یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۶۰۰۰۵

اصلی ترین دلایل داغ شدن گوشی و راهکارهایی برای رفع آن

داغ شدن گوشی,داغ شدن گوشی نشانه چیست,داغ شدن گوشی آیفونعلت داغ شدن گوشی درواقع به دلیل ساختار پیچیده‌‌ ی گوشی ها است
وقتی که با گوشی کار می کنید میفهمید که دمایش بسیار بالاتر رفته است. افزایش دمای گوشی گاهی وقت ها خطرساز است. در میان کاربران اندروید و آیفون، داغ کردن گوشی که به علل مختلف اتفاق می افتد، مشکل رایجیست.

داغ شدن گوشی

این نکته را در نظر بگیرید که در بسیاری از مواقع، گرم شدن گوشی امری عادی است. به این صورت که اگر گوشی شما گهگاهی داغ می شود و بلافاصله خنک می شود یا صرفا داخل دست تان، گرم بودن گوشی را احساس می کنید به این معنیست که گوشی شما هنوز به مرحله ی بحرانی نرسیده است. گوشی درواقع یک دستگاه الکترونیکی محسوب میشود که به خاطر این که دستگاه های الکترونیکی جریان برق دارد دمایش بالاتر است. با تبدیل الکتریسیته به حرارت، گوشی گرم می شود. ولی وقتی که گوشی شما بیش از حد مجاز داغ میشود، اصلاً طبیعی نیست و باید برای آن راهکاری پیدا کنید. این مشکل هم در گوشی های اندروید و هم در گوشی های آیفون اتفاق می افتد.

از دلایل داغ شدن گوشی می توان به ساختار پیچیده ی این گوشی ها اشاره کرد که تمامی اجزا در این ساختار به هم مرتبط می باشد. از همین رو گاهی وقت ها اگر یک قطعه یا یک بخش گوشی خراب شود می تواند در بقیه ی قسمت ها نیز اثر بگذارد، به عنوان نمونه گرم شدن گوشی تأثير به سزایی بر روی قطعات گوشی دارد و باعث میشود که عملکرد گوشی کند شود. به همین خاطر گوشی موبایل از خودش، نشانه هایی را بروز می دهد مثل بالا رفتن حرارت و گرم شدن گوشی که توجه به آن اهمیت به سزایی دارد.

درصورت افزایش دمای گوشی، این حرارت را می توانید معمولاً روی صفحه یا باتری و یا روی پردازنده های گوشی حس کنید. الکتریسیته توسط مواد شیمیایی داخل باتری، شارژ و دشارژ میشوند که همین امر باعث تولید حرارت میشود یا این که سرعت بالای پردازنده های گوشی موجب می شوند که حرارت تولید شود. وقتی که صفحه ی گوشی شما نور انتشار می کند حرارتی را از خودش ساطع می کند. بدین ترتیب باید منبع حرارت را بررسی و پیدا کنید.

راههای رفع داغ شدن گوشی,داغ شدن گوشی آیفون,داغ شدن گوشی سامسونگاز دلایل عمده داغ شدن گوشی موبایل پر بودن حافظه داخلی آن است

دلایل داغ شدن گوشی و راه های جلوگیری از آن

گوشی موبایل به دلایل زیادی ممکن است خراب شود که در ادامه با پیامدهایی که باعث گرم شدن گوشی موبایل میشود، اشنا شوید:

* نوتیفیکیشن برنامه ها را ببندید:

این نکته را در نظر بگیرید که برنامه هایی که در داخل گوشی شما غیرضروری هستند را حذف کنید تا نوتیفیکیشن اضافی روی گوشیتان نداشته باشید. ولی برای سایر برنامه های لازم در گوشی تان که خیلی مهم نیستند، نوتیفیکیشن ها را ببندید تا مانع داغ شدن گوشی شود.

* اجرای بازی های سنگین:

اجرای بازی های سنگین از اصلی ترین دلایل داغ شدن گوشی به شمار می رود. بازی های با قدرت گرافیکی بالا، بیشتر از بازی های سبک از منابع سخت افزاری گوشی بهره میبرند. درصورت استفاده ی بیشتر از منابع سخت افزاری، داخل قاب گوشی، حرارت بیشتری تولید می شود. اکنون سیستم های خنک کننده مورد استفاده در گوشی ها، مانع داغی بیش از حد گوشی در حین بازی کردن یا اجرای اپلیکیشن های سنگین میشود. اما درصورت استفاده از گوشی های میان رده یا گوشی های قدیمی تر دقت کنید که نباید بازی های سنگین را بیش از حد ، بدون توقف اجرا کنید.

* ویروسی شدن گوشی:

اکثر افراد در این تصورند که ویروسی شدن گوشی، باعث سرقت اطلاعات شخصیشان می شود. ولی ویروس ها و بدافزارها لزوماً باعث نمیشود که اطلاعات شما دزدیده شود. ویروس ها در بیشتر مواقع برای منافعی نظیر استخراج ارزهای دیجیتال از منابع سخت افزاری گوشی شما استفاده می کنند که همین امر باعث داغ شدن گوشی تان می شود. یک اپلیکیشن آنتی ویروس معتبر را برای پیشگیری از بروز این مشکل، روی گوشیتان نصب کنید و بگذارید حافظه گوشی را به خوبی اسکن کند.

* استفاده از اینترنت و وای فای را به حداقل برسانید:

یکی از دلایل داغ شدن گوشی استفاده زیاد از اینترنت است. بهتر است بدانید که شیوه ی طراحی سیستم عامل اندروید به گونه ایست که اپلیکیشن هایی که در پس زمینه اجرا میکنید، میتوانند از اینترنت گوشی استفاده کنند و در نتیجه گوشی موبایلتان داغ می شود. همچنین در زمان اشتراک گذاری یا هات اسپات کردن دیتای موبایل خود، احتمال افزایش حرارت در گوشی موبایل شما وجود دارد. چون باتری موبایل در زمان هات اسپات کردن، بیش تر استفاده میشود، از این رو انرژی زیادی را مصرف می کند تا بطور صحیح، اتصال و پرتاپ امواج وای فای (Wi-Fi) انجام شود.

داغ شدن گوشی اندروید,داغ شدن گوشی سامسونگ,داغ شدن گوشییکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین دلایل داغ شدن گوشی می‌تواند اجرای بازی‌های سنگین باشد

* قاب محافظ غیر استاندارد و ضخیم:

بسیاری از قاب های محافظ که در بازار میخرید از ضخامت بالایی برخوردارند به همین خاطر گرما بدرستی از گوشی خارج نمیشود. جنس بعضی از قاب های گوشی مثل پشم است که هوا را بخوبی از خودش جریان نمی دهد. در صورت داغ شدن گوشی ، حتماً از داخل قاب بیرون بیاورید و در معرض هوای خنک قرار دهید.

* قرار دادن گوشی زیر آفتاب:

برای جلوگیری از داغ کردن گوشی، آسانترین راه اینست که زیر آفتاب قرار ندهید؛ بدین دلیل که بیشتر اسمارت فون ها پلاستیکی و تیره هستند و براین اساس در جذب گرما، عملکرد خیلی خوبی دارند. این نکته را در نظر بگیرید که گوشی خود را در روز های خیلی آفتابی نباید در ماشین یا روی میز جا بگذارید.

* به روز نبودن اپلیکیشن ها و سیستم عامل:

توسعه دهندگان اپلیکیشن ها و سیستم عامل سعی می کنند تا مشکلات و ایرادات نرم افزاری برنامه ها را با به روزرسانی آن رفع کنند. بنابراین اگر حس کردید که گوشیتان داغ شده، پیشنهاد ما به شما اینست که تمام اپلیکیشن های نصب شده روی گوشی خود و همچنین سیستم عامل اندروید را به روزرسانی کنید و همیشه آنها را به روز کنید.

* باتری و کابل شارژر را بررسی کنید:

بررسی وضعیت باتری و کابل شارژر از مهم ترین علل داغ شدن باتری گوشی به شمار می رود. برخی اوقات در حین شارژ کردن گوشی خود متوجه میشوید که باطری موبایل داغ شده است. بنابراین هیچوقت نگذارید گوشیتان تا ۱۰۰ درصد شارژ شود. برای کمک به حفظ سلامت گوشیتان بهتر است که ۸۰ تا ۹۰ درصد، آنرا شارژ کنید ولی در صورتی که گوشیتان قدیمیست و چندین مرتبه آن را بیش از حد شارژ کرده اید ، باعث میشود که گوشی شما داغ شود. بنابراین یکی از دلایل داغ شدن گوشی، ادامه اتصال به شارژر در زمانیست که شارژ گوشیتان ۱۰۰ درصد است. گوشی شما در حالت عادی، نباید در حین شارژ شدن، بیش از حد داغ شود. اگر چنین اتفاقی بیفتد احتمالا باتری آسیب دیده یا کابل شارژر یا درگاه شارژر گوشی، بی کیفیت است. اگر با چنین مشکلی روبرو شدید، در ابتدا کابل را جایگزین کنید و اگر این مشکل برطرف نشد بهتر است باطری را عوض کنید.

* استفاده ی طولانی از دوربین گوشی عاملی برای داغ شدن:

وقتی با گوشی، فیلم برداری میکنید در یک لحظه از تمام ظرفیت گوشی استفاده می کنید. از لنز دوربین گرفته تا کیفیت نمایشگر و هارد، بنابراین فشار زیادی به اجزای گوشی وارد میشود که باعث میشود در اثر آن، گوشی داغ شود. بنابراین پس از این که فیلم برداری کردید باید به گوشیتان استراحت دهید تا خنک شود. در زمان فيلمبرداري، نور صفحه را کم کنید تا فشاری به دستگاه وارد نشود. اگر بعد از تمام فیلم برداری هنوز هم گوشی شما داغ است، سریعا به خدمات پس از فروش تماس بگیرید و با آن ها مشورت کنید. این نکته را در نظر داشته باشد که همیشه از فروشنده معتبر، لوازمی همچون گجت، گوشی، لپ تاپ را بخرید تا ضمانتنامه معتبر به شما بدهند.

داغ شدن گوشی گلکسی نوت,راههای رفع داغ شدن گوشی,دلایل داغ شدن گوشیآسیب دیدن باتری آیفون خیلی زود باعث داغ شدن گوشی می‌شود

* زمان اتصال به بلوتوث را کاهش دهید:

توجه کنید که در مدت زمان طولانی از بلوتوث موبایلتان استفاده نکنید. تنظیمات مربوط به آنرا بعد از استفاده، غیر فعال کنید تا با اینکار مانع از افزایش حرارت و داغ شدن گوشی شوید.

* باطری متورم:

یکی از اتفاقات نادر گوشی موبایل، متورم شدن باتری است ولی درصورت گرم شدن گوشی و عدم تغییر ظاهر باتری، به احتمال زیاد مشکل از باتری نیست ولی درصورت تغییر ظاهر باتری و داغ شدن گوشی، حتماً آن را تعویض کنید. وقتی که گوشی شما داغ می شود باید باتری آنرا چک کنید. درصورت متورم شدن باطری باید آنرا عوض کنید به خصوص که خطر آتش گرفتن و یا منفجر شدن در باطری های لیتیوم یون وجود دارد. در این مواقع باید کارهایی نظیر خاموش کردن تلفن، عدم استفاده از آن یا شارژ نکردن آنرا انجام دهید. چنانچه گوشیتان ضمانتنامه دارد باید با پشتیبانی اش تماس بگیرید. بعد از این که باتری اش را عوض کردید، باتری قدیمی را در مراکز مجاز بازیافت دور بریزید.

* حافظه گوشی تان را خالی کنید:

از دیگر دلایل داغ شدن گوشی می توان به پر بودن حافظه داخلی اش اشاره کرد ، بدین دلیل که حافظه پر موجب افزایش فعالیت CPU دستگاه میشود. برای پیشگیری از داغ شدن بیش از حد موبایلتان باید حداقل ۳۰ درصد فضای خالی داشته باشد. اطلاعات اضافی موجود سبب افزایش کارایی باطری میشود یا موجب ایجاد اختلال در کارکردش می شود.

* استفاده از نمایشگر با حداکثر روشنایی:

اگر از نمایشگر گوشی با حداکثر روشنایی برای طولانی مدت استفاده کنید، روی گوشی شما فشار زیادی وارد میشود. این کار هم باعث افزایش مصرف انرژی باتری میشود و هم سبب افزایش کارایی پردازنده میشود. در نتیجه گوشی داغ می شود.

* تماشای ویدیوهای آنلاین:

اگر از برنامه هایی نظیر YouTube یا NetFlix، استفاده طولانی مدت داشته باشید، این برنامه ها میزان زیادی از توان پردازشی CPU گوشی شما را اشغال می کنند، بدین دلیل که گوشی باید در این برنامه ها به صورت هم زمان، هم دیتای ویدئویی را بارگذاری کند و هم صفحه نمایش را روشن نگهدارد.

سایر دلایل داغ شدن گوشی اندروید

شایع ترین مشکل گوشی های اندروید نظیر سامسونگ و هوآوی و شیائومی، باتری اسیب دیده می باشد. ولی دلایل دیگری باعث داغ شدن گوشی میشود که عبارتند از:

>> وقتی که روشنایی صفحه گوشی، بیش از حد زیاد باشد گوشی شما داغ میشود.

>> بازی های بیش از حد سنگین موجب داغ شدن گوشی میشود.

>> درصورت مصرف بیش از حد CPU توسط نرم افزارهای پس زمین، احتمال داغ شدن گوشی وجود دارد.

>> یکی از علل داغ شدن گوشی، باطری اسیب دیده است.

>> فعال بودن اینترنت و نرم افزارهای موردنیاز برای دسترسی به اینترنت، از دلایل داغ شدن گوشی محسوب میشود.

>> وقتی گوشی ویروسی شود احتمال داغ شدن گوشی وجود دارد.

>> از دیگر علل داغ شدن گوشی می توان به استفاده از شارژر بی کیفیت اشاره کرد.

>> اینترنت ۳G معمولاً سبب افزایش مصرف باتری میشود بدین دلیل که امواجش دارای انرژی بیشتری می باشند و گوشی شما داغ می شود.

راه حل هایی برای مشکلات نرم‌افزاری وجود دارد. داغ شدن گوشی شما نباید بخاطر مشکلات نرم‌افزاری باشد. با تعمیر و یا تعویض قطعات گوشی، مشکلات سخت افزاری نظیر باتری و یا آسیب دیدن قطعات داخلی گوشی حل می شوند. مثلا داغ شدن گوشی پس از ضربه خوردن گوشی بین کاربران رایج است که برای حل این مشکل باید گوشی را تعمیر کنید.

علت داغ شدن گوشی موبایل,داغ شدن گوشی نشانه چیستآسان‌ ترین روش برای جلوگیری بیش از حد داغ شدن گوشی این است که زیر آفتاب قرار نگیرد

علت داغ شدن گوشی آیفون

معمولاً گوشی های آیفون ویروسی نمی شوند به این علت که اپل اجازه ی نصب نرم افزارهای غیرمعتبر و تائید نشده روی گوشی شما را نمی دهد. احتمالا در این تصورید که گوشی های آیفون کم تر داغ میشوند ولی این گوشی ها هم دارای مشکلات خاصی می باشند و نمی توان گفت که با قطعیت داغ نمی کنند. در ادامه با دلایل داغ شدن گوشی آیفون اشنا شوید:

- درصورت زیاد بودن حجم دانلود و یا آپلود روی اینترنت، گوشی آیفون داغ میشود.

- اگر حجم اپلیکیشن هایی که روی گوشی شما باز است، زیاد باشد احتمال داغ شدن گوشی وجود دارد.

- در صورتی که باتری گوشی آیفون اسیب ببیند خیلی زود گوشیتان داغ می شود.

- شارژرهای غیراورجینال اثرات منفی بر روی دمای باتری گوشیتان دارد.

- اگر روشنایی صفحه زیاد باشد و هم زمان چندین مورد از امکانات گوشی نظیر وای فای ، بلوتوث، لوکیشن و …فعال باشد گوشی شما داغ میکند.

راه های کاربردی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی

> برای پیشگیری از داغ شدن گوشی، آن را در اماکن خنک و مطمئن بگذارید

> استفاده از محافظ صفحه، یکی از روشهای پیشگیری از داغ شدن گوشی می باشد. به این منظور هنگامی که به جاهای گرم می روید، از گوشی خود غافل نشوید. توجه کنید که آب، شن و گرد و خاک به عنوان سه عامل مخرب برای گوشی، می باشد. استفاده از محافظ صفحه و محافظ کلی برای گوشی، باعث کاهش خطرات احتمالی میشود.

> برای این که گوشی شما داغ نشود باید برنامه های غیر استفاده نظیر مکان یاب را در گوشیتان خاموش کنید، مسیریاب را که معمولاً توسط نقشه گوشی مورد استفاده قرار میگیرد، غیرفعال کنید. سیگنال های GPS برای ارسال مکان یاب، باطری بسیار زیادی را استفاده می کنند که سبب میشود که گوشی موبایل شما داغ شود. توصیه ی ما اینست که گوشیتان را قفل کنید و از نقشه استفاده نکنید و همچنین درصورت استفاده از نرم افزارهای مربوط به نقشه بهتر است که از تنظیمات ذخیره ساز باطری استفاده کنید.

افزایش دمای گوشی,علت داغ شدن گوشی,داغ شدن گوشی نشانه چیستبا بستن نوتیفیکیشن ها از داغ شدن گوشی جلوگیری کنید

> وقتی که موبایلتان را در جیبتان نگهداری می کنید، باید حتماً جیبتان بزرگ باشد و همچنین در تماس با عرق بدن نباشد.

> اگر بطور هم زمان از چندین برنامه استفاده کنید و همچنین اگر چندین برنامه بطور هم زمان فعال باشند درنتیجه تلفنتان داغ می شود. براین اساس بهتر است برنامه هایی که به آن نیاز ندارید را ببندید.

گردآوری: بخش دنیای دیجیتال سرپوش

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش