به گزارش مهر به نقل از تامزهاردویر، نمونه اولیه این رایانه در اوایل سال ۲۰۱۷ در نمایشگاه سی ای اس آمریکا عرضه شده بود و حالا با ارتقای سرعت و قابلیت ها در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.
این رایانه که Compute Card نام دارد، از تمامی امکانات یک رایانه استاندارد، اعم از سخت افزارهای مختلف، امکانات ارتباطی، حافظه های رم و داخلی و ... برخوردار است.
همچنین به راحتی می توان آن را به وسایل مختلفی مانند لپ تاپ ها، تبلت ها، وسایل خانگی هوشمند مانند یخچال و دیگر ابزار مبتنی بر اینترنت اشیا متصل کرد. به روزرسانی اجزای داخلی این رایانه کارتی و جایگزینی برخی از بخش های آن با بخش های جدیدتر هم به سادگی ممکن است.
این رایانه کارتی در چهار مدل مختلف طراحی شده است که تفاوت اصلی آنها در پردازنده مرکزی و میزان حافظه داخلی مورد استفاده است. بهترین مدل مجهز به پردازنده نسل هفتم Core i۵ vPro (i۵-۷Y۵۷) اینتل و دیگر مدل ها دارای پردازنده های Intel Core i۳ (m۳-۷Y۳۰)، Pentium N۴۲۰۰ و Celeron N۳۴۵۰ هستند.
۴ گیگابایت حافظه دی دی آر ۳ ۱۲۸ گیگابایت حافظه اس اس دی اینتل یا ۶۴ گیگابایت حافظه eMMC و سازگاری با شبکه های بی سیم و بلوتوث ۴.۲ از جمله دیگر قابلیت های این رایانه های کارتی است. قیمت نهایی هر یک از این رایانه های کارتی هنوز اعلام نشده است.
اینتل برای طراحی محصولات سازگار با این رایانه خاص با شرکت هایی مانند Contec, ECS، Foxconn، LG Display، MoBits Electronics، NexDock، Sharp، Seneca، SMART Technologies، Suzhou Lehui Display و TabletKioskدر حال مذاکره است.
دل، اچ پی و لنووو هم برنامه هایی برای ساخت رایانه های شخصی مشابه در دست اجرا دارند، اما هنوز جزییاتی در این زمینه اعلام نشده است.
- 18
- 2