سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۸۰۲۰۰۰۱۴

۱۰ عادت اشتباهی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه تان می شود

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

این روزها دیگر پیدا کردن کسی که تلفن همراه نداشته باشد به امری تقریباً غیر ممکن تبدیل شده و نمی توان انکار کرد که این وسیله جایگاه ویژه ای در زندگی همه ی ما پیدا کرده است. همین مسأله باعث شده این دستگاه کوچک بخشی از هزینه های زندگی ما را به طور ویژه به خود اختصاص دهد. شاید بعضی کاربران تنوع طلب دائماً به دنبال مدل های جدیدتر گوشی های موبایل باشند، اما به طور قطع بیشتر ما ترجیح می دهیم تا تلفن همراه مان خراب نشده سراغ گوشی جدیدی نرویم. با این حال، حقیقت آن است که بسیاری از عادت های به ظاهر بی ضرر ما باعث کوتاه شدن عمر گوشی موبایل ما می شود. در ادامه با این عادت های اشتباه آشنا خواهیم شد.

 

۱- از حالت ویبره استفاده می کنید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

تلفن همراه هم مثل هر وسیله ی دیگری طول عمری دارد و هر چه بیشتر از آن استفاده کنیم، کارایی آن کمتر می شود. بنابراین کوچک ترین بار اضافه ای، مثل فعال کردن حالت ویبره برای نوتفیکیشن ها، کار را برای گوشی شما سخت تر می کند. چنین مواردی تلفن همراه شما را مجبور می کند در مواقعی که لزومی ندارد، با تمام توان مشغول کار باشد. تلفن همراه مان هم مثل خودمان گهگاه به استراحت نیاز دارد تا فرسوده نشود.

۲- اپلیکیشن های بی استفاده را باز نگه می دارید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

باز ماندن اپلیکیشن های بی استفاده باعث کوتاه شدن عمر باتری گوشی می شود. اگر اپلیکیشنی را باز کنید اما به طور کامل از آن خارج نشوید، برنامه در پس زمینه ی دستگاه فعال باقی خواهد ماند. بنابراین همه ی اپلیکیشن های بلااستفاده را به طور ببندید، چون این کار نه تنها طول عمر باتری گوشی را بیشتر می کند، بلکه حافظه ی موقت تلفن همراه تان را هم آزاد می کند.

 

۳- دسترسی های اپلیکیشن ها را محدود نمی کنید

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

اپلیکیشن های تاکسی های اینترنتی برای پیدا کردن شما به لوکیشن تان نیاز دارند، اما بقیه ی اپلیکیشن ها معمولاً احتیاجی به چنین دسترسی ای ندارند. کارشناسان توصیه می کنند در مورد دسترسی های درخواستی اپلیکیشن ها سختگیر باشید و دسترسی هایی که ضروری نیستند را قبول نکنید.

 

۴- یکی از این اپلیکیشن ها را دارید

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

 

طبق گزارش سایت AdWeek، اپلیکیشن های Snapchat، Google Maps و Facebook از برنامه هایی هستند که بیشتر از هر اپلیکیشن دیگری باعث خالی شدن باتری می شوند. همچنین طبق گزارش Guardian، اپلیکیشن فیسبوک طول عمر گوشی های اندرویدی را تا میزان ۲۰ درصد کاهش می دهد، بنابراین با آنیستال کردن این برنامه همین میزان از طول عمر باتری این گوشی ها حفظ خواهد شد. همچنین حذف اپلیکیشن پیامرسان فیسبوک، سرعت لود شدن سایر اپلیکیشن های گوشی را تا ۱۵ درصد افزایش می دهد. طبق گزارش Business Insider، اپلیکیشن فیسبوک به این دلیل باعث کوتاه شدن عمر باتری تلفن همراه می شود که در پس زمینه ی دستگاه فعال باقی می ماند، حتی زمانی که از آن استفاده ای نمی شود.

 

۵- نور صفحه ی گوشی تان همیشه زیاد است

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

دوران تولید گوشی هایی که صفحات کوچکی داشتند مدت ها پیش به سر آمده و این مسأله شاید از جهاتی خوشحال کننده باشد، اما باید بدانید که صفحات بزرگ تر تلفن های همراه جدید، بزرگ ترین دشمن باتری آن ها هستند. بنابراین گزینه ی تنظیم خودکار نور (Brightness) صفحه ی گوشی را حتماً فعال کنید. این قابلیت باعث می شود تلفن همراه تان نور صفحه را به طور خودکار، مطابق با محیط تنظیم کند. علاوه بر این، قابلیت خاموش شدن خودکار صفحه را فعال و زمان روشن ماندن صفحه را تا حد ممکن کم کنید.

 

۶- تلفن همراه تان را در گرما و سرما رها می کنید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

گرما و سرمای شدید و دیگر شرایط آب و هوایی می توانند باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه شوند. گرمای شدید باعث بروز انواع مشکلات در گوشی مثل از بین رفتن اطلاعات یا خالی شدن باتری می شود. هوای سرد هم گوشی شما را دچار مشکلات زیادی می کند. بعضی گوشی های هوشمند در هوای سرد خاموش می شوند، در نمایش اطلاعات دچار مشکل می شوند یا باتری آن ها خالی می شود؛ حتی در موارد نادری ممکن است صفحه ی گوشی متلاشی شود.

 

۷- گوشی خود را روی تخت یا زیر بالش می گذارید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

یکی دیگر از عادت هایی که باعث کوتاه شدن عمر تلفن همراه می شود، گذاشتن آن در زیر بالش است، چون این کار باعث بالا رفتن دمای گوشی می شود. اگر گوشی تان در شارژ باشد یا نقصی داشته باشد، این کار ممکن است حتی منجر به آتش سوزی شود.

 

۸- گوشی تان دائماً در شارژ است

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

اگر گوشی خود را زمانی که باتری آن کاملاً پر است، باز هم در شارژ نگه دارید، این کار به باتری گوشی صدمه می زند چون باعث بالا رفتن دمای گوشی می شود. اگر شارژر تقلبی و بی کیفیت باشد، این صدمه بیشتر خواهد شد.

 

۹- شب ها تلفن همراه تان را تا صبح در شارژ می گذارید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

مواجه شدن با یک گوشی تمام شارژ بعد از بیدار شدن از خواب برای همه ی ما خوشحال کننده است، اما اگر گوشی تمام شب را در شارژ بماند، بااتری آن صدمه خواهد دید. وقتی شارژ گوشی کامل می شود، دستگاه وار حالتی به نام Trickle Charging  (شارژ پیوسته ی باتری با سرعتی آهسته برای پر نگه داشتن آن) می شود تا شارژ آن را کامل نگه دارد. این شارژ اضافه باعث فعالیت بی وقفه ی باتری گوشی می شود. در حقیقت، برای باتری های لیتیوم یونی بهتر آن است که کامل شارژ نشوند چون ولتاژ بالا به این باتری ها فشار وارد می کند و به مرور باعث خراب شدن آن ها می شود.

 

۱۰- سیستم عامل تان را به روز نمی کنید

 

راهکار افزایش طول عمر باتری موبایل,استفاده درست از موبایل,اخبار تکنولوژی

 

نادیده گرفتن به روزرسانی های تلفن همراه هم باعث صدمه دیدن آن می شود. سازندگان سیستم عامل های اندروید و آیفون، دائماً در حال به روزرسانی تولیدات خود هستند تا تجربه ی کاربری بهتری را برای شما فراهم کنند و به این ترتیب تلفن همراه تان عملکرد مناسبی داشته باشد. این به روزرسانی ها فواید دیگری هم دارند. در حقیقت، اگر دستگاه تان باتری ضعیف یا مشکلات دیگری داشته باشد، چنین به روزرسانی هایی می تواند به حل این مشکلات کمک کند. علاوه بر این، فراموش نکنید که اپلیکیشن ها هم باید به روزرسانی شوند.

 

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش