سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۰۸۶

علت کم شدن آب رادیاتور در انواع خودروها

شدن آب رادیاتور,بررسی علت کم شدن آب رادیاتور,علت کم شدن آب رادیاتورعلت کم شدن آب رادیاتور شامل موارد مختلفی می شود 
کم شدن آب رادیاتور یکی از دغدغه های اصلی رانندگان است. خیلی از افراد و رانندگان نمی دانند که کم شدن آب رادیاتور ماشین یا همان کم شدن آب ماشین چه عواقبی را میتواند بهمراه داشته باشد. کم کردن آب رادیاتور در فصل تابستان و زمستان یکی از مشکلات رایج در بین خودروها است و این که به چه دلیل آب رادیاتور ماشین کم میشود به علل زیادی میتواند ارتباط داشته باشد.

کم شدن آب رادیاتور

از آن جا که رادیاتور خودرو وظیفه خنک کردن موتور خودرو را بر عهده دارد درصورتی که آب رادیاتور کم شود سبب آسیب های جدی به موتور و اجزای موتور مانند سیلندر و سرسیلندر می گردد. بدین ترتیب باید اول علت کم شدن آب رادیاتور را تشخیص دهید و بعد از این اتفاق جلوگیری یا آنرا برطرف کنید. تجربه نشان داده است که چنانچه سالی یک بار آب رادیاتور خودرو را کاملاً عوض کنیم از خیلی از خطرات احتمالی پیشگیری کرده ایم. برای آن گروه از افرادی که با نقش و وظیفه رادیاتور آشنایی ندارند باید بگوییم که وظیفه رادیاتور تبادل حرارت با هوای جریان یافته و بطور کلی خنک نمودن موتور ماشین می باشد. توجه داشته باشید که در صورت توجه نکردن به این مسئله، کم شدن آب رادیاتور حتی منجر به سوختن موتور خودرو و گریپاژ کردن پیستون ها شود که در اینصورت یک خرج میلیونی روی دست شما می افتد.

علت کم شدن آب رادیاتور

رادیاتورهای ماشین متداول ترین دلیل خرابی اتومبیل محسوب میشوند، ولی در عین حال نگهداری از آن ها به طرز خارق العاده ای ساده است. زمانی که یک موتور در حال کار است، پیستون های آن در هر نقطه بین ۱۵۰۰rpm در حالت موتور بیکار و ۸۰۰۰rpm در مسطح حرکت می کنند که این سبب ایجاد گرما و اصطکاک می شود. تنها راه خنک نگه داشتن آنها این است که آب از طریق کانال در بلوک موتور جریان یابد و وارد رادیاتور شود.

رادیاتور، موتور ماشین شما را خنک نگه می دارد و درستی عملکرد آنرا میتوان از طریق دماسنجی که در داشبورد ماشین وجود دارد، مشاهده نمود. اگر این نشانگر از ۹۰ درجه فراتر رود و یا این که بوی سوختگی و یا بخار از زیر کاپوت به مشامتان رسید، می بایست از حرکت بازبایستید و علت کم شدن آب رادیاتور را جستجو نمایید. پس هنگامی که آلارم یا چراغ هشدار دما روشن می شود و یا هنگامی که حرارت بالای داشبورد خودرو زیاد می شود، بیانگر این مسئله است که در سیستم خنک کننده خودرو مشکلی بوجود آمده که میتواند هر یک از علل ذکر شده در بالا باشد:

- واتر پمپ که وظیفه سرعت بخشیدن به عمل انتقال آب برای خنک سازی را دارد در صورت خراب شدن منجر به هدر رفتن آب رادیاتور می شود و در خیلی از مواقع خرابی واتر پمپ یکی از علل کم شدن آب رادیاتور پیکان، پراید و دیگر خودروها می شود.

علت کم شدن آب رادیاتور,دلایل کم شدن آب رادیاتور,علت کم کردن آب رادیاتورایجاد نشتی در اتصالات علت کم شدن آب رادیاتور خودرو  است

- اصلی ترین علت کم شدن آب رادیاتور، خوردگی رادیاتور است. رادیاتور، شیلنگ های آن و تمامی اتصالات میتوانند بر اثر گذشت زمان دچار زنگزدگی و خوردگی شوند که بسیار سریع آب رادیاتور را خالی می کند.

- ایجاد نشتی در اتصالات از علت کم شدن آب رادیاتور خودرو است.

- نشت آب رادیاتور از درب منبع انبساط از علت کم شدن آب رادیاتور اتومبیل است.

- جوش آوردن اتومبیل به علت فقدان ضد یخ از علت کم شدن آب رادیاتور است. جوش آوردن سبب تبخیر سریع آب رادیاتور می شود چون برای خنک سازی آب بیشتری استفاده می کند و هر چه تبخیر شود آب رادیاتور تقلیل می یابد.

- روش ضعیف سرویس خنک کردن موتور که توسط رادیاتو انجام می شود نیز یکی از علت کم شدن آب رادیاتور محسوب می شود.

- وجود قمقمه معیوب رادیاتور از علت کم شدن آب رادیاتور ماشین است.

- در صورت سوختن واشر سر سیلندر ، آب از سر سیلندر خارج می شود. همچنین دود سفیدی که از اگزوز خودرو بیرون می آید علتی بر سوختن واشر سر سیلندر و همچنین علت کم شدن آب رادیاتور است.

- نشتی از بخاری اتومبیل از علت کم شدن آب رادیاتور خودرو است.

- امکان دارد علت کم شدن آب رادیاتور خودرو از کار افتادن فن خنک کننده رادیاتور باشد و یکی از علل از کار افتادن فن میتواند سوختن فیوز آن باشد. سوختن فیوز فن بیشتر در فصل زمستان و در جاده های برفی رخ می دهد، چون پروانه یخ می زند و موتور فن قدرت چرخاندن آن را ندارد و به همین علت فیوز فن می سوزد و موتور خودرو جوش آورده و آب رادیاتور کم می شود.

علت کم شدن آب رادیاتور،بررسی علت کم شدن آب رادیاتور,علت کم شدن آب رادیاتور پرایدرادیاتور هواگیری نشده از علت کم شدن آب رادیاتور خودرو است

- نشت آب از اطراف سیلندر حاصل از ترک ایجاد شده روی آن از علت کم شدن آب رادیاتور اتومبیل است.

- وجود یک ترموستات معیوب که باعث افزایش دما و فشار بیش از حد به رادیاتور شود، یکی از علت کم شدن آب رادیاتور ست.

- هواگیری نکردن رادیاتور منجر به آسیب دیدگی آن می شود و امکان دارد یکی از علت کم شدن آب رادیاتور باشد.

بررسی علت کم شدن آب رادیاتور در انواع خودروها

آب رادیاتور در خودروهای مختلفی میتواند بطور اتفاقی کاهش یابد ولی اصلی ترین علت کم شدن آب رادیاتور پراید، وجود مشکل در لوله های رفت و برگشت آب است که برای رفع این مشکل، بهتر است تمرکز خود را روی این مسئله قرار دهید. علت کم کردن آب رادیاتور پژو ۴۰۵، علت کم کردن آب رادیاتور ۲۰۶ و خیلی از خودروهای دیگر، شامل موارد بالا می شود. از آن جایی که رادیاتور یکی از قطعات مهم خودرو به حساب می آید و عدم کارایی درست آن، سیستم سرمایش اتومبیل را مختل می سازد، بهتر است با بروز هرگونه اختلالی، سریع به یک تعمیرگاه مجاز مراجعه کرده و نسبت به رفع این مشکل و بررسی دلایل کم شدن آب رادیاتور اقدام نمایید.

علت کم شدن آب رادیاتور انواع خودرو,علت کم شدن آب رادیاتور,دلایل کم شدن آب رادیاتوروجود قمقمه معیوب رادیاتور از علت کم شدن آب رادیاتور ماشین است

گردآوری: بخش خودرو سرپوش

  • 21
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش