دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۹ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۵۷۷
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

معرفی چند برنامه امنیتی برای موبایل

اپلیکیشن هایی برای حفظ حریم شخصی در گوشی های هوشمند

به گزارش هفته نامه همشهری جوان، یکی از راه های محافظت از اطلاعات شخصی گجت ها و گوشی های هوشمند، استفاده از اپلیکیشن ها و اپ های حفاظتی است. شرکت های برنامه نویسی زیادی هر روزه، اپ های جدیدی با قابلیت های متنوع و ایمن در اختیار کاربران قرار می دهند.

 

امکاناتی که یکی از ویژگی های عمده آنها حفاظت از حریم شخصی است. پس اگر شما هم همیشه به اینترنت وصل و نگران این هستید که کسی وارد دایره خصوصی تان شود، دست به کار شوید و اپلیکیشن های حفاظتی را دانلود کنید. در این لیست سعی کرده ایم اپ های متنوعی را که قابلیت های مختلفی دارند، معرفی کنیم.

 

Folder Lock

فولدر لاک در واقع یک اپلیکیشن محافظت فایل است و شما می توانید آن را رایگان دریافت کنید. یکی از ویژگی های مهم این اپلیکیشن این است که در تمام پلتفرم های موبایل و دسکتاپ قابل دسترسی است اما مهم ترین ویژگی فولدر لاک، آف لاین کار کردن آن است. پس اگر از آن دسته از کاربران هستید که نسبت به اپلیکیشن های آنلاین محافظتی دل چرکی هستید، می توانید از «قفل پوشه» استفاده کنید.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

اما مسئله دیگری که می تواند استفاده از این اپلیکیشن را برای تان جالب تر کند، عکاسی از افرادی است که وارد حریم خصوصی تان می شوند. شما بعدا می توانید از این عکس ها علیه شان استفاده کنید. برای استفاده از فولدر لاک فقط کافی است که یک پین کد چهار رقمی، رمز عبور کامل یا پترن تعریف کنید.

 

با کمک این اپ حتی می توانید پا را فراتر هم بگذارید و برای این که کسی از راز موفقیت تان سر در نیاورد، آیکنش را هم مخفی کنید. فولدر لاک، حتی یک اکانت فیک، برای گمراه کردن هکرها درست می کند. اگر می خواهید تدابیر امنیتی بیشتری بیندیشید و فضای موبایل تان را خفن تر کنید هم می توانید از نسخه پولی آن استفاده کنید که امکانات بیشتری را در اختیارتان قرار می دهد. فولدر لاک از تمامی سیستم های عامل اندروید و iOS حمایت می کند.

 

Privacy Shade

اگر از سرک کشیدن های مسافران اتوبوس و مترو به موبایل تان خسته شده اید، اگر می خواهید دوستان و حتی خانواده تان از محتوای صفحه نمایش گوشی تان سر در نیاورند، از Privacy Shade استفاده کنید. این اپلیکیشن در واقع یک اپ نمایشی است و این قابلیت را به شما می دهد که تمام صفحه نمایش گوشی تان را بپوشانید و روی آن سایه بیندازید.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

شما می توانید با استفاده از این اپ، تنها بخش کوچکی از صفحه نمایش موبایل تان را که دوست دارید، باز کنید. با این کار شما می توانید چشم کنجکاوان جستجوی صفحه نمایش تان را ببندید. پس اگر می خواهید عکس های شخصی تان را ببینید، با خیال راحت و با کمک این اپ روی صفحه نمایش سایه بیندازید و از عکس های مهمانی دیشب تان لذت ببرید.

 

Avast!‎ Free Mobile Security

این اپ یکی از قدرتمندترین و پرطرفدارترین اپ های امنیتی است. استفاده از Avast برای شما کاملا سودمند است. با کمک این اپ شما می توانید ویروس های موبایل تان را بکشید، اپلیکیشن های تان را مدیریت کنید و به اپ های تان قفل بزنید. با استفاده از این اپ شما می توانید با خیال راحت وبگردی کنید و نگران نرم افزارها و هکرهایی که در کمین تان نشسته اند، نباشید.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

به اضافه همه اینها Avast یک آنتی ویروس هم هست. این آنتی ویروس یک اسکنر حرفه ای است و این قابلیت را دارد که در وقت تان صرفه جویی کنید و اسکن را زمانی که شما خوابید انجام دهد. پس با خیال راحت بخوابید، چون Avast بیدار است. البته Avast تنها از سیستم های اندروید حمایت می کند و اگر سیستم عامل گوشی تان iOS است باید به دنبال اپ دیگری بگردید.

 

Norton Security and anti-virus

این اپ از شما و دستگاه شما علیه تهدیداتی مثل برنامه های مخرب و به سرقت رفتن اطلاعات محافظت می کند اما مسئله ای که می تواند استفاده از این اپ را هیجان انگیز کند، زمانی است که موبایل شما گم می شود یا به سرقت می رود.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

در واقع نورتون مثل یک کارآگاه آنلاین، گوشی گمشده شما را دوباره پیدا می کند. اگر هم نتوانست وظیفه پیدا کردن را درست انجام دهد، اطلاعات گوشی تان را به طور کامل پاک می کند تا کسی نتواند به آن دسترسی داشته باشد. از دیگر ویژگی های این آنتی ویروس، شناسایی و بستن اپلیکیشن هایی است که سرعت گوشی شما را کاهش می دهند.

 

DuckDuck Go Search

داک یک اپ مثل گوگل، بینگ یا یاهو است. استفاده از داک می تواند جالب باشد، چرا که محتوای جستجوی شما در این موتور ثبت نمی شود؛ یعنی شما با خیال راحت می توانید به دنبال تحقیقات علمی تان بگردید بدون این که نگران این باشید که شرکتی به جستجوهای اینترنتی تان نگاه می کند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

البته داک همانطور که از اسمش بر می آید، یک موتور جستجو است و در ردیف اپ های امنیتی قرار نمی گیرد اما برای شما که می خواهید در زمان جستجو حریم تان حفظ شود، می تواند مناسب باشد.

 

Glass Wire

با کمک این اپ شما می توانید ببینید چه اپ هایی در حال استفاده از دیتای شما هستند. گلس در زمانی که اپی در حال استفاده از دیتای شماست، هشدار می فرستد. این راه خوبی برای فهمیدن مقدار دیتای مصرفی هر کدام از اپ های شماست.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها,اپلیکیشن های حفاظتی

با این روش شما می توانید موبایل تان را به راحتی مدیریت کنید اما استفاده از گلس زمانی مهم می شود که با کمک همین ویژگی می توانید از هر فعالیت عجیبی که در موبایل تان در حال انجام است هم سر در آورید.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش