سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۷ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۵۳۴۶
موبایل و تبلت

سرعت ۴ گیگابیت بر ثانیه برای گوشی‌های ۵G

فناوری 5G,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شرکت کوالکام اعلام کرد که احتمالا اولین نمونه از گوشی‌های مجهز به فناوری ۵G در سال ۲۰۱۸ عرضه می‌شوند و می‌توانند حداکثر سرعت انتقال داده‌ی ۴ گیگابیت بر ثانیه‌ را ارائه کنند.

 

کریستیانو آمون، مدیر اجرایی ارشد شرکت کوالکام، اعلام کرد که ۱۹ تولید کننده و ۱۸ خدمات دهنده، در سال ۲۰۱۹ برای ارائه‌ی خدمات ۵G به مشتریان خود از مودم X50 استفاده خواهند کرد.

 

فناوری 5G,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

دورگا پرازاد مالادی، معاون ارشد شرکت کوالکام، در مصاحبه ای با اکونومیک تایمز بیان کرد، کوالکام برای عرضه‌ی زودتر از انتظار اولین موج کوچک از گوشی‌های هوشمند مجهز به فناوری ۵G در سال ۲۰۱۸ و قبل از سال ۲۰۱۹ آماده می‌شود.

 

گرچه بیشتر خدمات دهنده‌ها و شرکت‌های سازنده دستگاه‌های مبتنی بر ۵G خود را سال آینده رونمایی می‌کنند، اما برخی از بازیکنان منطقه‌ای و پر تکاپوی این عرصه، اواخر امسال آماده خواهند بود تا گوشی‌های هوشمند سازگار با این استاندارد، که دو یا چهار برابر دستگاه‌های ۴G ‎/ LTE سرعت دارند را رونمایی کنند.

 

مالادی همچنین توضیح داد، با اینکه تقریبا همه‌ی تولیدکنندگان دستگاه‌ها بر عرضه‌ی محصولات در سال ۲۰۱۹ (به خصوص اوایل سال ۲۰۱۹) تمرکز کرده‌اند، بعضی از شرکت‌ها در تلاش هستند تا عرضه‌ی زودتر از موعد داشته باشند.

 

وی همچنین اذعان داشت:

برخی از اپراتورها به دنبال به دست آوردن رکورد هستند و مایلند در اواخر سال ۲۰۱۸ دستگاه‌های خود را تجاری سازی کنند و ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا به آنها کمک کنیم.

 

خدمات دهنده‌های اینترنتی در حال تکمیل فرایند دستیابی به سرعت‌هایی هستند که برای پشتیبانی اولیه از دستگاه‌های ۵G مورد نیاز است؛ او گفت:همه‌ی این شرکت‌ها به این واقعیت که میتوان با ۱ تا ۴.۵ گیگابیت در ثانیه بر اساس باند مخصوص به خود، به همه جا خدمات ارائه کرد علاقه‌مند هستند.

 

وی افزود، اغلب خدمات دهنده‌ها برای شروع، دسترسی به سرعت دو تا چهار گیگابیت بر ثانیه را در نظر دارند (سرعتی حدودا دو تا چهار برابر حداکثر سرعت اتصال در آخرین نسل شبکه‌های ۴G/LTE)؛ کوالکام پیش از این اعلام کرده بود که شبکه‌ی ۴G/LTE می‌تواند در صورت عدم دسترسی، به عنوان پشتیبان اتصال ۵G با فراهم آوردن سرعتی در حدود یک گیگابیت در ثانیه، در صورت پشتیبانی شرکت خدمات دهنده از این سرعت عمل کند.

 

کاربران در مناطق شهری پر جمعیت می‌توانند از مزایا و سرعت شبکه‌ی واقعی ۵G برخوردار شوند، مالادی گفت: «بر اساس آزمایشات با استفاده از موج میلیمتری در شهری مانند سانفرانسیسکو در حدود ۵۰ درصد کاربران به سرعتی در حدود ۱.۴ گیگابیت بر ثانیه دسترسی خواهند داشت که این امر نحوه‌ی انجام فعالیت‌ها را تغییر می‌دهد» همچنین افزود: «وقتی به این موضوع فکر کنید که لپتاپ یا تبلت شما به چنان سرعتی دست پیدا کند، مصرف شما به طور چشم‌گیری تغییر خواهد کرد؛ در مقایسه با چالش مهندسی که برای انتقال این سرعت به گوشی‌ها و وسایل پرتابل وجود دارد، پیشنهاداتی مانند خدمات پهنای باند ثابت خانگی ۵G برای رایانه‌های شخصی و تلوزیون‌ها (برنامه‌ی اولیه‌ی شرکت وریزون) بسیار "ساده و پیش پا افتاده" هستند» او همچنین به موضوع پشتیبانی از چند باند اشاره کرد که در آن از توانایی یک دستگاه واحد برای کار با فرکانس‌های مختلف رادیویی ۵G استفاده خواهد شد.

 

فناوری 5G,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

کوالکام متعهد شده است تا در راه اندازی اولیه‌، با فرکانس‌هایی در محدوده‌ی باند پایین ۶۰۰ مگاهرتز تا محدوده‌ی متوسط ۲.۵ تا ۴.۹ گیگاهرتز تا موج میلی‌متری ۲۸ و ۳۹ گیگاهرتز از خدمات دهندگان سراسر جهان پشتیبانی کند، مالادی به دلایل مهندسی و با فرض اینکه خدمات دهنده‌ به طیف موج‌های متوسط ۱۰۰ مگاهرتزی یا طیف موج‌های میلی‌متری ۸۰۰ مگاهرتزی دسترسی دارد و احتمالا از آنتن‌های عظیم MIMO و شکل دهی پرتو (beamforming) استفاده می‌کند، انتظار دارد عملکرد خدمات دهنده‌ها صرف نظر از محدوده‌ی باند بسیار مشابه باشد؛ سرعت‌های ۴ گیگابیتی در محدوده‌ی باند موج متوسط و میلی‌متری در دسترس خواهند بود، گرچه طراحی شبکه‌ها در دنیای واقعی باکاهش عملکرد همرا است.

 

کوالکام در ماه ژانویه (دی-بهمن) اعلام کرد که انتظار دارد اولین گوشی ۵G را در نمایشگاه CES سال آینده رونمایی کند اما این زمانبندی به وضوح به واسطه فشار تولیدکننده‌ها و خدمات دهنده‌ها چند ماهی جلو افتاده است؛ مصاحبه‌ی اخیر به طور بالقوه راه را برای فراتر رفتن خدمات دهندگانی مانند AT & T نسبت به برنامه‌ی قبلی خود هموار می‌کند و با فرض این که یک یا دو سازنده‌ی گوشی بتوانند گواهینامه FCC را به موقع برای طرح‌های پیشنهاد‌ی اولیه‌ی AT&T در سال ۲۰۱۸ برای شهرهای آتلانتا، دالاس، واکو و سایر شهرها کسب کنند، آغاز ارائه سرویس ۵G سیار با نقطه‌ی دستیابی شخصی “pucks” را به همرا خواهد داشت.

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش