Tom’s Guide برای مقایسه میزان شارژدهی این دو موبایل و ۷ گوشی دیگر آنها را در یک شبکه ۴G یکسان و با روشنایی ۱۵۰ نیتی نمایشگر آزمایش کرده است. به منظور یکسان سازی شرایط از یک تقویت کننده سیگنال استفاده شده تا آنتن دهی تمامی موبایل در حالت ایده آل قرار داشته باشد. علاوه بر این حالت های روشنایی خودکار و True Tone نیز غیرفعال شده اند.
پرچمدارهای اندرویدی این آزمایش شامل وان پلاس ۶، گلکسی نوت ۹، پیکسل ۲ اکس ال، هواوی پی ۲۰ پرو، اچ تی سی U12 پلاس و الجی جی ۷ تینکیو است.
نتایج نهایی حاکی از این است که شارژدهی آیفون های جدید یارای رقابت با اغلب پرچمدار های اندرویدی ندارد؛ البته این مساله چندان عجیب نیست چرا که ظرفیت گوشی های اپل در حد میان رده های اندرویدی است.
بر این اساس شارژ باتری آیفون XS Max پس از ۱۰ ساعت و ۳۸ دقیقه به پایان رسیده که از میانگین ۹:۴۸ بیشتر بوده است. میزان شارژدهی آیفون XS اما از ۹:۴۱ دقیقه فراتر نرفته که با توجه به ظرفیت پایین باتری آن چندان جای تعجبی ندارد. نکته جالب اینجاست که برخلاف ادعاهای اپل مبنی بر بهبود میزان شارژدهی XS نسبت به X، سال گذشته آیفون X تا ۱۰:۴۹ دقیقه در این تست دوام آورده بود.
علی رغم شکست گوشی های الجی جی ۷ تینکیو و اچ تی سی U12 پلاس از آیفون ها، بقیه مدل ها عملکرد بهتری از خود به جای گذاشته اند. رده های نخست این آزمایش به ترتیب به هواوی پی ۲۰ پرو با ۱۴:۱۳، پیکسل ۲ اکس ال با ۱۲:۰۹، گلکسی نوت ۹ با ۱۱:۲۶ و وان پلاس ۶ با ۱۱:۲۲ ساعت اختصاص پیدا کرده است.
یونس مرادی
- 13
- 4