شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۲ - ۰۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۰۳۸
مسکن، راه، عمران

حكم تخليه برای کردمیهن و خندوانه

یک‌سال‌و‌سه‌ماه پس از آنکه یک عضو شورای شهر دور چهارم تهران به‌صراحت از واگذاری چند سوله مدیریت بحران به برنامه‌های صداوسیما انتقاد کرد، روز گذشته دو مجموعه از پایگاه‌های مدیریت بحران شهر تهران به کاربری اصلی خود برگردانده شدند.

 

در خبر رسمی‌ای که دراین‌باره منتشر شده، آمده است: «براساس این دستور، پایگاه مدیریت بحران منطقه ٢ که در اختیار برنامه تلویزیونی خندوانه شبکه نسیم قرار گرفته بود، طی روزهای اخیر از سوی ستاد مدیریت بحران منطقه ٢ بازپس گرفته شد و رسما از ادامه فعالیت متفرقه آن جلوگیری به عمل آمد و در مورد دیگر پایگاه مدیریت بحران ناحیه ٦ منطقه ١٦ که از نیمه دوم سال ٩١ «کاربری غیر» داشت، پس از گذشت پنج سال به کاربری اصلی خود بازگشت».

 

براساس اطلاعاتی که «به‌دست آورده است، پایگاه مدیریت بحرانی که در منطقه ١٦ واقع شده بود، همان سوله‌ای است که پنج سال گذشته در اختیار حسن کردمیهن بود و او آنجا را به سالنی ورزشی با عنوان خانه جودوي علی حیدر تبدیل کرده بود. 

 

نام حسن کردمیهن پس از حمله به سفارت عربستان به رسانه‌ها راه پیدا کرد و بر سر زبان‌ها افتاد، اما سال‌ها قبل‌تر از انتخابات سال ٩٢ و برنامه‌های انتخاباتی شهردار تهران، در شهر کرج هیئت مذهبی و مؤسسه فرهنگی و... داشت و به‌واسطه نفوذ در کرج نیز ستادهای محمدباقر قالیباف بخشی از بار تبلیغات را البته با تمایل و رضایت به او محول کردند. از کردمیهن در ستادها و گردهمایی‌های چندهزارنفری انتخاباتی تصاویر و فیلم‌های زیادی وجود دارد. 

 

فارغ از بده‌بستانی که رسانه ملی با شهرداری تهران در سال‌های گذشته داشته است، می‌توان گفت یک سر این بده‌بستان منفعت مالی شهرداری و صداوسیما از اعتبارات و امکانات تحت اختیارشان بوده و هست. از این جهت با توجه به عدم اطلاع رسانه‌ها از این بده‌بستان می‌توان گفت که اجاره یا دراختیارقراردادن یک سوله مدیریت بحران که برای کاربردی ضروری در تهران پیش‌بینی شده است، حتما براساس حساب‌وکتاب و برنامه‌ریزی مالی انجام شده و توجیحاتی دارد، اما پرسش این است که واگذاری سوله مدیریت بحران به فردی خاص که صرفا از حامیان انتخاباتی شهردار سابق تهران بود، چه توجیهی داشته است؟ 

 

در دوره سوم و چهارم شورای شهر تهران که واگذاری مسئولیت و بهره‌برداری از سوله‌های مدیریت بحران بین شهرداری‌های مناطق و سازمان مدیریت بحران در رفت‌وآمد بود و بلاتکلیفی درآمدزایی برای برخی داشت، بارها اعضای شورا درباره واگذاری سوله‌ها و اجاره آنها برخلاف قانون صحبت می‌کردند. رحمت‌الله حافظی که به افشاگری با سند در دوره قالیباف معروف شد، اولین‌بار اسامی سوله‌های مدیریت بحرانی را که شهرداری به بانک شهر و صداوسیما و مراکز دیگر اجاره داده بود، رسانه‌ای کرد.

 

در این میان از واگذاری یکی دیگر از این سوله‌ها مطلع شد که در چند سال گذشته به سالنی ورزشی با عنوان خانه جودوی علی حیدر تبدیل شده است. این سوله مدیریت بحران که در منطقه ١٦ به‌عنوان یکی از محلات محروم تهران واقع است، سال‌هاست در اختیار حسن کردمیهن قرار دارد، درحالی‌که ساکنان و افراد محلی می‌گویند این سوله و این خانه جودو کارکردهای دیگری داشته است. محله باغ‌آذری در منطقه ١٦ تهران، سال‌هاست که از این موضوع رنج می‌برد و اعتراضش را هم بارها به اعضای شورا و مدیران محلی و شهردار شهرشان رسانده‌ بودند و بعد به روزنامه شرق پناه آوردند. 

 

 جوهری، عضو شورایاری محله باغ‌آذری منطقه ١٦، اواخر سال گذشته با ارائه جزئیاتی از عملکرد این مجموعه ورزشی حرف زد و گفت: «بارها در جلسات علنی و غیرعلنی به آقایان درباره این سوله و استفاده افراد خاص، تذکر دادیم و خواستیم این سوله را برای مردم بگذارند؛ اما توجه نکردند. آقای کردمیهن که حالا چندسالی است معروف شده، از حدود پنج سال قبل این سوله مدیریت بحران را با گروهی که همراهش هستند، به محل تجمع و تمرین کلاس ورزشی جودو و حالا هم فوتسال تبدیل کرد. این کلاس‌ها برای نیروهای داخلی همین گروه است و از اهالی محل، نوجوانان و جوانان محلی کسی را وارد نمی‌کنند».

 

جوهری اسفند سال ٩٥ گفته بود: «این موضوع را به آقای چمران، رئیس شورای شهر، به آقای سروری، کمیسیون حقوقی و آقای پیرهادی که عضو هیئت‌رئیسه و مسئول بسیج شهرداری تهران است، گفتیم؛ اما پاسخی ندادند و این روند همچنان ادامه دارد». او به جلسه‌ای که شورایاران منطقه ١٦، دوازدهم آبان سال ٩٥ در حضور محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، داشته‌اند اشاره کرد و گفت: «من در آن جلسه به‌طور صریح مسئله این سوله بحران را در کنار سایر مسائل مطرح کردم و نام آقای کردمیهن را هم آوردم و گفتم ازمابهتران از اموال عمومی استفاده غیر می‌کنند و شما باید جلوی این کار را بگیرید؛ اما آقای قالیباف با خنده سرش را تکان داد؛ همین». 

 

یکی از مطالبات از شهردار جدید تهران بازبینی در عملکرد بسیاری از زیرمجموعه‌های شهرداری تهران بوده و هست و چنین اقداماتی در احقاق حق شهروندان و جلوگیری از خاص‌خواری برخی افراد و گروه‌ها و سازمان‌ها می‌تواند به مطالبه شفافیت در شهرداری تهران کمک زیادی کند. 

 

معصومه اصغری

 

 

sharghdaily.ir
  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش