به گزارش ایران، پس از اعتراض کارگران شرکت های آذرآب و هپکو اراک نسبت به تاخیر در پرداخت مطالبات خود، چهارشنبه (پنجم مهرماه) وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این شهر رفت تا به موضوع رسیدگی کند.
«علی ربیعی» همان روز در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: پرداخت معوقات کارگران شرکت صنایع آذرآب اراک آغاز می شود.
ربیعی افزود: بر این اساس، شرکت صنایع آذرآب به چرخه تولید باز می گردد.
وی ادامه داد: سرپرست جدید شرکت صنایع آذرآب با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی و بلافاصله در جمع کارکنان این شرکت حاضر شد و ضمن بازدید از خطوط تولیدی این شرکت، برنامه های تخصصی و مدون خود را برای کارگران تشریح کرد.
این مسوول بیان کرد: مدیریت جدید این شرکت موظف شد برنامه ریزی های مدون برای تولید با کیفیت، جذب مشتری و ارتباط تنگاتنگ با مشتریان پیشین این شرکت برای بقای آذرآب را در دستور کار خود قرار دهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در جمع کارگران هپکو گفت: بحث معوقات کارگران هپکو حل و فصل شد اما نه به قیمت فروش زمین این شرکت، بلکه رایزنی های زیادی با مدیران عامل بانک های ملی و کشاورزی صورت گرفت تا منابع مالی مورد نیاز تامین شد.
وی تاکید کرد: اعتباراتی که برای پرداخت معوقات کارگران تزریق می شود، زیر نظارت جدی خواهد بود و هپکو باید ادامه حیات اقتصادی داشته باشد.
در همین پیوند مدیرعامل بانک ملی ایران شامگاه پنجشنبه اعلام کرد: پیرو دستور رییس جمهوری و تاکید وزیر اموراقتصادی و دارایی برای حل مشکلات کارگری شرکت های آذرآب و هپکو، همین امروز (پنجشنبه) بانک ملی ایران ۲۰ میلیارد ریال برای شرکت آذرآب و بانک تجارت ۷۰ میلیارد ریال برای شرکت هپکو اختصاص دادند که پرداخت شد.
به نوشته تارنمای بانک ملی ایران، «محمدرضا حسین زاده» گفت: استاندار مرکزی نیز اعلام کرده است عصر پنجشنبه بخشی از معوقات کارگران شرکت های هپکو و آذرآب به حساب آنها واریز شد.
وی تاکید کرد با وجود زمان بسیار کم و پایان ساعت اداری و همچنین تعطیلی سیستم بانکی همکاری خوبی برای اجرای این مصوبه از سوی بانک ملی ایران صورت گرفت.
به گزارش ایرنا، شرکت صنایع آذرآب اراک در سال ۱۳۶۳ تاسیس و فعالیت رسمی آن از سال ۱۳۶۸ آغاز شد و اکنون به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های صنعتی ایران شناخته میشود.
شرکت هپکو نیز در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی تاسیس شد و از سال ۱۳۵۴ فعالیت خود را آغاز کرد.
این شرکت ۲۲ نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی مانند ژاپن، آلمان، سوئد و هلند است.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به دنبال سیاست های اصل ۴۴ به بخش خصوصی واگذار شد.
مجموعه مدیریت استان مرکزی از دی ماه پارسال به دنبال بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصی سازی بودند تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه پارسال این تصمیم، قطعی شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در سفر به اراک تاکید کرد هپکو ۵۰ ساله در برخی بخش ها به نوسازی تجهیزات نیاز دارد.
ربیعی گفت: بخشی از قراردادهای خرید برای شرکت هپکو به امضای سه وزیر کشور، صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی رسیده و تامین مالی آن مانده است که از محل مدیریت بحران در حال پیگیری است و چهارشنبه هفته آینده برای تصویب به هیات دولت می رود.
وی عنوان کرد: ارزش این قرارداد ۲۰ هزار میلیارد ریال است که همین یک قرارداد حدود چهار تا پنج سال برای شرکت هپکو کار ایجاد می کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هپکو باید به سمت پلاک گذاری حرکت کند؛ زیرا تحقق این امر یکی از راه هایی است که سبب می شود ماشین آلات تولیدی این شرکت، وارد کشور نشود.
- 18
- 2