اچتیسی سعی دارد برای آیندهی خود روی دستگاه واقعیت مجازی وایو سرمایهگذاری کند و پول کافی هم برای حمایت از این پروژه دارد. سرمایهی ۱۰۰ میلیون دلاری وایو ایکس که سال گذشته جمعآوری شد، در حال ورود به مرحله سوم سرمایهگذاری است. دو مرحلهی پیشین به تحقیقات در رابطه با عملکرد مغز انسان مربوط بوده است.
نیورابل در سانفرانسیسکو، یکی از ۲۶ شرکتی است که در این مرحله سرمایهی مورد نیاز را برای انجام تحقیقات دریافت کردهاند. هدف آنها توسعهی یک «اینترفیس میانی برای ارتباط بین مغز و کامپیوتر است که از دادههای آن برای کنترل واقعیت مجازی» از طریق روشهای اسکن بدون دخالت تجهیزات است. این ابزار که به آن بیسیآی گفته میشود، به افراد مبتلا به اختلالات عصبی، این امکان را میدهد تا بتوانند ارتباط برقرار کنند.
تجربهی واقعیت مجازی همهجانبه میتواند واکنشهای جالبی به دنبال داشته باشد. اچتیسی در حال حاضر در حال کار کردن روی دستگاهی آزمایشی با ظاهری شبیه کلاهکهایی است که روی سر قرار میگیرند. این دستگاه آزمایشی برای هدست وایو توسعه یافته است.
به جز مسئلهی خروجی عصبی خام، مسئلهی ادراک در محیطی مجازی هم بسیار حیاتی است. شرکت کانفیگریالیتی هم در حال کار روی الگوریتمهایی برای گسترش فاصلهی دریافتی طیشده در حین به حداکثر رساندن نیاز به فاصلهی فیزیکی است.
آزمایشگاه لوکسید در تایپه هم در حال کار روی یک دستگاه تجزیه و تحلیل احساسی است که آن دسته از فعالیتهای چشم و مغز را که بر خروجی برنامهها از بازی گرفته تا تحقیقات میتوانند اثر بگذارند، ارزیابی میکند. یکی از پروژههای فعلی آنها این است که پیشرفت شرکتکنندگانی که از تجربهی واقعیت مجازی برای غلبه بر ترس استفاده میکنند، دنبال کنند.
- 11
- 4