ابراهیم احترامی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:البته با این تغییر اندکی نرخ نان افزایش یافته اما پاسخگوی هزینه هایی که بر نانوایی ها وارد می شود مانند افزایش حقوق کارگران نیست.
وی افزود :نرخ هر قرص نان لواش از سه هزار ریال به چهار هزار ریال، بربری و تافتون حجیم از ۱۳ هزار ریال به ۱۵ هزار ریال، سنگک از ۱۹ هزار ریال به ۲۵ هزار ریال، نان روغنی از ۱۹ هزار ریال به ۲۵ هزار ریال، کرسک از ۲۰ هزار به ۲۵ هزار ریال، باگت معمولی از ۱۵ هزار ریال به ۱۸ هزار ریال، بربری فانتزی از ۱۹ هزار ریال به ۲۵ هزار ریال، باگت فرانسوی بزرگ از ۱۹ هزار ریال به ۲۵ هزار ریال، ساندویچی فرانسوی بزرگ از ۱۲ هزار ریال به ۱۵ هزار ریال، ساندویچی فرانسوی کوچک از ۱۰ هزار ریال به ۱۲ هزار و ۵۰۰ ریال و نان همبرگری از ۱۰ هزار ریال به ۱۳ هزار و ۵۰۰ ریال تغییر رسیده است.
وی اضافه کرد:همراه با این تغییر نرخ ها که بعد از حدود سه سال انجام می شود باید در نظر داشت که هزینه ها مانند دستمزدکارگری هم در این مدت حدود ۱۶۰ درصد افزایش داشته است که نتیجه این وضعیت ناترازی درآمد هزینه نانوایی هاست و می تواند منجر به ورشکستگی نانوایی ها شود.
رییس اتحاديه صنف نانوايان بندرعباس با بیان اینکه تورم در جامعه بایستی کنترل شده و کاهشی شود، عنوان کرد :نانوایان با توجه به شرایط اقتصادی خود این نرخ ها را ناعادلانه دانسته و ناراضی هستند.
- 17
- 5