به گزارش فارس، علی اشراقی گفت: ۱۰ رسته از فعالیتها و زیر بخشهای اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی که طبق تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه معاونت اقتصادی رییس جمهور در بررسی و مقابله با تبعات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا احصا و به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شده است؛ میتوانند حق بیمه سهم کارفرمایی ماه های اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ماه ۹۹ را با تاخیر پرداخت کنند.
اشراقی ادامه داد: کارفرمایانی که از امهال پرداخت حق بیمه استفاده می کنند، پس از پایان دوره مذکور می بایست حداکثر تا پایان تیرماه سال ۹۹ نسبت به تعیین تکلیف حق بیمه معوق شده سهم کارفرما بابت ماه های مذکور اقدام نمایند و در صورت عدم توانایی پرداخت یکجای (دفعتاً) حق بیمه سهم کارفرمایی ماههای مذکور میتوانند نسبت به پرداخت تدریجی آن (تقسیط بدهی) حداکثرتا پایان سال ۹۹ اقدام کنند.
او اظهار کرد: حق بیمه سهم کارفرمایی ماه های اشاره شده در صورت ارسال صورت دستمزد و حقوق ماهانه و پرداخت میزان حق بیمه تعيين شده ( ۷ درصد سهم بیمه شده+ ۳ درصد بیمه بیکاری) وفق ماده (۳۹) تامین اجتماعی (هر ماه تا آخرین روز ماه بعد)، مشمول جرائم تأخیر پرداخت نخواهد بود و واحدهای اجرایی تابعه مکلف هستند نسبت به دریافت فهرست حقوق و مزد کارگاههای مذکور بهمراه حق بیمه متعلقه در ماههای اشاره شده با رعایت دستور اداری صادره اقدام لازم بعمل آورند.
معاون اداره کل وصول حق بیمه سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: لیست فعالیت ها و زیربخش های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب پذیر از کرونا که از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این سازمان ابلاغ شده است مبنای اعمال تمهیدات مورد اشاره در این دستور اداری خواهد بود.
اشراقی در پایان فهرست فعالیت ها و زیربخش های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب پذیر از کرونا را براساس بخش نامه صادره از سوی سازمان به شماره ۱۴۷۷۴/۹۸/۱۰۰۰ مورخ ۲۶ اسفند ۹۸ به شرح زیر اعلام کرد:
۱- مرکزهای تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران ها، بوفه ها، طباخی ها، تالارهای پذیرایی، قهوه خانه ها، اغذیه فروشی ها.
۲- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، مجتمع های جهان گردی و گردشگری، مهمان پذیرها، مهمانسراها، مهمان پذیر ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی.
۳- حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و بیرون شهری اعم از هوایی، جاده ای، ریلی و دریایی.
۴- دفترهای خدمات مسافرتی و گردشگری.
۵- تولید و توزیع پوشاک.
۶- تولید و توزیع کیف و کفش.
۷- مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه.
۸- مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی.
۹- مراکز و مجتمع های فرهنگی و آموزشی.
۱۰- مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی.
- 9
- 5