چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۸ - ۱۴ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۸۳۰
تجارت و بازرگانی

مجید افتخاری:

سونامی تعطیلی تولید پوشاک داخلی در حال وقوع است/ در انتخابات اتحادیه شاهد تخلفات متعدد هستیم

مجید افتخاری,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,تجارت و بازرگانی
نشست خبری مجید افتخاری، عضو اتحادیه صادرکنندگان پوشاک و رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه و صادرات پوشاک با موضوع چالش‌های واردات پوشاک و کوتاهی وزارت صنعت در اتحادیه پوشاک ایران برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در این نشست خبری، مجید افتخاری اظهار داشت: شرایط صنعت پوشاک شرایط پیچیده‌ای است و این صنعت رو به نابودی می‌رود. در حال حاضر با هجوم پوشاک و صنایع وارداتی از یک رو و مزون‌های غیرقانونی و بی‌جواز که برخورد لازم با آنها نمی‌شود مواجه هستیم. از طرف دیگر با رکود در بازار، افزایش مالیات و عدم حمایت مواجه شده‌ایم و وزارت صنعت به هیچ عنوان از تولیدکنندگان داخلی حمایت نمی‌کند.

 

وی افزود: ما از دولت طبق معمول توقعی نداریم اما از اصناف و اتحادیه‌ها توقع داریم که به این مسئله ورود کنند و به عنوان چتر حمایتی حامی تولیدکنندگان باشند.

 

افتخاری عنوان کرد: چرا روسای اتحادیه‌ها سالیان زیاد در پست خود باقی می‌مانند طبق قانون اتحادیه‌ها باید در زمان انتخابات با یک فراخوان که یا به صورت چاپ در روزنامه‌های کثیرالانتشار و یا به صورت پیامکی به اعضا اطلاع داده می‌شود برای انتخابات آماده شوند. در تاریخ ۱۳۹۶/۰۸/۲۹ این فراخوان شروع شده اما تنها در یک پیامک به اعضا اطلاع داده شده است. اما اسم رئیس اتحادیه پوشاک نیز در پیامک آمده است که تخلف محسوب می‌شود.

 

وی افزود: لیست کاندیداها هنوز به صورت کامل به مغازه‌ها و تولیدکنندگان اعلام نشده در حالی که تنها پنج روز تا انتخابات باقی مانده است. در ابلاغیه‌ای که به مغازه‌ها ارسال شده باز هم نام رئیس اتحادیه آمده است که این نیز تخلف محسوب می‌شود. سامانه اصناف نیز موظف بود سه روز بعد از ابلاغیه فراخوان مشخصات اصناف و کاندیداها را بنویسد اما تازه شب گذشته بر روی سامانه قرار گرفته است که آن هم دارای اشکال و غلط است. در وزارت صنعت نیز از روزی که ما درخواست لیست مشخصات کاندیداها را دادیم با چهار روز تاخیر یک لیست ناقص به ما ابلاغ کردند.

 

رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه و صادرات پوشاک اضافه کرد: در اتحادیه‌ها هم یک  فراخوان با نام و مشخصات می‌زنند با یک سری وعده واهی که به ا عضا می‌دهند مانند اعطای وام و کمک مالی و در کنار این اقدامات تلفن اعضای اتحادیه و اصناف را می‌گیرند و کانال رئیس فعلی اتحادیه را در تلگرام آنها پین می‌کنند.

 

وی افزود: تبلیغات محیطی در اتحادیه‌ها انجام می‌شود و هیچ نظارتی و شفافیتی وجود ندارد و وزارت صنعت و اتاق اصناف هم سکوت کرده‌اند مجلس شورای اسلامی عنوان کرده هیچ عضو هیئت مدیره‌ای چهار دوره نمی‌تواند در هیئت مدیره باشد و کارمندان اصناف و دولتی نیز نباید جزء کاندیداها باشند اما در حال حاضر حضور دارند. برخی کاندیداها که مسئولیتی داشتند باید استعفا می‌دادند اما هنوز بر سر کارشان هستند و در انتخابات هم شرکت خواهند کرد. انتخابات را اتحادیه مدیریت می‌کند نه وزارت صنعت و این یک مشکل بزرگ است.

 

افتخاری با اشاره به اینکه دبیر اجرایی از خود هیچ مسئولیتی ندارد اذعان داشت: دبیر اجرایی انتخابات مسئولیت قبول نمی‌کند و در جمع همه به صراحت اعلام می‌کند که توان انجام کار را ندارد. وزارت صنعت در جایی که باید حضور داشته باشد غایب است و به پایگاه واردکننده‌ها تبدیل شده است و این امر تیشه به ریشه صنعت می‌زند. امسال قرار است انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود در حالی که برخی از تولیدکنندگان سواد آن را ندارند و فردی در کنار آنها می‌نشیند که می‌تواند در کار دخالت کند در حالی که برای این انتخابات هیچ ناظری درخواست نشده است و این ضعف کار است.

 

وی تاکید کرد: در نظام ما جمهوریت و اسلامیت امر اساسی محسوب می‌شود اما این نوع کار نه جمهوریت است و نه اسلامیت. ما اسنادی از اتحادیه‌ها و تخلفات آنها داریم که اگر وزارت صنعت کوتاهی کند این اسناد به قوه قضائیه ارجاع می‌دهیم. تخلفات مالی و تاسیس شرکت‌های وارداتی با برخی آقایان رده بالا از تخلفات این اتحادیه‌ها است.

 

رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه و صادرات پوشاک در رابطه با برخی برندهای وارداتی تصریح کرد: یکی از برندهای وارداتی که دیگر در لیست برندهای وزارت صنعت نیست کمر تولیدکنندگان را شکسته است. هدف شعار اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید بود اما کار به واردات برندهای خارجی کشیده شده است و بازار به قبضه آنها درآمده است. اتحادیه پوشاک سال گذشته از چندین برند ترک و ایتالیایی دعوت کرد و کارخانه‌های داخلی را به آنها نشان داد اما آنها به دنبال تولید در داخل ایران نبودند و نقطه قوت و ضعف ما را شناسایی کردند.

 

وی افزود: برندهای وارداتی کت و شلوار و مانتو تولید نمی‌کنند اما بازار لباس‌های زنانه و بچه‌گانه را تصرف کردند. ما با ورود برندها مشکلی نداریم اما باید عادلانه کار کنند. اجاره مکان برای برند داخلی کمرشکن است اما برند خارجی تنها درصدی از فروش خود را پرداخت می‌کند. مسئولین بگویند به جز صنعت پتروشیمی به چیز دیگری اهمیت نمی‌دهند تا حداقل تکلیف خود را بدانیم و خودمان گلیم‌مان را از آب بیرون بکشیم تاکنون ۱۷ برند خارجی از وزارت صنعت مجوز فعالیت گرفته‌اند.

 

افتخاری با اشاره به میزان واردات در سال گذشته تشریح کرد: سال ۹۵ کل ورودی ۱۵ میلیون دلار بوده و در سال ۹۶ به ۶۰ میلیون دلار رسیده است اما بحث ما سر این است که باید بازار خارجی شناسایی شود و قانون واردات مورد بررسی قرار گیرد. کالاهایی که در بازار ایران به فروش می‌رسند کالاهایی از رده خارج است که دیگر در بازارهای خودشان استفاده نمی‌شود. من تاکید می‌کنم سونامی تعطیلی تولید پوشاک داخلی در راه است و به زودی شدت خواهد گرفت.

 

رئیس هیئت مدیره شرکت توسعه و صادرات پوشاک در پایان اظهار کرد: شهرک پوشاک تا دو سال آینده راه‌اندازی خواهد شد. مناطق آزاد مجاری ورود قاچاق به کشور شده است بسیاری از قوانینی که ما داریم مربوط به دوران جنگ است که برای حمایت از مناطق جنگ زده جنوب گذاشته شده بود مانند قانون واردات ته‌لنجی.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش