصد داریم به برخی موارد موجود درباره عدم انتخاب برلیانس C3 کراس از سوی بعضی از خریداران اشاره کنیم و با نگاهی کلی به این خودرو، نکات منفی آن را بررسی خواهیم کرد.
۱-قیمت بالا
یکی از مهم ترین دلایل موجود در رابطه با عدم انتخاب برلیانس C3 کراس از سوی برخی مشتریان، قیمت بالای این محصول است. پیرامون همین موضوع، اینگونه میتوان گفت که این خودرو در حال حاضر با توجه به پیشرانه جدید خود، دارای قیمت بالایی بوده که این ارزش قیمتی به اعتقاد کارشناسان و فعالان بازار خودرویی، برای یک خودروی هاچبک چینی اصلا منطقی نیست و گزینههای بهتری پیش روی مشتریان است.
۲-عدم اعتماد برخی از خریداران نسبت به خودروهای چینی
یکی دیگر از مواردی که نه تنها در زمینه عدم خرید برلیانس C3 کراس وجود دارد، بلکه در رابطه با دیگر خودروهای چینی نیز صدق میکند، عدم اعتماد برخی از مشتریان به خودروهای چینی است. پیرامون همین موضوع، اینگونه باید گفت که در بازار خودرویی ایران برخی از مشتریان همواره نظری منفی را راجع به خودروهای چینی دارا بوده و هیچگاه راضی به خرید اتومبیلهای چینی نمیشوند.
در همین رابطه، نمیتوان به طور دقیق گفت که دلیل این عدم اعتماد چیست، اما مواردی همچون بازار بد فروش نمونههای دسته دوم، استهلاک و کمبود لوازم مصرفی اینگونه خودروها بیشترین نقش را در عدم خرید آنها از سوی برخی خریداران داراست.
۳- سواری خشک
از دیگر موارد مهم در رابطه با عدم خرید برلیانس C3 کراس از سوی برخی مشتریان، سواری خشک و سفت این مدل است. در همین رابطه، میبایست بدین صورت گفت که این خودرو با دارا بودن روحی اسپرت و مدرن و هدف ساختاری خود که مشتریان جوان را در بر میگیرد، دارای سواری خشک و سفت بر روی سطح جاده است و این امر باعث به وجود آمدن نارضایتیهایی در استفاده طولانی مدت و یا طی مسافتهای زیاد، از سوی سرنشینان خواهد شد.
۴- گیربکس قدیمی
آخرین موردی که میتوان در رابطه با عدم خرید برلیانس C3 کراس از سوی برخی مشتریان عنوان کرد، گیربکس قدیمی موجود بر روی این خودرو است. پیرامون همین موضوع، اینگونه باید گفت که با توجه به موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ این خودرو با حجمی برابر با ۱۶۵۰ سیسی که قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۱۴ اسب بخار و گشتاروی برابر با ۱۵۴ نیوتن متر است، گیربکس این مدل همچنان از نوع ۴ سرعته اتوماتیک است که این نوع گیربکس در اکثر بازارهای جهانی، قدیمی و منسوخ شده است و تنها چند شرکت خودروساز هنوز از این نوع جعبه دنده اتوماتیک استفاده میکنند که طبق اخبار موجود، بزودی این کمپانیها نیز به سراغ نمونههای جدیدتر خواهند رفت.
امین ایرجی
- 23
- 7
آرش
۱۳۹۷/۸/۶ - ۱۳:۴۲
Permalink