چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۹۵

علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی چیست؟

علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی,دلایل خالی شدن ناگهانی باتری گوشی,خالی شدن ناگهانی باتری گوشی و خاموش شدن گوشییکی از دلایل خالی شدن ناگهانی باتری گوشی، خراب شدن باتری گوشی است
 خالی شدن ناگهانی باتری گوشی، بدون این که از آن استفاده کنید؛ معضل بزرگی به شمار می رود. باتری گوشی شما در برخی مواقع، بدون هیچ استفاده ای از شب تا صبح، خالی می شود. در این مطلب از سرپوش دلایل خالی شدن ناگهانی باتری موبایل آورده شده است.

علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی

نوتیفیکیشن low battery از نوتیفیکیشن های آزار دهنده برای کاربران موبایل به شمار میرود که اگر آن ها شارژر و پریز برق نداشته باشند، احتمال به تعویق افتادن خیلی از کارهایشان وجود دارد. دلایل مختلفی باعث خالی شدن ناگهانی باتری گوشی میشود که با بررسی این دلایل میتوان این مشکل را رفع کرد.

بررسی علت های خالی شدن ناگهانی باتری گوشی

گاهی اوقات، باتری گوشی شما بدون هیچ استفاده ای بطور ناگهانی خالی میشود و گوشیتان خاموش می شود که باید چنین مشکلی را برطرف کرد زیرا این کار موجب افزایش عمر باتری شما میشود و دیگر بطور ناگهانی، خالی نمی شود. دلایل خالی شدن باتری به شرح زیر میباشد :

- خراب شدن باطری گوشی:

خراب شدن باتری گوشی، یکی از دلایل خالی شدن ناگهانی باتری گوشی به شمار می رود. بنابراین باید چک کنید که آیا باتری گوشی شما باد کرده است. اگر چنین است باید نسبت به تعویض آن اقدام کنید. از روش های تشخیص خراب شدن باتری می توان به پرش چند درصدی حین شارژ یا حین تخلیه باتری، بوی کم سوختگی حین داغ شدن باتری، خیلی سریع شارژ شدن باتری و داغ کردن بیش از حد باتری حین شارژ و یا حین استفاده اشاره کرد. بنابراین خرید باتری اورجینال درصورت خراب شدن باتری گوشی،  بهترین راه حل می باشد.

- بالا بودن نور صفحه نمایش:

شما می توانید در قسمت تنظیمات مصرف باطری گوشی خود ببینید که صفحه نمایش، درصد زیادی از مصرف باتری یعنی حدود ۶۰ درصد را به خود اختصاص می دهد. گاهی اوقات بسیاری از افراد برای مشاهده ی بهتر تصاویر، نور صفحه گوشی خود را زیاد می کنند که موجب خالی شدن سریع باتری میشود و هشدار شارژ کم باتری نمایش داده میشود.

علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی سامسونگ,دلایل خالی شدن ناگهانی باتری گوشی,خالی شدن ناگهانی باتری گوشی و خاموش شدن گوشیدائم روشن بودن اینترنت از علل خالی شدن ناگهانی باتری گوشی میباشد

بنابراین باید نور صفحه را برای مصرف بهینه باتری و افزایش طول عمرش کم کنید و فقط در مواقع نیاز، آنرا زیاد نمایید. امکان اتوماتیک کردن نور صفحه نمایش در گوشی های نسل جدید باتوجه به نور فضا وجود دارد و اگر این گزینه را متناسب با نور فضا تنظیم کنید؛ نور صفحه نمایش بطور خودکار، تنظیم میشود و چشم هایتان اسیب نمی بیند.

- روشن بودن اینترنت:

اگر اینترنت گوشی شما روشن باشد، درصد زیادی از شارژ باتری گوشی شما خالی میشود. بنابراین بهتر است که به منظور افزایش عمر باتری گوشی، اینترنت خود را بطور دائمی روشن نکنید. همچنین درصورت روشن بودن وای فای گوشی، وای فای های دردسترس ، هر چند دقیقه یک بار جست و جو میشود تا به یکی از آن ها وصل شود و میزان زیادی از باتری گوشی مصرف میشود. بنابراین وای فای را در مواقع غیر ضروری خاموش کنید.

- استفاده از اپلیکیشن های پرمصرف:

گاهی اوقات، بسیاری از برنامه های نصب شده بر روی گوشی باعث مصرف زیاد باتری میشود و شارژ گوشی شما سریعا خالی میشود. ممکن است که برخی از اپلیکیشن ها در گوشی شما نصب شده باشند و در پس زمینه ی موبایلتان به صورت پیش فرض، فعال شده باقی بمانند. یعنی این نرم افزارها بدون هیچ استفاده ای، در گوشی شما فعال بوده و باتری گوشیتان را مصرف میکند. شما میتوانید این نرم افزارها را در تنظیمات تلفن همراه خود پیدا کرده و آن ها را در صورت مصرف زیاد باتری ببندید.

برای اطلاع از برنامه ای که موجب مصرف بیش از حد باتری شما می شود باید به بخش تنظیمات بروید و گزینه باتری را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید برنامه هایی را ببینید که باتری شما را بیش از حد ، مصرف میکنند. بنابراین شما می توانید اپلیکیشن های غیر ضروری را شناسایی و حذف یا متوقف کنید. شما میتوانید با این کار، طول عمر باتری خود را افزایش دهید و این مورد مصرف ها را برای دستگاه هایی با سیستم عامل ios به صورت کارنامه های روزانه یا هفتگی مشاهده کنید.

- ویجت ها:

از ویجت ها بعنوان میانبرهای گرافیکی یاد میشود که شما با استفاده از آن ها راحتتر می توانید به امکانات گوشی های هوشمند ، دسترسی پیدا کنید. مشکل میانبرهای گرافیکی اینست که شارژ زیادی از گوشی را مصرف می کنند. بنابراین ویجت های کم استفاده را به منظور جلوگیری از خالی کردن ناگهانی باتری موبایل خود، از صفحه نمایش گوشی حذف کنید.

الی شدن ناگهانی باتری گوشی و خاموش شدن گوشی,علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی شیائومییکی از عوامل خالی شدن باتری گوشی، بروزرسانی خودکار اپلیکیشن های مختلف میباشد

- به روز رسانی خودکار سیستم ها و اپلیکیشن ها:

به روز رسانی خودکار سیستم ها و اپلیکیشن های مختلف در گوشی، از دیگر عوامل مؤثر در خالی شدن باتری گوشی به شمار میرود که طول عمر باتری گوشی را کاهش می دهد. در نتیجه توصیه میشود که به روز رسانی خودکار گوشیتان را ببندید و به روز رسانی برنامه ها و اپلیکیشن های موردنیاز را به صورت دستی فعال کنید.

- شارژر معیوب:

گاهی اوقات، اگر کابل شارژ بخرید این مشکل نیز حل میشود. اگر شما پس از قرار دادن گوشیتان در داخل شارژ، متوجه شدید که این مقدار شارژ، کامل نیست؛ احتمالا مشکل از شارژر یا کابلش است. بنابراین باید ابتدا با استفاده از گوشی دیگری شارژرتان را تست کنید و نتیجه اش را ببینید که آیا کابل یا آداپتور شارژر، مشکل دارد. برخی اوقات نیز سوکت شارژ دچار مشکل شده است. لطفاْ سوکت شارژ را تست کنید. گوشی شما در بعضی از مواقع، قابلیت ‍‍‍‍‍پشتیبانی از شارژر های سریع( فست شارژر) را دارد و یا مقدار حجم باتری بالا است؛ به همین خاطر، مقدار شارژر عادی پتانسیل، نمیتواند انرژی را در باتری ذخیره کند و نیازمند مدت زمان بیشتری است. اگر سوکت شارژر، خراب شده باشد میتوانید آنرا تعمیر کنید در غیر این صورت، یک شارژر جدید بخرید.

- آسیب دیدن اجزای داخلی گوشی:

وظیفه ی بورد اصلی گوشی اینست که انرژی را بین اجزای داخلی مانند سی پی یو، دوربین، میکروفون و اسپیکر تقسیم میکند. بورد گوشی به دلایلی همچون داغ کردن بیش از حد گوشی، شکستگی در بورد، سوختن خازن ها، آسیب دیدن اجزای داخلی، آب خوردن بورد یا سوختن آی سی شارژ، اسیب می بیند. در این موارد، باتری گوشی به دلیل هدر رفت انرژی به سرعت تخلیه می شود.

اگر بدون این که از گوشی استفاده کنید؛ شاهد کاهش شارژ باتری گوشی و داغ کردن بیش از حد آن یا از کار افتادن قطعات مختلفش هستید باید برای تعمیر بورد گوشی، نزد تعمیر کار بروید. از شایع ترین مشکلات سخت افزاری گوشی می توان به خراب شدن آی سی شارژ اشاره کرد که بسیاری از افراد با این مشکل، مواجه میشوند.

علت خالی شدن ناگهانی باتری گوشی,چرا باتری گوشی ناگهان خالی می شود,علت خالی شدن ناگهانی باتری موبایلبرای جلوگیری از خالی کردن ناگهانی باتری موبایل خود، ویجت‌های کم استفاده را حذف کنید

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش