دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۲۸۶۴
نفت و انرژی

هوشمندسازی کنتور‌های گاز از اوایل سال آینده/ قیمت برق به نرخ واقعی نزدیک می‌شود

هوشمندسازی کنتور‌های گاز,کنتور گاز
مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز درباره نصب کنتور‌های هوشمند و پرداخت هزینه کنتور‌های غیرهوشمند، توضیحاتی را مطرح کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نورموسوی گفت: مسئولیت توزیع کنتورهای هوشمند گاز فقط حدود سه هفته است که به مدیریت امور گازرسانی محول شده؛ تاکنون اجرای طرح هوشمندسازی کنتورهای گاز به صورت گسترده انجام نشده و فقط در حد پژوهش در واحد پژوهش و واحد IT شرکت ملی گاز پیش رفته است.

به گفته او، مدیریت امور گازرسانی شرکت ملی گاز، بهره بردار این طرح محسوب می‌شود و پس از برطرف شدن ایراداتی که از سوی دو واحد دیگر این شرکت به آن اعلام شده، به دنبال پیمانکاران بخش خصوصی خواهد بود تا نصب کنتور‌های هوشمند در بخش مشترکان جزء و عمده با اولویت پرمصرف‌ها را از اوایل سال ۱۴۰۱، عملیاتی کند.

مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز می‌گوید، تاکنون کنتور‌های هوشمند گاز به صورت کاربردی در کشور نصب نشده‌اند و فقط ۱۵ عدد کنتور با هدف پژوهشی به مرحله نصب رسیده و در خصوص پرداخت هزینه کنتورهای غیرهوشمند نیز، با توجه به مصوبه شرکت ملی گاز، اشتراک پذیری کنتور‌های رده ۶ و ۱۰ فقط برای افراد نیازمند با تشخیص شرکت‌های گاز استانی، قابل انجام است، ولی برای انبوه سازی و مجتمع سازی که امکان پرداخت تقسیطی را ندارند، مجاز نیست. هزینه کنتور برای افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی باشند، رایگان است و برای افراد دیگری نیز که از طریق نهاد‌های حمایتی دیگر معرفی شوند، امکان پرداخت تقسیطی وجود دارد.

طبق بند «د» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، پرداخت اقساطی هزینه نصب کنتورهای گاز، فقط برای کنتورهای هوشمند امکان پذیر است که به گفته مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز، هنوز در مرحله پژوهشی قرار دارد؛ اقساطی بودن پرداخت هزینه نصب کنتورهای هوشمند گاز در لایحه بودجه ۱۴۰۱ نیز تکرار شده است.

فارغ از بحث پرداخت اقساطی، موضوع نصب کنتور‌های هوشمند گاز، از سال ۱۳۹۹ وارد قانون بودجه شد که طبق گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ در محدوده بررسی‌ها، شرکت ملی گاز ایران در دولت دوازدهم هیچ‌گونه اقدامی جهت اجرای مفاد حکم بند «د» تبصره ۱۵ قانون بودجه نکرده و با وجود مکاتبات متعدد و پیگیری انجام شده توسط دیوان محاسبات، نسبت به ارائه پاسخ استنکاف کرده است.

***

قیمت برق به نرخ واقعی نزدیک می‌شود

معاون دفتر خدمات مشترکان توانیر از نزدیک شدن نرخ برق به قیمت واقعی خبرداد.

هوشمندسازی کنتور‌های گاز,کنتور گاز

به گزارش مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "شقایق یوسفی"در گفتگو با رسانه ملی افزود: با افزایش تعرفه برق پرمصرف‌ها نرخ برق به قیمت واقعی خود نزدیک می‌شود.

وی گفت: در کل کشور ۵ منطقه آب و هوایی از معمولی تا گرمسیر مشخص شده که بیشتر مناطق ایران مانند شهرهای تهران، شیراز، تبریز و … در مناطق معمولی قرار گرفته‌اند؛ مناطقی که دمای آن‌ها بالاتر یا رطوبت بالاتری را دارند مانند بوشهر و هرمزگان در مناطق گرمسیری با درجه بندی مشخص تعیین شده‌اند.

یوسفی افزود: این دسته بندی اقلیمی، مصرف متفاوتی در فصل‌های گرم سال دارد؛ به همین منظور برای اجرای عدالت میان مشترکان این دسته‌بندی تعیین شد به طوری که الگوی مصرف مشترکان بسته به موقعیت جغرافیایی متفاوت خواهد بود و الگوی مصرف در مناطقی با رطوبت و گرمای بالا مانند هرمزگان خوزستان تا سه هزار کیلووات ساعت نیز تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه الگوی مصرف برق در فصل سرد در همه مناطق ۲۰۰ کیلووات ساعت است، افزود: الگوی مصرف در مناطق گرمسیر از ابتدای فروردین‌ماه تغییر می‌کند و متناسب با منطقه جغرافیایی افزایش می‌یابد تا آسایش مشترکان در استفاده از برق تأمین شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: با بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان حوزه صنعت برق برای مناطق عادی، میزان مصرف ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه تعیین شد که این عدد با احتساب مصرف برق در بخش روشنایی، تجهیزات الکترونیکی و جلوگیری از اختلال در آسایش مشترکان برای شهرهایی مانند تهران، شیراز و تبریز تعیین شده است.

معاون دفتر خدمات مشترکان توانیر اضافه کرد: استفاده از لامپ‌های کم مصرف و تجهیزات با بازدهی بالا در کنار استفاده از ظرفیت کامل ماشین لباسشویی و ظرفشویی برای شستشوی لباس و ظروف در مدیریت مصرف برق تأثیرگذار خواهد بود.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش