
به گزارش ایلنا از پایگاه خبری توانیر؛ آرش کردی که امروز به منظور افتتاح ۱۳ طرح بزرگ برقی به قزوین سفر کرده است، در دیدار با عبدالمحمد زاهدی به بیان عملکرد صنعت برق در این استان پرداخت.
کردی با اشاره به پایداری شبکه برق در استان قزوین، خاطرنشان کرد: رشد مصرف برق در بخش صنعتی استان به دلیل تمرکز استقرار صنایع بالاست.
مدیرعامل توانیر تصریح کرد: فعالیت های خوبی در جهت افزایش پایداری، کاهش تلفات و افزایش راندمان برق در استان قزوین صورت گرفته است.
وی با اشاره به لزوم استمرار و پایداری خدمات صنعت برق به جامعه،گفت: مردم و بخش های تولیدی و خدماتی، برق مستمر و بدون خاموشی می خواهند بنابراین باید رابطه و تعامل مناسبی را برای ایجاد ظرفیت های جدید تولید برق با سرمایه گذاران ایجاد کنیم.
مدیرعامل شرکت توانیر در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: به دلیل تفاوت بین فروش برق و قیمت تمام شده تولید دچار کمبود سرمایه گذاری و مشکل در تامین زیرساخت های اساسی شبکه هستیم که برای رفع این مساله تلاش می کنیم.
وی همچنین گفت: در ۶ سال گذشته پس از هدفمندی یارانه ها، افت محسوسی به لحاظ سرمایه گذاری در صنعت برق داشته ایم چرا که درآمد حاصل از فروش برق به مردم بابت هدفمندی ها هزینه می شود و این به معنای آن است که درآمد ما در حال کاهش است.
کردی اظهار کرد: صنعت برق بر مبنای اصول اقتصادی اداره می شود و هر آنچه از مردم دریافت می کنیم منابع داخلی ما به حساب می آید که برای توسعه شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه اگر فشار اساسی به صنعت برق وارد شود کشور را دچار مشکل خواهد شد،گفت: برنامه ششم توسعه ظرفیت کشورمان در تولید انرژی های تجدید پذیر را چهار هزار مگاوات تعیین کرده است که با توجه به محدودیت های شبکه ای، اقتصادی و قانونی نباید به هر استان بیش از سهم مورد نیاز اختصاص یابد.
کردی در ادامه با اشاره به مشکل شرکت کنتورسازی قزوین،گفت: این شرکت در جریان خصوصی سازی و بحث های رقابتی نتوانست رشد کند وگرنه با توجه به نیاز همیشگی مردم، کنتور سازی صنعتی در حال گردش بوده و به راحتی شکست نمی خورد.
مدیرعامل شرکت توانیر افزود: با توجه به گردش مالی صنعت کنتور و شکل گیری کنتورهای هوشمند از سال های آینده، با تعامل و برنامه ریزی صحیح می توان شرکت کنتوسازی قزوین را احیا کرد.
کردی بر لزوم تبدیل مدیریت مصرف به یک فرهنگ عمومی تاکید کرد و افزود: در صورت تحقق این موضوع بسیاری از مشکلات حوزه انرژی در کشور حل می شود و به خیلی از اهداف خود دست پیدا می کنیم.
وی در ادامه گفت: شاخص های شرکت توانیر رو به بهبود است و یکی از افتخارات صنعت برق در کشور وجود نیروهای کارآمد و انسانی می باشد .
این مسئول همچنین اظهار کرد: صنعت برق خدمتی اثر گذار و ویژه است به گونه ای که زندگی مردم و ارکان جامعه به آن ارتباط و نیاز مستقیم دارد و روز به روز نیز این نیاز و گستردگی آن بیشتر می شود.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: پایداری و تداوم این خدمت مهم است و کوچکترین نقصان در آن اثرات نامطلوبی بر جای خواهد گداشت.
کردی از صنعت برق به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای بشر یاد کرد و گفت: این صنعت متکی بر نیروهای نخبه و فنی است.
برپایه این گزارش ،امروز و با حضور مهندس کردی مدیرعامل توانیر، بهره برداری از ۱۳ طرح توزیع و انتقال نیروی برق در قزوین به صورت همزمان آغاز شد.
در این آیین بهره برداری از ۱۳ طرح حوزه توزیع و انتقال صنعت برق در نقاط مختلف استان قزوین با صرف ۴۲۳ میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال اعتبار آغاز شد.
استاندار قزوین نیز در این نشست از خدمات شرکت توانیر به مردم و بخش های تولیدی و خدماتی قدردانی کرد و گفت: صنعت برق نقش مهمی در رشد و توسعه کشور ایفا می کند.
عبدالمحمد زاهدی نیز در ادامه خواستار تشکیل نشستی سه جانبه بین بانک پاسارگاد، شرکت مادر تخصصی توانیر و شرکت کنتور سازی قزوین به منظور حل این واحد دارای مشکل شد.
مدیرعامل شرکت برق استان قزوین نیز گفت: استان قزوین خوشبختانه تاکنون هیچ گونه مشکلی از لحاظ توزیع برق نداشته و نیرگاه شهید رجایی قزوین نیز با ۲هزار و ۴۰مگاوات ظرفیت بالایی برای تولید برق در این استان دارد و بخشی از برق مورد نیاز سایر استان ها را نیز تامین می کند.
سعید بهادیوند چگینی همچنین خواستار حمایت استانداری برای وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق استان شد و گفت: ۱۵ درصد اعتبارات شرکت برق منوط به وصول مطالبات آن است که اگر تحقق یابد بسیاری از مشکلات ما نیز برطرف خواهد شد.
وی افزود: شرکت برق استان قزوین در پرداخت مالیات هیچ مشکلی ندارد به گونه ای که حتی مالیات های تا سال ۱۴۰۰را هم پرداخت کرده است.
مدیرعامل شرکت توانیر امروز سه شنبه با هدف شرکت در آیین بهره برداری از ۱۳ طرح صنعت برق قزوین به این استان سفر کرده است.
استان قزوین دارای ۵۷۰ هزار و ۷۵۹ مشترک برق است که ۴۵۹ هزار و ۲۹۰ مشترک آن خانگی، چهار هزار و ۲۵۴ مشترک صنعتی، پنج هزار و ۶۵۷ مشترک کشاورزی، ۶۴ هزار و ۵۹ مشترک تجاری و ۳۷ هزار و ۴۹۹ مشترک نیز در بخش عمومی قرار دارند.
- 12
- 1