سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۸ - ۲۰ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۶۹۶
کامپیوتر و لپ تاپ

چرا کاربر‌ها سورفیس‌بوک را به‌ مک‌بوک ترجیح می‌دهند؟

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,سورفیس بوک
سورفیس (Surface Dock) این امکان را به شما می‌دهد که به‌جای استفاده از ۲ رایانه فقط یک سیستم داشته باشید. سورفیس بوک (Surface Book) یک درگاه اتصال صفحه نمایش (display port) دارد و داک سورفیس هم این امکان را دراختیار شما می‌گذارد که آن را به یک صفحه نمایش خارجی متصل کرده و همچنین برای اتصال صفحه کلید، هدفون و درگاه شبکه ایترنت فقط یک کابل را به کار ببرید.

به گزارش جام‌جم،به نقل از پی سی ورد، حالا زمانی است که سیستم مک (Mac) شرکت اپل در بازار رقابت نوت بوک‌ها حسابی به دردسر افتاده و نمی‌توان همه علت آن را فقط به‌خاطر افت کیفیت لپ‌تاپ‌ها‌ی مک‌بوک و مک‌بوک پروی این شرکت دانست.، بلکه شما می‌توانید آن را به شدت‌ یافتن رقابت بین لپ‌تاپ‌های ویندوزی و مک‌بوک‌ها نسبت دهید.

 

خیلی از کاربران که سال‌ها است در کارهای خلاق از مک‌بوک پروها به عنوان لپ‌تاپ‌های حرفه‌ای استفاده می کنند و برای سال‌ها با یکی از آنها سر کرده‌اند و قصد داشته‌اند امسال مک‌بوک پروی قدیمیشان را با یک مک بوک پروی جدید سال ۲۰۱۶ عوض کنند حالا از این لپ‌تاپ‌ها نا امید شده‌اند و یک نوت بوک سورفیس (Surface) مایکروسافت یا اولترابوک ویندوزی دیگری را به جای آنها انتخاب می‌کنند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,سورفیس بوک

با آن‌که لپ ‌تاپ‌های مک‌بوک پرو بسیار باریک، قدرتمند بوده و صفحه نمایش‌هایی عالی دارند، اما خیلی از کاربران حرفه‌ای که به‌صورت روزمره ساعت‌ها را به تایپ کردن می‌گذرانند، نمی‌تواند با صفحه‌کلیدهای (کیبورد) فوق‌العاده تخت (Super-flat) آنها کنار بیایند. حالا خیلی از آنها هم در مورد نوار لمسی (تاچ بار) مک‌بوک پروهای جدید مردد هستند. آنها هنوز مطمئن نیستند که نوار لمسی مک‌بوک پروها واقعا سودمند هست و با همه اپلیکیشن‌ها (Apps) خوب کار می‌کند یا نه؟ چرا که خیلی از آنها از قابلیت لمس ۳ بعدی (۳D Touch) آیفون‌ها در گذشته خاطره خیلی بدی دارند.

 

بنابر این حالا به خاطر سریع‌تر بودن فوق‌العاده ویندوز ۱۰ ، ساده‌تر بودن استفاده از آن و به‌کار بردن بدون دردسرش، نظر خیلی از کاربران به سمت لپ‌تاپ‌ها و اولترابوک‌های باریک ویندوزی جلب کرده است.

 

خیلی از این کاربران کاربر تلفن های همراه هوشمند (اسمارت فون) اندرویدی نیز هستند. این روزها به‌نظر می‌رسد شرکت اپل تمرکز خود را بر روی این گذاشته است که هر طوری شده و از هر طریقی شما را که کاربر مک بوک هستید را به درون اکوسیستم خودش بکشاند و وقتی شما یک آیفون یا آیپد داشته باشید و به آی کلود، اپل میل بپیوندید، قدرت سیستم عامل مک او اس (macOS) چند برابر می‌شود. اما بیشتر کاربران به‌دنبال خدمات بیشتر و بهتر هستند. آنها برای یادداشت برداشتن از OneNote استفاده می‌کنند. جیمیل و Google Photos را به کار می برند، برخی اوقات به آمازون موزیک گوش می دهند و عاشق گوشی اندرویدیشان نیز هستند.

 

همه این سرویس‌ها روی ویندوز خیلی بهتر کار می‌کنند، مخصوصا وان نوت که قدرتمندانه روی اندروید هم قابل بسط است که اجازه تبادل فایل‌ محلی را آسوده خاطر از گیر و دردسرهای برنامک‌های انتقال فایل (file-transfer) دیگر به شما می‌دهد.

 

در ضمن داکینگ سورفیس (Surface Dock) این امکان را به شما می‌دهد که به‌جای استفاده از ۲ رایانه فقط یک سیستم داشته باشید. سورفیس بوک (Surface Book) یک درگاه اتصال صفحه نمایش (display port) دارد و داک سورفیس هم این امکان را دراختیار شما می‌گذارد که آن را به یک صفحه نمایش خارجی متصل کرده و همچنین برای اتصال صفحه کلید، هدفون و درگاه شبکه ایترنت فقط یک کابل را به کار ببرید.

 

تنها چیزی که سورفیس کم دارد یک درگاه اتصال یو اس بی نوع سی (USB-C port) است. البته در حال حاضر خیلی از لپ‌تاپ‌ها و اولترابوک‌ها درگاه اتصال یو اس بی نوع سی دارند اما صفحه کلید و ترک‌پد سورفیس چیز دیگری است. صفحه نمایش صفحه لمسی (touch screen) سورفیس بوک هم هر کاربری را مجذوب خود می‌سازد. مخصوصا روزنامه نگارها که دوست دارند به حالت ایستاده با وان نوت یادداشت برداری کنند، چشمشان فقط به استفاده از حالت رایانه لوحه‌ای (tablet mode) سورفیس بوک با استفاده از قلم استایلوس سورفیس پن (Surfacre Pen) سورفیس بوک است.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,سورفیس بوک

از سوی دیگر خیلی از برنامه ها روی سیستم عامل مک به خوبی جواب نمی‌دهند. برای مثال خروجی بسیاری از برنامه های ساخت اسلاید شو روی براوزر سیستم‌های مک درست اجرا نمی‌شود. خیلی از روزنامه‌نگاران سال‌ها است که برای نوشتن د‌یتاهای روزنامه نگاری به نوشتن اسکریپت‌های ویژووال بیسیک روی نگارش ویندوزی اکسل مایکروسافت وابسته هستند. به همین خاطر رفتن از سیستم مک به‌سوی سورفیس‌بوک که آنها را از استفاده از تبلت و رایانه دسکتاپ بی‌نیاز می‌کند و کار هر ۲ سیستم را به‌خوبی انجام می‌دهد ، یگ گزینه عالی است.

 

بنابر برای بسیاری از کاربران رفتن از سیستم عامل مک آی او اس به سوی سیستم عامل ساده‌تر ویندوز خیلی بهتر است.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش