سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۱۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۱۰۳
تجارت و بازرگانی

نشانی که خاطر مردم راجمع خواهد کرد

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,تجارت و بازرگانی,نیره پیروزبخت
دولت یازدهم تلاش بسیاری برای حمایت از تولید داخل، خرید کالاهای ایرانی و اشتغال داشته و در این زمینه فعالیت های متعددی را انجام داده است.

به گزارش  خبرآنلاین از سازمان استاندارد ایران، تلاش برای تحقق شعار متعالي اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و دغدغه های مقام معظم رهبری ما را برآن داشت تا پس از مشورت با صاحب نظران و متخصصان حوزه های فرهنگی و به منظور فرهنگ سازی استفاده از کالاهای ایرانی ، پویش #کالای_استاندارد_ایرانی_میخرم را با تکیه بر یک مدل علمی طراحی و به اجرا گذاریم .

 

نیره پیروزبخت، رییس سازمان ملی استاندارد ایران در راستای حمایت از پویش #کالای_استاندارد_ایرانی_میخرم ، معرفی کاملی از این پویش را ارایه کردند که در ادامه از نظرتان می گذرد.

 

یکی از وظایف سازمان ملی استاندارد ایران استاندارد سازی و کنترل کیفیت محصولات داخلی است. شما به عنوان رییس این سازمان نگاهتان به کالای ایرانی چیست؟

سازمان استاندارد علاوه بر اینکه موضوع استانداردسازی کالاها را به عنوان یک اولویت قرار داده، کیفیت و کمیت کالاها را نیز مد نظر قرار داده است. وقتی سازمان استاندارد کیفیت یک کالا را مورد تائید قرار می دهد، پس مردم می توانند با خیال راحت از آن کالا استفاده کنند از طرفی تولیدکنندگان داخلی باید استانداردهای لازم را ارتقا داده و کیفیت محصولات خود را بالاتر ببرند تا علاوه بر توان عرضه محصولات خود در بازار داخلی، رقبای خارجی را از دایره رقابت خارج و بازارهای جهانی را فتح کنند.

 

در این زمینه سازمان استاندارد چه اقداماتی را انجام می دهد؟

با توجه به تاکید مقام معظم رهبری درباره تحقق اقتصاد مقاومتی، برنامه این سازمان پوشش استاندارد و ترویج آن در همه محصولات داخلی اعم از کالا و خدمات است. سازمان استاندارد با هدف افزایش تولید با کیفیت داخلی و به منظور رقابت با کالاهای خارجی، برنامه هایی را تدوین و اجرایی کرده است و در حوزه های مختلف استاندارد تدوین شده که شامل استانداردهای اجباری، تشویقی و خوداظهاری در واحدهای تولیدی است که این موضوع باعث بالابردن کیفیت کالاها می شود.

 

مدتی است که پویش « #کالای_استاندارد_ایرانی_میخرم » راه اندازی شده و بخش های مختلف سیاسی ، هنری ، ورزشی به آن پیوسته اند. ضرورت راه اندازی چنین پویشی چیست ؟

آنچه مسلم است معمولا تحقق اهداف بلند و متعالی اقتصادی و اجتماعی و حتی سیاسی بدون حضور و حمایت همه جانبه مردم بعید به نظر می رسد. ما معتقدیم برداشتن گام های بزرگ در عصه اقتصادی و اجتماعی مستلزم فرهنگ سازی و تدوین پیوست های فرهنگی است. پویش های تبلیغی یکی از شیوه های موثر در آگاه سازی ، فرهنگ سازی و تهییح عمومی برای انجام اهداف ملی است که موجب تسریع و تسهیل دستیابی به اهداف بزرگ می شود.

 

پویش#کالای_استاندارد_ایرانی_میخرم هم یک کمپین علمی در حوزه تبلیغات فرهنگ عمومی(public service advertising) است که از ابتدای تیرماه به ابتکار و اهتمام دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین‌الملل سازمان ملی استاندارد به عنوان یک سیاست برای تحقق اهداف نظام و شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، ترغیب و تشویق اقشار مختلف جامعه برای استفاده از کالای ایرانی راه اندازی شده و با استقبال گستره طیف های مختلف مواجه شده است. ما اعتقاد داریم که بسیاری از کالاها و خدمات ایرانی کیفیتی همتراز و در برخی موارد فراتر از نمونه خارجی دارند که باید بیشتر درباره آن گفت و گو و اطلاع رسانی کنیم.

 

مهمترین اهدافی که در این پویش دنبال می شود چیست ؟

این پویش اهداف مختلفی را دنبال می کند که مهم ترین آنها عبارتند از:

 

ایجاد ارتباط دوسويه، تاثیرگذار و فراگیر با همه طیف های جامعه

 

استفاده از ظرفیت های کم نظیر نخبگان علمی. فرهنگی، هنری، ورزشی، مذهبی و سیاسی برای فرهنگ سازی استفاده از کالاهای استاندارد و با کیفیت ایرانی

 

حمایت از تولیدکنندگانی که به کیفیت کالاها و خدمات و دریافت نشان یا گواهی استاندارد اهتمام دارند

حمایت از مصرف کنندگانی که برخورداری از کالاها و خدمات باکیفیت ایرانی جزیی از حقوق مسلم شهروندی آنهاست

 

همراهی و همدلی با دولت تدبیر و امید برای حل مشکلات تولیدکنندگان داخلی و اشتغال

 

شما در کنار مسئولیت ریاست سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان همسر و مادر ایفای نقش دارید. برای خرید منزل بیشتر از چه کالایی استفاده می کنید؟

بی تردید خرید کالاهای استاندارد داخلی به رونق تولید و اشتغال منجر می شود و بخشی از مشکل بیکاری جوانان را برطرف می کند. مردم نباید فکر کنند کالاهایی که برند است، الزاما از نظر کیفیت برتری دارد در بسیاری از موارد کالای ایرانی بسیار ارزشمند تر است.

 

من نیز مثل سایر ایرانیان نسبت به میهن و وطنم تعصب خاصی دارم و کالاها و خدمات ایرانی را به کالاها و خدمات خارجی ترجیح می دهم؛ بسیاری از لوازم و کالاهای مورد استفاده در منزل ما ، کالاهای ایرانی است که من آنها را می پسندم.

 

عدم توجه به خرید کالای ایرانی چه تهدیدی برای جامعه را در پی دارد؟

قاچاق کالاهای بی کیفیت، دلالی و واسطه گری از آفات تولید هستند که تاکنون ضربه های جبران ناپذیری به اقتصاد وارد کرده کرده کرده اند.در شرایط کنونی قاچاق ، دلالی و واسطه گری به شغل تبدیل شده است. این در حالی است که مردم در گذشته به کسی که نقش واسطه و دلال داشت با اکراه نگاه می کردند و می گفتند فلانی دلال است؛ می توان گفت خرید کالای ایرانی و ایجاد شغل، گرایش به دلالی را کاهش می دهد.

 

توصیه شما به تولیدکنندگان چیست؟

تولیدکنندگان هم دو موضوع را باید مورد توجه قرار دهند؛ یکی بحث کیفیت و دیگری بحث رقابت سالم و ورود به بازار رقابتی داخلی و خارجی است. تولیدکنندگان باید خودشان را همیشه در این حالت ببینند که اگر من کیفیت را رعایت نکنم رقیب من در بازار داخلی و خارجی، بازار را از دست من می گیرد.

 

و اما پیام آخر شما به مردم چیست؟

مردم باید از سلامت و کیفیت کالاهایی که دارای مهر استاندارد است، خاطر جمع باشند چرا که در کشور ما تولید بسیاری از محصولات نظیر کفش، پوشاک ، مواد غذایی و حتی لوازم خانگی و صنعتی با کیفیت بالایی صورت می گیرد و قابل رقابت با محصولات خارجی است. ضمن تقدیر از حمایت بخش های مختلف اقتصادی ، فرهنگی ، ورزشی از پویش #کالای_استاندارد_ایرانی_میخرم از تمامی آحاد جامعه دعوت می کنم با پیوستن به این پویش از کالای ایرانی حمایت کنند.

 

 

 

 

 

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش