دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۴ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۲۵۶۹
فناوری اطلاعات و ارتباطات

جعل نقل قول از زبان افراد واقعی توسط هوش مصنوعی!

خطرات هوش مصنوعی,جعل نقل قول از زبان افراد واقعی توسط هوش مصنوعی
هوش مصنوعی از زبان افراد واقعی نقل قول جعلی می‌کند.

یک هوش مصنوعی در حال ابداع نقل قول های جعلی از افراد واقعی است و آنها را به صورت آنلاین منتشر می کند.

به گزارش ایسنا به نقل از فیوچریزم، در اینترنت مبتنی بر هوش مصنوعی، واقعا چه مقدار از وجهه عمومی خود را می توانیم کنترل کنیم؟ در اوایل هفته، ما بطور تصادفی به وب سایتی به نام «The Enlightened Mindset» برخوردیم که بنظر میرسد چشم اندازی تاریک از آینده وب مبتنی بر هوش مصنوعی باشد.

در میان موارد دیگری که باعث نگرانی می شود، هیچ اطلاعات تماسی وجود نداشت و هزاران مقاله در آرشیو بزرگ سایت تنها به ماه ژانویه سال ۲۰۲۳ باز می گشت. مهم تر از همه، اکثریت قریب به اتفاق هزاران داستان منتشر شده دارای نشانه هایی از تولید توسط هوش مصنوعی بودند. متن عمومی است و فاقد لینک پشتیبان برای منابع است، و تصاویر ارائه شده آشفته، ناخوانا، خنده دار یا عجیب و غریب هستند و اغلب به نظر میرسد که توسط هوش مصنوعی تولید شده اند.

بنابراین تعداد زيادي علامت خطر وجود دارد. پس از بررسی دقیق تر، متن مقاله های تولید شده توسط هوش مصنوعی این سایت اغلب مملو از اطلاعات نادرست، از جمله نقل قول های ساختگی توسط هوش مصنوعی بود که به طور نگران کننده ای، اغلب به افراد کاملاً واقعی نسبت داده می شدند.

برای مثال، یک وبلاگ خاص در ژانویه ۲۰۲۳ متنی با عنوان «آیا نقش هاگرید توسط یک ربات ایفا می شود؟ کاوش در مورد امکان آن» مواجه شدیم.

اگرچه رابی کولترین (Robbie Coltrane) فقید نقش شخصیت محبوب هاگرید در سری فیلم های هری پاتر را بازی کرده است، ولی یک سر متحرک هاگرید گاهی اوقات در مجموعه ی هری پاتر استفاده می شد. به نظر می رسد این مقاله موضوع درستی را پیش گرفته است و در آن نقل قولی از یک متخصص وجود دارد که می گوید: استفاده از ربات در نقش هاگرید اشکالاتی نیز دارد. به طورمثال، ربات ها فاقد احساسات و تفاوت های ظریفی هستند که یک بازیگر میتواند به نقش بیاورد.

دکتر روبن بینز (Reuben Binns) که استاد هوش مصنوعی در دانشگاه کمبریج است، اشاره می کند: ربات ها امکان دارد بتوانند احساسات را تقلید کنند، اما نمی توانند آنها را مانند انسان ها احساس کنند. این بدان معنی است که آنها ممکن است نتوانند همان سطح احساسات را به عنوان یک بازیگر منتقل کنند.

در نگاه اول، این یک ارزیابی منصفانه است. روبن بینز نیز یک شخص واقعی است و در واقع یک محقق هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) است که در یادگیری ماشینی، حفاظت از داده ها و تنظیم فناوری تخصص دارد.

ولی همان طور که بینز واقعی به فیوچریزم گفته است، اگرچه او لزوما با این نقل قول تولید شده توسط هوش مصنوعی مخالف نیست، اما در واقع هرگز آنرا نگفته است و البته او در آکسفورد کار می کند و نه در کمبریج.

بینز در پاسخ به سوالی درباره ی تجربه ی نقل قول تقلبی از سوی او توسط هوش مصنوعی گفت: خواندن این نقل قول خنده دار بود، زیرا پیش از همه، در مورد من اشتباه نوشته بود. من استاد هوش مصنوعی در دانشگاه کمبریج نیستم، من استاد محاسبات انسان محور در دانشگاه آکسفورد هستم.

او افزود: و سپس در مورد خود نقل قول، من با آن مخالف نیستم. فکر می کنم به نوعی با آن موافقم.

بینز گفت که با این حال اگر او واقعا به موضوع بازیگران رباتی می پرداخت، حرف کمی متفاوت تری میزد و صرف نظر از اینکه این نقل قول قابل قبول باشد، این واقعیت را تغییر نمی دهد که او هرگز واقعا آن را نگفته است.

در واقع این نشان دهنده ی از دست دادن کنترل بر وجهه ی عمومی خود است و متاسفانه، بینز واقعی گمان می برد که این پدیده ممکن است تازه شروع شده باشد.

بینز گفت:غیرمنتظره نیست و اظهار داشت که در نهایت ، این اتفاق برای تعداد زیادی از مردم خواهد افتاد. در چند سال آینده، این یک تجربه ی غیرعادی برای کسی که نامش جایی در فضای اینترنت است، نخواهد بود.

او افزود: این فقط بخشی از زندگی خواهد بود. نام شما دیگر چیزی نیست که شما آنرا کنترل کنید.

فیوچریزم می نویسد: در حین کاوش موارد مشابه بیشتری پیدا کردیم. این اسناد ساختگی عمدتا مربوط به دانشگاهیان بود که اغلب با عناوین و اسناد به هم ریخته مشابه و در مواردی با کتاب های موجود یا جوایز ناموفق همراه بود.

البته، اینطور نیست که نقل قول جعلی از بینز توسط یک هوش مصنوعی در مقاله ی نیویورک تایمز نوشته شده باشد. وبسایت «Enlightened Mindset» به وضوح یک سایت به درد نخور است.

ولی تا آن جا که سئوی آن پیش رفته، این سایت چیزی نیست که از آن رد شوید. بر اساس داده های شرکت ابزار و منابع سئو Ahrefs، نشانی وب یا URL آن بیش از ۷۰ هزار بار بک لینک شده است و رتبه اعتبار دامنه ی آن برای یک وب سایت واقعی بد، اما برای یک هرزنامه خوب است.

زمانی که یک صفحه ی اینترنتی به صفحه ی دیگری لینک می دهد، آن را « بک لینک» می نامند.

فرمول موفقیت این وبسایت، فرمولی است که سایر هرزنامه نویسان بالقوه ی هوش مصنوعی ممکن است از آن پیروی کنند. بنظر میرسد که شخصی آدرس اینترنتی رها شده یک وب سایت معتبر سابق را خریده است و سپس آن URL را با هزاران صفحه ی مملو از اطلاعات نادرست پر کرده است.

بینز گفت که اینترنت در حال حاضر مملو از هرزنامه است، و [هوش مصنوعی مولد] تنها بر آن می افزاید.

این موضوع دوباره تاکید می کند که هوش مصنوعی مولد در ساختن موارد جعلی مختلف بسیار خوب است. و اگر در چند دهه ی گذشته هر نوع حضور دیجیتالی داشته اید، احتمالا سیستم های هوش مصنوعی مولد از روی شما آموزش دیده اند.

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش