جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۴۱ - ۱۲ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۸۰۰۳۰۵
کامپیوتر و لپ تاپ

مک‌بوک پرو ۲۰۱۶ اپل در مقابل سرفیس‌بوک مایکروسافت؛ نبرد امروزی‌ترین کامپیوترهای شخصی!

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,مک‌ بوک پرو

شرکت‌های اپل و مایکروسافت، سال ۲۰۱۶ را با معرفی کامپیوترهای شخصی قابل حمل خود به پایان رساندند. مایکروسافت با معرفی سرفیس بوک و سرفیس استودیو نشان داد که ما با یک شرکت فوق حرفه‌ای و افکار جدید روبرو هستیم. اما برای اپل، اکثر اتفاقاتی که در مورد مکبوک پرو جدید افتاد، قابل پیش‌بینی بود.

 

در حالی که پردازنده Kaby Lake اینتل راهی به مکبوک‌های امسال اپل پیدا نکرد، اما اهالی کوپرتینو تغییرات زیادی روی لپتاپ بی‌نظیر خود به وجود آوردند. اگر شما در این فکر هستید که بین مکبوک پرو ۲۰۱۶ و سرفیس بوک کدام یک بهتر است، ما در این مطلب مقایسه‌ای بین این محصول انجام داده‌ایم که مطمئنا به شما کمک زیادی خواهد کرد. پس با ما همراه باشید.

 

مکبوک پرو ۱۵ اینچی اپل در مقابل سرفیس بوک Core i7 مایکروسافت کدام یک انتخاب بهتری برای شماست؟

از طراحی این محصولات شروع می‌کنیم. این جای بسی خوشحالی است که تولید کنندگان نوت‌بوک‌ها تصمیم گرفته‌اند تا اهمیت زیادی به طراحی این محصولات داده و توجه بیشتری به این موضوع نمایند. حاصل همین تفکرات در شرکت اپل، باعث شده تا مکبوک پرو ۲۰۱۶، نازک‌ترین مکبوک تولید شده توسط اپل تا به حال به شمار آید. اما اهالی ردموند توجه خود را روی طراحی لولای سرفیس‌بوک صرف کرده‌اند و با ظریف و نازک‌تر کردن آن باعث شده‌اند تا حمل‌و‌نقل و دسترسی به آن آسانتر شود.

 

اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم، مکبوک پرو ۱۵ اینچی اپل دارای ضخامت ۱۵.۵ میلیمتری و وزن ۱.۸ کیلوگرمی است. اما سرفیس بوک دارای ۱۳ تا ۲۸ میلیمتر ضخامت و ۱.۶ کیلوگرم وزن است. ضخامت سرفیس‌بوک مایکروسافت به سخت‌افزار آن بستگی دارد. اما این موضوع در مکبوک پرو برای تمامی مدل‌ها ثابت است و تفاوتی ندارد. از لحاظ طراحی، هر دو دیوایس فوق‌العاده به نظر می‌رسند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,مک‌ بوک پرو

 

در طراحی مکبوک پرو، هنگام کاهش ضخامت، به فاکتورهای زیادی توجه شده است تا دیوایس فرم اصلی خود را از دست ندهد و همچنان کاربرد خود را برای یوزر حفظ کند. بدنه آلومینیومی همچنان در جای خود باقی مانده و با تکنولوژی‌های روز دنیای بازسازی می‌شود. ما واقعا مطمئن نیستیم که اهالی کوپرتینو بعد از این طراحی فوق‌العاده، واقعا چه تغییری در این محصول می‌خواهند به وجود آورند.

 

پردازش:

حال به سراغ پردازشگرهای این دو محصول می‌رویم. در این قسمت است که سرفیس‌بوک مایکروسافت، قدرت خود را به رخ می‌کشد. این محصول در مدل پایه خود از پردازنده Core i7 اینتل بهره می‌برد. اما این، جایی نیست که قدرت سرفیس‌بوک به چشم می‌آید. محصول جدید مایکروسافت از پردازنده گرافیکی دو گیگابایتی Nvidia GTX 965M بهره می‌برد که از تکنولوژی DDR5 برخوردار است. این محصول در سه مدل با مشخصات زیر عرضه می‌شود:

 

۸ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت SSD

 

۱۶ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت

 

۱۶ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۱ ترابایت

 

اگر مجددا به سراغ مکبوک پرو برویم، می‌بینیم که این دیوایس نیز در مدل‌های مختلف خود دارای پردازنده Core i7 اینتل نیز هست. شما می‌توانید بین دو مدل قدرتمند زیر، انتخاب داشته باشید:

 

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,مک‌ بوک پرو

 

پردازنده چهار هسته‌ای Core i7 با توان ۲.۶ گیگاهرتز قابل ارتقا به ۳.۵ گیگاهرتز با ۶ مگابایت کش

 

پردازنده چهار هسته‌ای Core i7 با توان ۲.۷ گیگاهرتز قابل ارتقا به ۳.۶ گیگاهرتز با ۸ مگابایت کش

 

هر دو مدل اشاره شده قابلیت ارتقا به پردازنده چهار هسته‌ای با توان ۲.۹ گیگاهرتز قابل ارتقا به ۳.۸ گیگاهرتز با ۸ مگابایت کش را دارا هستند. اپل همچنین ظرفیت‌های بهتری را در اختیار کاربران خود گذاشته است که عبارتند از:

۲۵۶ گیگابایت SSD

 

۵۱۲ گیگابایت

 

۱ ترابایت

 

۲ ترابایت

 

اما در قسمت رم، جای انتخابی برای شما وجود نداشته و محدود به ۱۶ گیگابایت هستید.

 

در قسمت نمایشگر، اپل بهتر عمل کرده است. سرفیس‌بوک مایکروسافت دارای صفحه نمایش ۱۳.۵ اینچی با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ است که از تراکم پیکسلی ۲۶۷ppi بهره می‌برد. بر روی کاغذ، این اعداد بسیار بالا هستند و به معنی پیکسل‌های بیشتر برای نمایش به کاربر است. اما مکبوک پرو اپل با صفحه نمایش ۱۵.۴ اینچی و رزولوشن ۱۸۰۰ در ۲۸۰۰ خود، تراکم پیکسلی ۲۲۰ppi را در اختیار کاربر می‌گذارد. تفاوت واقعی و چیزی که سبب برتری اپل می‌شود، Wide P3 Gamut است که اپل پیشتر در آیپد پرو ۹.۷ اینچی خود به کار گرفته بود. این تکنولوژی باعث می‌شود تا طیف رنگی بهتری روی صفحه نمایش ظاهر شده و همین موضوع، سبب درخشش مکبوک پرو شده است.

 

باتری و مسائل دیگر:

عمر باتری، دلیلی بر برتری سرفیس‌بوک به حساب می‌آید. اپل در کنفرانس خود اعلام کرد که در بهترین حالت، مکبوک پرو حدودا ۱۰ ساعت دوام می‌آورد. این در حالی است که سرفیس‌بوک مایکروسافت طبق اعلام مسئولین، حدودا ۱۶ ساعت عمر مفید باتری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این اعداد و ارقام توسط شرکت‌ها اعلام شده و هنوز تست‌های مناسب روی آنها صورت نگرفته است.

 

حال به سراغ امکانات جانبی می‌رویم که در این بخش، هر دو شرکت اپل و مایکروسافت، امکانات خاصی را به کاربران خود هدیه داده‌اند. بزرگ‌ترین خصوصیت مکبوک پرو را می‌توان پنل لمسی Touch Bar دانست. در روی این پنل به هنگام کار کردن شما با اپلیکیشن‌های مختلف، منوهای متفاوتی که مرتبط با آن نرم‌افزار است، نمایش داده می‌شود. به عنوان مثال در سافاری، تب‌های باز را به شما نمایش می‌دهد. همچنین سنسور Touch ID قرار گرفته در منتهی علیه این پنل، به شما اجازه می‌دهد تا به آسانی توسط Apple Pay پرداخت‌های خود را انجام دهید یا به راحتی، بدون زدن پسورد وارد اکانت خود شوید. همچنین اندازه ترکپد مجهز به تکنولوژی Force Touch مکبوک پرو جدید حدودا دو برابر نسل پیشین شده است.

 

سرفیس‌بوک اما به صفحه نمایشی مجهز شده که قابلیت جدا شدن را داراست. لولایی که بین کیبورد و صفحه نمایش قرار گرفته، یکی از خصوصیات بارز و متفاوت این محصول به شمار می‌رود. اگر می‌خواهید به مدت طولانی تایپ کنید، می‌توانید کیبورد را متصل کنید و اگر می‌خواهید نوت بردارید، می‌توانید به راحتی صفحه نمایش را جدا کرده و به کار خود برسید. همچنین دوربین‌های پشت و جلوی ۸ و ۵ مگاپیکسلی نیز در نظر گرفته شده‌اند. سرفیس‌بوک را می‌توان به تمام معنا، یک All-in-One حرفه‌ای به حساب آورد. همچنین دما‌سنج‌های فوق‌العاده‌ای برای این محصول در نظر گرفته شده تا از داغ شدگی زیاد آن جلوگیری به عمل آورد.

 

قیمت و مقایسه نهایی:

به عنوان آخرین قسمت، به قیمت و بخش اصلی می‌رسیم. سرفیس‌بوک مایکروسافت از ۲۳۹۹ دلار شروع، به ۲۷۹۹ رسیده و در نهایت با قیمت ۳۲۹۹ دلار پاین می‌یابد. مکبوک پرو اپل در سمت دیگر از ۲۳۹۹ دلار برای مدل پایه با پردازنده Core i7 با توان ۲.۶ گیگاهرتز آغاز و به ۲۷۹۹ برای مدل ۲.۷ گیگاهرتزی می‌رسد. هر دو مدل اشاره شده مجهز به حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی SSD هستند. ارتقا پردازنده به توان ۲.۹ گیگاهرتز ۳۰۰ دلار و افزایش حافظه داخلی به ۵۱۲ گیگابایت، ۱ و ۲ ترابایت به ترتیب ۲۰۰، ۶۰۰ و ۱۴۰۰ دلار هزینه در بر خواهد داشت.

 

برای مقایسه، واقعا چیزی نمی‌توان گفت. هر دو دیوایس در نوع خود دارای طراحی فوق‌العاده‌ای بوده و امکانات خاصی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند. انتخاب اصلی با شماست. اپل با حافظه داخلی ۲ ترابایت دست شما را بازتر می‌گذارد و مایکروسافت با گرافیک GTX 965M، نهایت کیفیت را به شما ارائه می‌دهد. بستگی دارد که شما بیشتر عادت داشته باشید که با صفحات نمایش لمسی کار کنید، یا با کیبورد. اگر نیاز به حمل و نقل زیاد دارید، مطمئنا سرفیس‌بوک انتخاب بهتری برای شما خواهد بود. اما اگر به صفحه نمایش بزرگتر نیاز دارید، مسلما باید قید سرفیس‌بوک را زده و مکبوک پرو با پنل لمسی Touch Bar را انتخاب کنید.

 

 

 

 

itresan.com
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش