به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری بیزنس استاندارد، اس سرینیواسان، معاون شرکت هندی آبان آفشور گفت، کل رقم قابل دریافت شرکت حدود ۲۹۶ میلیون دلار بوده و بخش عمده آن از سوی ایران بوده است.
وی افزود: «من فکر می کنم می توانم بگویم که حدود ۹۰ درصد بدهی ما از ایران است.» پرداخت بدهی های ایران به این شرکت به دلیل تحریم ها به تاخیر افتاده است.
سرینیواسان افزود، وضعیت در حال بهبود است، اما مقدار بدهی قابل توجه است. شرکت در زمان بیشترین فعالیت خود حدود ۷ سکوی حفاری در ایران داشت. شرکت به منظور کاهش ریسک تحریم های بیشتر تعداد سکوهای خود را به تدریج کاهش داده است.
وی در ادامه گفت: «تا جایی که به مبالغ قابل دریافت مربوط می شود، ما باید دستمزدها را جمع آوری کنیم. تاکنون، این رقم بسیار بالابوده است. از این رو ما انتظار داریم در طی یک بازه زمانی این مبالغ را دریافت نماییم.»
معاون شرکت آبان گفت، در حال حاضر ایران پولی ندارد. به محض اینکه قیمت نفت بالا برود و آنها بتوانند درآمد مازادی به دست بیاورند، احتمالا وضعیت بهبود خواهد یافت. وی امکان هرگونه اعزام سکوهای نفتی بیشتر به ایران را رد کرد و ایران هیچ گونه برنامه عمده ای نداشت و در حال حاضر رقابت در آنجا بسیار تنگاتنگ است. انتظار نمی رود شرکت آبان سود زیادی از فعالیت در ایران به دست آورده باشد.
شرکت آبان سکوی حفاری دی دی ۶ خود را از ایران خارج کرده و آن را در اختیار شرکت دولتی دوبی پترولیوم قرار داده است. آبان همچنین به دنبال انعقاد قرارداد اجاره حداقل دو یا سه سکوی نفتی دیگر خود در منطقه است، اما مدت زمان این اجاره ها کوتاه و حداکثر ۱۰۰ روزه خواهد بود.
- 15
- 5