مهدی شریفی قائم مقام کارخانه آزمایش در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران از لغو مزایده این شرکت توسط بانک خبر داد و اظهار کرد: شرکت کارخانههای صنعتی آزمایش طی یک دهه گذشته با اتخاذ تدابیر درست نسبت به حفظ و احیای این برند ارزشمند ملی اقدام کرده و علیرغم از بین رفتن چندین برند مطرح هم دوره با این شرکت محصولات مختلف این شرکت با کیفیتی متمایز از گذشته در اقصا نقاط کشور قابل خریداری است.
او ادامه داد: اما در خصوص راه اندازی کارخانه آزمایش مرودشت با توجه به اقدامات بانک ملت جهت برگزاری مزایده این کارخانه جهت وصول مطالبات ادعائی خود به مبلغ ٩٠ میلیارد تومان که اصل مبلغ تسهیلات ١٠ میلیارد تومان بوده و با محاسبه سودهای مرکب و خسارات مربوطه به این مبلغ رسیده و طی ٢ نوبت انجام شده (در سالهای ١٣٩١ و ١٤٠٠) که این امر هر گونه سرمایه گذاری را در این شرایط نامطمئن مالکیتی غیر ممکن و غیر قابل توجیه میکرد.
شریفی گفت: در نوبت اول علیرغم برگزاری مزایده پیگیریهای بی وقفه حقوقی این مجموعه منجر به ابطال مزایده در سال ٩٩ شد و در نوبت دوم نیز با دستور ریاست دادگستری شهرستان مرودشت آقای فاتحی برگزاری مزایده در ٤ مهرماه ١٤٠٠ لغو شد که این امر نشان دهند اهمیت حفظ برند و کارخانه مرودشت توسط مسئولان این شهرستان است.
قائم مقام کارخانه آزمایش افزود: بنابر این سهامدار عمده نیز خود را متعهد میداند تا در صورت ادامه حمایتهای مربوط توسط مسئولان ذیربط نسبت به سرمایه گذاری مجدد و راه اندازی خطوط تولید کارخانه مرودشت با پررنگ کردن حضور خود در بازارهای داخلی نسبت به حضور در بازارهای بین المللی نیز اقدام کند و این امر جز با حمایتهای مسؤلین مربوط امکان پذیر نیست.
لازم به ذکر است پیش از این اخباری مبنی بر مزایده اموال این کارخانه منتشر شده بود؛ در حالیکه خرده سهامداران کارخانه آزمایش برای احیای مجدد آن تلاش میکردند بنا بود بانک ملت برای وصول بدهی ۹۰ میلیاردی خود کارخانه آزمایش را به مزایده بگذترد.
کارخانه آزمایش که روزی با همت ۳۰۰ کارگر به آسیای میانه لوازم خانگی صادر میکرد ابتدای دهه ۸۰ در چرخه خصوصی سازی قرار گرفت و در سال ۸۸ کاملا تعطیل شد، تجهیزاتش به فروش رفت و برند ۷۰ ساله آن اجاره داده شد اگر چنین اتفاقی محقق میشد و با فروش زمینهای این کارخانه، برند فوق آسیب زیادی را تجربه میکرد.
- 19
- 3