چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۵۰۰۷۰

بهترین آب رادیاتور، چه آبی است و چه خصوصیاتی دارد؟

بهترین آب رادیاتور,آب رادیاتور,تعویض آب رادیاتورآب رادیاتور مایعی است که درون رادیاتور خودروها ریخته می شود
در موتور خودرو اجزای بسیار مهمی وجود دارد که یکی از آن ها رادیاتور می باشد. رادیاتور موظف است که برای خنک نگه داشتن اجزای داخلی، آب درون موتور را به گردش درآورد و از جوش آوردن خودرو جلوگیری کند. بدون شک، رادیاتور به آب نیاز دارد تا بتواند اجزا را خنک نگه دارد. در این مطلب از سرپوش با ویژگیهای بهترین آب رادیاتور آشنا می شوید.

آب رادیاتور

نام دیگر آب رادیاتور، مایع خنک کننده رادیاتور می باشد. آب رادیاتور در بازار توسط بسیاری از شرکتهای لوازم جانبی خودرو عرضه می شود. عقیده و باور بسیاری از افراد اینست که همیشه باید از آب رادیاتوراستفاده کنند؛ به این خاطر که محصولی استاندارد و تائید شده می باشد. مایع خنک کننده رادیاتور در اثر ترکیب ۵۰ درصد آب و ۵۰ درصد مواد شیمیایی نظیر اتیلن و پروپیلن گلیکول بوجود می آید.

نقطه جوش آب رادیاتور، بالاتر از آب است. از این رو شما می توانید از مایع خنک کننده برای جلوگیری از جوش آوردن خودرو استفاده کنید. با این حال در شرایط خاص میتوان از آب مقطر به جای آب رادیاتور استفاده کرد. از بهترین آب رادیاتور ماشین می توان به آب مقطر اشاره کرد؛ به این علت که املاحی در آن وجود ندارد و به بدنه رادیاتور و مکانیک آن اسیب نمیزند.

بهترین آب رادیاتور

با توجه به نقش انواع آب رادیاتور، استفاده از بهترین آب رادیاتور ماشین، بسیار مهم است. بهترین آب رادیاتور ماشین، اجزای داخلی موتور را با گردش درون موتور ماشین، خنک نگه می دارد. بنابراین برای جلوگیری از جوش آوردن ماشین در تابستان و یخ زدن آن در زمستان باید از بهترین مارک آب رادیاتور و بهترین آب رادیاتور خودرو استفاده کنید.

ویژگی های بهترین آب رادیاتور

خالص بودن آب رادیاتور و بدون املاح بودن آن، از مهم ترین ویژگی های یک آب رادیاتور خوب محسوب میشود. پس آب رادیاتور باید متفاوت از آب لوله کشی شهری حاوی املاح مختلف باشد. بنابراین اگر شما نمیخواهید که رادیاتورتان رسوب بگیرد و دچار زنگ زدگی بخاطر وجود املاحی چون آهک شود باید ناخالصی و املاحی که در آب وجود دارد؛ بطور کامل از بین برود.

رنگ آب رادیاتور,آب رادیاتور استاندارد,آب رادیاتور چیستآب رادیاتور برای سرد کردن موتور مورد استفاده قرار می گیرد

مایع مخصوص رادیاتور خودرو آبی است که به هیچ وجه نباید آب لوله کشی باشد بلکه باید خاص و متفاوت باشد. وقتی که آب لوله کشی را بطور مستقیم در درون قسمت خنک کنندگی بریزیم به علت داشتن رسوبات زیاد موجود در آن، این رسوبات، پس از مدتی ته نشین میشوند و به رادیاتور و صدمات جبران ناپذیری به اجزای داخلی خودرو وارد میشود. در زمان روشن کردن بخاری خودرو در زمستانها متوجه میشوید که گرمای آنچنانی ندارد و پس از مدتی می بینید که رسوب زدایی کرده یا به حدی رادیاتور، بسته شده که باید نسبت به تعویض رادیاتور ماشین اقدام کرد.

توصیه ی افراد متخصص در این زمینه اینست که حتماً از ضد یخ در کنار آب مقطر استفاده کنید تا در فصل زمستان، موتور خودرو یخ نزند یا در فصل تابستان ، جوش نیاورد. توجه کنید که ضد یخ به طولانی‌تر شدن عمر خودرو کمک میکند؛ چون خاصیت ضد زنگی دارد.

ترکیب آب مقطر، آب خالص( H2O) و سیال ضدیخ- ضدجوش به عنوان بهترین ترکیب برای آب رادیاتور در کل جهان محسوب میشود.

تفاوت آب رادیاتور با آب معمولی

افراد زیادی برای آب رادیاتور از آب معمولی استفاده می کنند که درست نیست. املاح و ترکیبات گوناگونی در آب معمولی وجود دارد ( تمام آب خالص، یعنی H2O، نیست). بخشی از این آب در اثر حرارت تبخیر می شود. املاح و ترکیبات درون این آب در اثر این تبخیر در رادیاتور رسوب می کند و لوله های آن دچار گرفتی یا خوردگی می شوند.

تفاوت آب رادیاتور با ضد یخ

ضد یخ با اضافه شدن به آب رادیاتور، موجب کاهش دمای انجماد آن میشود. آب رادیاتور با کاهش دمای انجماد، در زمستان ها سخت تر یخ می زند. یکی از مشکلات بزرگ خودروها در زمستان، یخ زدگی آب رادیاتور می باشد. ماده ضدیخ- ضدجوش برای جلوگیری از خوردگی، کف کردن، بهبود کیفیت، زنگ زدگی آب و رنگ، از ترکیب یک سیال پایه به نام اتیلن گلیکول و مواد افزودنی تشکیل شده است.

در وسایل نقلیه بهترین انتخاب، خنک کننده یا ضد یخ بر پایه ی گلیکول میباشد؛ اگر شما به تنهایی از ضد یخ های بر پایه ی گلیکول استفاده کنید؛ خیلی مناسب نیست بلکه باید آن را با مقدار مشخصی از آب بسته به منطقه ی آب و هوایی خود مخلوط کنید.

ویژگی های بهترین آب رادیاتور,رنگ آب رادیاتور,تفاوت آب رادیاتور با آب معمولیاساسی ترین ویژگی آب رادیاتور خالص بودن و بدون املاح بودن آن است

آب رادیاتور سبز

رنگ آب رادیاتور به این دلیل ، سبز است که مایع خنک کننده به آن اضافه شده است. گاهی اوقات، شما انواع آب رادیاتور قرمز و یا نارنجی را به غیر از آب رادیاتور سبز رنگ دیده اید. درواقع ضد یخ، هیچ رنگی ندارد و این رنگ های متفاوت در هنگام خرید آب رادیاتور، ارائه دهنده ی اطلاعاتی اضافی به ما هستند که از آن ها می توان به دمای انجماد، توانایی مقابله با خوردگی اشاره کرد. البته آب رادیاتور سبز رنگ یا قرمز، تأثير به سزایی در پیدا کردن نشتی دارند.

آب کولر گازی حکم آب رادیاتور دارد؟

گاهی اوقات شنیده اید که به جای آب رادیاتور، از آب کولر گازی استفاده می کنند. ضد و نقیض های بسیاری در این رابطه وجود دارد. آب کولر گازی بر اساس گفته ها سمی است و در صورت ثابت بودنش به مدت چند وقت، املاح آن ته نشین می شود که موجب خرابی رادیاتور می شود. طبق گفته ی برخی از افراد، آب کولر گازی، بهتر از آب لوله کشی است چون به آب مقطر، شباهت دارد اما باز هم بهتر است که برای خنک کردن رادیاتور و اجزای موتور از روش ها و محصولات قابل اطمینانی استفاده کنید.

طرز تهیه آب رادیاتور در خانه

اگر در موقعیت خاصی نتوانستید آب رادیاتور را بخرید و از آن استفاده کنید، بهتر است که چندین مرتبه آب لوله کشی را بجوشانید و تا هنگام تهیه بهترین آب رادیاتور ماشین از آن استفاده کنید.

دقت کنید که برای تهیه ی آب رادیاتور در خانه باید حتماً آبی که استفاده می کنید نرم، فاقد کلسیم و منیزیم باشد. بنابراین آب را از رزین عبور دهید. درصورت استفاده از دستگاه تصفیه آب در خانه، این کار توسط دستگاه برای شما انجام می شود که آبی کاملاً نرم است و حالت لیز دارد. چنین آبی در ترکیب با صابون، سریعا کف می کند و در رادیاتور، هیچ رسوبی بوجود نمی آورد. این طرز تهیه آب رادیاتور، بهتر از آب مقطر است.

تعویض آب رادیاتور,آب رادیاتور سبز رنگ,بهترین آب رادیاتوراستفاده از بهترین آب رادیاتور ماشین، با توجه به نقش انواع آب رادیاتور اهمیت زیادی دارد

گردآوری: بخش خودرو سرپوش

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش