به گزارش ایران، « محمد جواد آذری جهرمی » امروز (سه شنبه ) در هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک افزود: کمیته ضد فیلتر با هدف رفع موانع فعالیت فین تک ها (فناوری های ارایه خدمات مالی) تشکیل شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: اکنون روند فیلتر شدن فین تک ها کند شده است.
علل فیلترینگ تلگرام از نظر دادستانی هنوز رفع نشده است
محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره احتمال رفع فیلتر تلگرام، اظهارداشت: درباره تلگرام باید دستگاه قضایی تصمیمگیری کند و آخرین اظهارنظری هم که ما در رابطه با آن شنیدیم این بود که دادستانی اعلام کرد که علل فیلترینگ هنوز برطرف نشده تا بخواهیم رفع فیلتر کنیم و چیزی هم هنوز به ما ابلاغ نشده است.
وی در پاسخ به سوالی درباره قطع سیمکارتهای فرستنده پیامکهای مزاحم، گفت: سامانه جدید سازمان تنظیم مقررات که برای شناسایی پیامکهای مزاحم آغاز به کار کرد، از همان روز نخست ۸۵۰۰ سیمکارت فعال فرستنده پیامکهای مزاحم را شناسایی و قطع کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات افزود: میانگین روزهای بعد به حدود ۵۰۰ سیمکارت رسیده و روز به روز کاهش پیدا میکند و مجموعا ۹۰۰۰ سیمکارت تاکنون قطع شده است.
وی اظهارداشت: پایشها نشان میدهد که ارسال این پیامکهای مزاحم تا حدود ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده و شکایات مردمی نیز کاهش چشمگیری داشته، البته هنوز کامل از بین نرفته اما وزارت ارتباطات پیگیر است تا به صفر برسد.
آذری جهرمی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی درباره رویکرد بانک مرکزی درخصوص بلاکچین و مقاومت این نهاد در برابر آن، گفت: ذات بلاکچین تمرکزگریز است و بانک مرکزی نهاد متمرکز تنظیم مقررات بانکداری است؛ بنابراین بلاکچین از لحاظ ساختاری در تعارض با بانک مرکزی است و نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که بانک مرکزی آن را ترویج کند بلکه بانک مرکزی باید نحوه تعامل جدید خود را با این ساختار پیدا کند.
وی افزود: آنچه که از آن به عنوان مقاومت بانک مرکزی در برابر بلاکچین نام برده میشود، شاید واژه درستی نباشد و بانک مرکزی باید نحوه تعامل خود را پیدا کند. وقتی بانک مرکزی برای بلاکچین همایش میگذارد و آن را به عنوان یک چالش مطرح میکند، یعنی رویکرد آن خوب و مثبت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به طراحی چند رمزارز ایرانی، گفت: در خصوص استفاده از این رمزارزها بانک مرکزی باید نظر دهد اما به لحاظ تکنولوژیک تاکنون چهار- پنج مدل آزمایشی و پیادهسازی شده از رمزارز وجود دارد و تصمیمگیری در این حوزه برای فعالیت آنها با بانک مرکزی است که در حال حاضر رویکرد اولیه خود را روی سایت این بانک منتشر کرده و کسب نظرات فعالان صنعت را میکند که در پایان رویکرد نهایی بانک مرکزی با رمزرزها مشخص شود.
- 15
- 7