چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۲۸ - ۲۷ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۰۴۷
نفت و انرژی

زنگنه:

اقتصادسیاسی همان چیزی است که امروز بابت آن کتک می‌خوریم

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی,بیژن نامدارزنگنه
در بحث قرارداد با توتال محرمانه‌گی مطرح نیست بلکه آنچه برخی را نگران می‌کند اقتصاد سیاسی و آثار آن در ساختار اجتماعی و روابط بین‌الملل است.

به گزارش ایلنا، بیژن نامدار زنگنه در سومین همایش مسوولیت‌های اجتماعی که در محل پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد با اشاره به سخنان مجری برنامه مبنی بر اینکه کبوتر از جایی‌که محیط زیست آلوده باشد پرواز می‌کند، اظهار داشت: البته به عقیده بنده کبوتر سمبل آزادی است و از جایی که فشاری برای محدود کردن برای ازادی باشد پرواز می کند .

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون بین بخش‌های اجتماعی و علوم انسانی با مسایل فنی فاصله بوده ابراز امیدواری کرد بخش‌های اجتماعی در زندگی مردم اثرگذار باشد.

 

زنگنه تصریح کرد: اقتصاد سیاسی همان چیزی است که امروز ما بابت آن کتک می‌خوریم وگرنه در بحث قرارداد با توتال محرمانه‌گی مطرح نیست بلکه آنچه برخی را نگران می‌کند اقتصاد سیاسی و آثار آن در ساختار اجتماعی و روابط بین الملل است که تمامی اینها در ساختار قدرت تاثیر می‌گذارد.

 

وی با اشاره به اینکه اقتصاد سیاسی در کل به معنای تاثیر اقتصاد در ساختار قدرت است تاکید کرد: آنها به این دلیل بر ما فشار می آورند که نگران هستند اقدامات ما از طریق  اقتصاد در ساختار سیاسی و اجتماعی و در نتیجه در قدرت تاثیر گذار باشد.

 

زنگنه با اشاره به اینکه طی چهارساله دولت یازدهم مفهوم سی  اس آر در صنعت نفت رشد کرده اند خطاب به مدیران نفتی توصیه کرد که پیونند قوی با دانشگاه‌ها استمرار یابد و از مشاورین صاحب صلاحیت بخش اجتماعی بهره ببریم چراکه این رویه در مباحث علمی نتیجه بخش خواهد بود ضمن اینکه آثار آن را در غرب کارون نیز شاهد بوده ایم.

 

وزیر نفت با بیان اینکه چهره خشن فقر و بی‌عدالتی برای ما مساله درست می‌کند، یادآور شد: چنان‌که در یک منطقه فاصله طبقاتی زیاد باشد برای ما مساله ایجاد می‌کند بنابراین باید به این مسایل هم به‌خاطر مسایل انسانی و هم از نظر اداره کم هزینه و اقتصادی بودن پروژه‌ها به ما کمک می کند .

 

وی با تاکید بر اینکه باید محیط اطراف هم زیستی مسالمت امیزی داشته باشیم گفت: باید از روز اول تعریف یک طرح مسایل اجتماعی نیز دیده و مطالعه شود و با توجه به اینکه امروز ارتباط خوبی نیز با دانشگاه‌ها داریم باید به این مسایل توجه شود .

 

زنگنه با بیان اینکه ما برای زدودن چهره فقر در دو منطقه عملیاتی غرب کارون و پارس‌جنوبی طبق مطالعاتی که داشته‌ایم دو برنامه پنج ساله طراحی کرده‌ایم، تصریح کرد: این برنامه‌ها با تامین منابع مالی که خواهیم داشت به مرور اجرا خواهد شد و به این ترتیب سه درصد ارزش طرح‌ها صرف مسایل سی اس آر می شود یعنی اگر ۲۰ میلیارد دلار طرح داشته باشیم ششصد میلیون دلار برای مباحث مربوط به مسایل اجتماعی هزینه خواهد شد و این رقم بودجه غیر از پول‌هایی که برای اجرای طرح  هزینه می شود و فقط برای کاهش فاصله‌ها و توانمندسازی مردم است که البته غیر از تاثیری که بر اشتغالزایی دارد.

 

وی با بیان اینکه توانمند سازی جوامع محلی برای سرپا ایستادن مردم مساله مهمی است یادآور شد: البته ما به طور مستقیم خودمان درگیر این مسایل نمی کنیم کار را خود آنها انجام می دهند و ما فقط در این رابطه کمک می کنیم که نتیجه آن نیز بهبود وضعیت زندگی مردم است.

 

زنگنه ادامه داد: ما همچنین تلاش می کنیم که مردم به این نتیجه برسند که هرچه بیشتر طرح اجرا شود برای بهبود زندگی آنها آثار بهتری دارد البته هزینه مطالعات را نیز نباید فراموش کنیم و باید قبول کنیم که باید از مشاورین استفاده کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه توجه به مسوولیت های اجتماعی امر واجب و لازم مدیریتی است یادآور شد : ما بای از تجربه ها استفاده کرده و به غنای این تفکر و دانش بیافزایم و از این مسیر و ارتباط عمیق با مردم رضایت آنها را جلب کنیم.

 

زنگنه به وقت انتخابات نیز اشاره و اظهار داشت:  درانتخابات حرف های زیادی زده شد در هر صورت در تمامی انتخابات ها هرچیز کیفی به کمی تبدیل می شود یعنی آنچه مهم است فقط رای است.

 

وی ادامه داد: در سکوهای نفتی ۹۹ درصد پرسنل در عسلویه و نخل تقی ۸۷ درصد در پتروشیمی ها ۸۵ درصد پالایشگاه ها ۸۶ درصد و در تمامی شهرهای نفتی خوزستان به نسبت شهرهای غیر نفتی اکثریت مردم به روحانی رای دادند و این آراء نشان می دهد که عملکرد نفت باعث دلزدگی مردم نشده است. البته یک مورد بود که رای دکتر روحانی نسبت به رقیب کمتر بود ه که حل مسایل اجتماعی این موضوع نیز قابل حل خواهد بود.

 

وزیر نفت در پایان تاکید کرد: رفتار درست علاقه‌مندی مردم را به نظام افزایش داده و به این ترتیب کارها بهتر انجام می شود و ما نیز بهتر می توانیم در جهت مسوولیت‌های اصلی حرکت کنیم.

 

 

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش