دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۴۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۸۹۲
موبایل و تبلت

سامسونگ دو تبلت جدید گلکسی تب اس ۷ و اس ۷ پلاس (Galaxy Tab) را معرفی کرد + تصاویر

گلکسی تب اس 7 و اس 7 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
گلکسی تب اس ۷ و اس ۷ پلاس سامسونگ معرفی شدند.

سامسونگ در رویداد آنپکد خود، جدیدترین تبلت هایش، یعنی گلکسی تب ۷ و گلکسی تب ۷ پلاس را رونمایی کرد.

سامسونگ جزء معدود تولیدکنندگانی است که هم چنان به ساخت تبلت های اندرویدی ادامه می دهد. امروز در رویداد آنپکد که در آن گوشی های هوشمند گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا رونمایی شد، تبلت های جدید گلکسی تب ۷ و تب ۷ پلاس نیز معرفی شدند. من جمله ویژگی های مشترک دو مدل تبلت سامسونگ باید به بهره گیری از نمایشگری با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، پشتیبانی از قلم S Pen، سیستم پخش صدای با کیفیت و تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس اشاره کرد. درضمن، نباید در این بین رابط کاربری مشترک بین هر دو نسخه ی تبلت گلکسی تب ۷ و گلکسی تب ۷ پلاس را از یاد ببریم.

گلکسی تب اس ۷ پلاس

گلکسی تب اس ۷ پلاس نسخه ی بزرگتر تبلت سامسونگ است که از وجود نمایشگر ۱۲/۴ اینچی آمولد با رزولوشن ۲٫۸۰۰ در ۱٫۷۵۲ پیکسل و روشنایی ۴۲۰ نیتی بهره می برد. سامسونگ حسگر اثرانگشت را نیز در نمایشگر ادغام کرده است.

سامسونگ گلکسی تب اس ۷ پلاس را با همان قلم همراه با گلکسی نوت ۲۰ اولترا معرفی کرده است؛ از این رو، تاخیر این قلم ۹ میلی ثانیه عنوان شده است. قلم S Pen در تبلت جدید سامسونگ برای استفاده از ویژگی های مایکروسافت (Microsoft) آفیس بهینه شده است. کاربران این امکان را دارند که گلکسی تب اس ۷ پلاس را با کیبورد سفارش دهند که با توجه به حالت همیشه فعال DeX، امکان استفاده از این تبلت با بهره گیری از کیبورد به صورت لپ تاپ همیشه در دسترس است.

گلکسی تب اس ۷ پلاس از بدنه ی باریک ۵/۷ میلی متری بهره می برد. درضمن، باید به باتری ۱۰،۰۹۰ میلی آمپر ساعتی این تبلت اشاره نمود که در حالت پخش مداوم ویدئو میتواند ۱۶ ساعت انرژی موردنیاز تبلت را فراهم کند. با توجه به اینکه تبلت سامسونگ از فناوری شارژ ۴۵واتی بهره می برد، باید برای استفاده از این ویژگی باید شارژری جداگانه خرید.

گلکسی تب اس 7 و اس 7 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گلکسی تب اس ۷ پلاس از تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس بهره می برد که در قیاس با تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس سریعتر است. از دیگر مشخصات فنی این تبلت باید به پشتیبانی از ارتباط وای فای (Wi-Fi) و همچنین LTE و ۵G در نسخه ی مجهز به درگاه سیم کارت اشاره کرد. ویژگی Auto Hotspot به صورت خودکار سایر گجت های سری گلکسی را به تبلت متصل خواهد کرد که بتوانند از ارتباط اینترنت آن استفاده کنند. همچنین، باید به حافظه ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی اشاره کرد که میتوان ازطریق کارت حافظه ی میکرو اس دی افزایش داد. گفتنی است نسخه ی دیگری با حافظه ی رم ۸ گیگابایتی و حافظه ی ذخیره سازی ۲۵۶ گیگابایتی نیز برای خرید موجود است.

گلکسی تب اس ۷ پلاس از دوربین دوگانه شامل حسگر ۱۳ مگاپیکسلی و حسگر ۵ مگاپیکسلی مجهز به لنز اولترا واید و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی بهره می برد. دراین میان، باید به نوار مغناطیسی برای نگه داشتن S Pen روی بدنه نیز اشاره کرد.

گلکسی تب اس ۷

گلکسی تب اس ۷ سامسونگ از نمایشگر کوچک تری بهره می برد؛ پس طبیعتا قیمت ارزان تری نیز دارد. این تبلت به نمایشگر ۱۱ اینچی از نوع LCD LTPS TFT مجهز شده است که میتوان این ویژگی را از عوامل ارزان بودن عنوان کرد. تنها مزیت استفاده از نمایشگر LCD روشنایی ۵۰۰ نیتی و بهره‌مندي از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است. گلکسی تب اس ۷ از قلم S Pen پشتیبانی می کند؛ ولی باید به این نکته اشاره کنیم که تاخیر آن ۲۶ میلی ثانیه است.

کوچک بودن نمایشگر باعث شده وزن برادر کوچک تر در مقایسه با گلکسی تب اس ۷ پلاس ۱۰۰ گرم سبک تر باشد. گلکسی تب اس ۷ از باتری ۷،۰۴۰ میلی آمپر ساعتی بهره می برد که عمر باتری ۱۵ ساعتی را در حالت تماشای ممتد ویدئو به ارمغان می آورد و این زمان در مقایسه با گلکسی تب اس ۷ پلاس یک ساعت کم تر است.

گلکسی تب اس 7 و اس 7 پلاس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

از دیگر مشخصات فنی تبلت گلکسی تب اس ۷ باید به تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس و ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه ی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی اشاره کرد. مشخصات دوربین گلکسی تب اس ۷ مشابه برادر بزرگ ترش است و آن را میتوان با Book cover Keyboard به کار برد که از وجود تاچ پد نیز بهره می برد. از دیگر ویژگی های این تبلت پشتیبانی از درگاه USB از نوع C نسل اول و دیسپلی پورت برای اتصال به مانیتور بزرگتر است.

هر دو تبلت گلکسی تب اس ۷ و گلکسی تب اس ۷ پلاس از چهار اسپیکرهای AKG استفاده می کنند که دو بلندگو در سمت راست و دو بلندگو در سمت چپ قرار دارند. در گلکسی تب اس ۷ نیز ادغام حسگر اثرانگشت با نمایشگر LCD را شاهد هستیم.

مقایسهگلکسی تب اس ۷ سامسونگگلکسی تب اس ۷ پلاس سامسونگ
عرضه
معرفی۲۰۲۰، اوت ۰۵۲۰۲۰، اوت ۰۵
وضعیتعرضه در آینده نزدیکعرضه در آینده نزدیک
بدنه
ابعاد۲۵۳.۸ در ۱۶۵.۳ در ۶.۳ میلی‌متر۲۸۵ در ۱۸۵ در ۵.۷ میلی‌متر
وزن- ۴۹۸ گرم Wi-Fi - 500 گرم LTE - 502 گرم ۵G۵۷۵ گرم
سیم‌کارتنانو-سیمنانو-سیم
قلم اس پن (ارتباط بلوتوث، تاخیر ۹ میلی‌ثانیه، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ)قلم اس پن (ارتباط بلوتوث، تاخیر ۹ میلی‌ثانیه، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ)
نمایشگر
نوعLTPS TFT LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگSuper AMOLED لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
سایز۱۱.۰ اینچ (~۸۳.۶% نسبت نمایشگر به بدنه)۱۲.۴ اینچ (~۸۴.۶% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن۱۶۰۰ در ۲۵۶۰ پیکسل، ۱۶:۱۰ (~۲۷۴ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)۱۷۵۲ در ۲۸۰۰ پیکسل، ۱۶:۱۰ (~۲۶۶ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
- HDR10+ - نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی- HDR10+ - نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی
پلتفرم
سیستم‌عاملاندروید ۱۰، One UI 2.1اندروید ۱۰، One UI 2.1
تراشه+Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+Qualcomm SM8250 Snapdragon 865
پردازنده مرکزی۸ هسته‌ای (یک هسته ۳.۰۹ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتز Kryo 585)۸ هسته‌ای (یک هسته ۳.۰۹ گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتز Kryo 585)
پردازنده گرافیکیAdreno 650Adreno 650
حافظه
درگاه حافظهmicroSDXC (درگاه اختصاصی)microSDXC (درگاه اختصاصی)
حافظه داخلی۱۲۸ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم یا ۲۵۶ گیگابایت، ۸ گیگابایت رم۱۲۸ گیگابایت، ۶ گیگابایت رم یا ۲۵۶ گیگابایت، ۸ گیگابایت رم
دوربین
اصلی۱۳ مگاپیکسل (فوکوس خودکار، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳.۴ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۶ میلی‌متری واید، f/2.0) 5 مگاپیکسل (۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، لنز ۱۲ اولتراواید، f/2.2)۱۳ مگاپیکسل (فوکوس خودکار، ۱.۰ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۳.۴ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۶ میلی‌متری واید، f/2.0) 5 مگاپیکسل (۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، لنز ۱۲ اولتراواید، f/2.2)
قابلیت‌هاHDR، پانوراماHDR، پانوراما
ویدیو۴K@30fps۴K@30fps
سلفی۸ مگاپیکسل (۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۴ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۶ واید، f/2.0)۸ مگاپیکسل (فوکوس خودکار، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۴ اینچ سایز سنسور، لنز ۲۶ واید، f/2.0)
صدا
اسپیکربله، با اسپیکر استریو (۴ اسپیکر)بله، با اسپیکر استریو (۴ اسپیکر)
جک ۳.۵ میلی‌متریخیرخیر
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۸۰۰۰ میلی آمپر ساعتباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۱۰۰۹۰ میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها
حسگرهاحسگر اثرانگشت (کنار تبلت)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نماحسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
- سامسونگ Dex - ANT+- سامسونگ Dex - ANT+
شبکه
فناوریGSM ‎/ HSPA ‎/ LTE / 5GGSM ‎/ HSPA ‎/ LTE / 5G
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپاتWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac/6، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث۵.۰، A2DP، LE۵.۰، A2DP، LE
GPSبله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEOبله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO
رادیوخیرخیر
USB۳.۲، Type-C 1.‎0 reversible connector;‎ کانکتور مغناطیسی۳.۲، Type-C 1.‎0 reversible connector;‎ کانکتور مغناطیسی
متفرقه
رنگ‌هامشکی، برنز، نقره‌ایمشکی، برنزی، نقره‌ای

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش