دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۵۶ - ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۲۳۴۱
بورس و سهام

مدیرعامل فرابورس :

میزبانی فرابورس از فین استارها برای رفع ۲۶ چالش مالی

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,بورس و سهام,امیر هامونی
مدیرعامل فرابورس گفت: نگاه بازار سرمایه به فین استار ۲۰۱۷ چالش محور و در راستای هدف گذاری اصولی است بطوریکه در نهایت به یک محصول مشترک برای حل مشکلات بازار مالی ایران منتهی شود. هر فردی که ایده و دانشی در این زمینه دارد می تواند آنرا به شورای راهبردی فین استارز فرابورس ارایه دهد.

امیر هامونی در گفت و گو با فارس با بیان اینکه تکنولوژی‌های مالی مبحث جدیدی برای توسعه بازار سرمایه است، اظهارداشت: این فرآیند همچنین برای توسعه بازارهای بیمه و بانک نیز می توانند اثر گذار باشند.

 

وی با بیان اینکه فرابورس با اعتقاد به اینکه توسعه بازار سرمایه و بازار مالی از مجرای فناوری اطلاعات عبور می کند، افزود: هر آنچه که این بخش توسعه یابد می‌توان به شفافیت و نقدشوندگی بیشتر و منصفانه بودن قیمت‌ها و نیز کارا بودن بازار جامه عمل پوشاند.

 

مدیرعامل فرابورس تصریح کرد: ابزارها و تکنولوژی‌هایی که می‌توانند بازار مالی کشور را به این اهداف برسانند باید دائم رصد و پایش شوند و همواره ایده‌های جدیدی مطرح شود.

 

این مقام مسئول افزود: سال قبل در حالی اولین فین استارز به همت سازمان بورس برگزار شد که فرابورس ایران به دلیل پیگیری راه اندازی بازار شرکت‌های دانش بنیان و پذیرش صندوق‌های جسورانه و یا بازار دارایی‌های فکری در سال‌های قبل از سوی سازمان بورس در راستای کاهش تصدی گری این نهاد ناظر، برگزاری فین استارزها به فرابورس واگذار شده است.

 

هامونی گفت: هم‌اکنون  با حضور بانک‌ها و حوزه‌های تکنولوژی پایه آنها، بیمه مرکزی و فین تک‌های آنها و مجموعه‌ای از تامین سرمایه‌ها و شرکت‌هایی که در حوزه فین تک‌ها هستند، شورای راهبردی فین‌تک‌ها در فرابورس ایران تشکیل شده که در کنار آنها به عنوان حامی مادی و معنوی این فستیوال، رویداد فین استارز ۲۰۱۷ در فاینکس ۲۰۱۷ برگزار خواهیم کرد تا ایده های جدید در حوزه مالی معرفی شوند.

 

مدیرعامل فرابورس با بیان اینکه در کنار آنها صندوق‌های جسورانه‌ (VC) نیز حضور دارند که یا قبل از این در فرابورس پذیرش شده اند و یا در شورای راهبردی فین تک ها قرار دارند، افزود: این شرکت‌ها در اساسنامه خود اعلام کرده‌اند که در حوزه تکنولوژی مالی قصد سرمایه‌گذاری دارند.

 

به گفته وی صندوق‌های جسورانه شهر آرمانی، صندوق رویش، صندوق مشاور سرمایه گذاری آرمان آتی و غیره در حالی به فرابورس درخواست داده‌اند که دانشگاه تهران نیز درخواست راه‌اندازی صندوق VCداده است.

 

هامونی با بیان اینکه این اکوسیستم و یا زیست بوم از قبل در فرابورس به آن فکر شده تا چرخه تجاری سازی ایده انجام شود، گفت: در گذشته ایده‌سازی‌ها در زمینه تجهیزات پزشکی از جمله لوازم خانگی و یا مواد غذایی، بهداشت و یا خودرو بود در حالی که تاکنون به ارزش ۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری فقط در زمینه ایده انجام شده است.

 

مدیر عامل فرابورس گفت: این فستیوال رویدادی برای صنعت مالی کشور است که در قبل از این تجربه نشده و فقط برای بازار پول یا بیمه و غیره برگزار می شد اما اکنون فین استارهایی که بتوانند بطور یکپارچه و موثر مشکلات بازار مالی ایران را پوشش بدهد به رخ کشیده شده اند. در فین استارز امسال چالش محوری در دستور کار قرار گرفته است. بطوریکه بر اساس هدف و برنامه ایده ها مطرح خواهند شد تا بتوان خروجی مناسبی را دریافت کرد.

 

هامونی با بیان اینکه چالش های تکنولوژی از ارکان مختلف سازمان بورس و یا بانک ها و بیمه ها گرفته شده؛ گفت: اگر چالشی در زمینه این بخش ها وجود دارد از آنها می توان  به عنوان سرمایه گذار بالقوه یاد کرد. مثلا فرابورس ۹ چالش دارد و گفته ایم اگر کسی در حد حتی یک اپلیکیشن برای فرابورس ایده ای برای این چالش ها بیاورد حاضر به سرمایه گذاری هستیم.

 

وی ادامه داد: سامانه آنلاین پذیرش که فاز اول آن به تازگی از سوی معاونت علم و فناوری رئیس جمهور رونمایی شد بخشی از اقدام هایی بود که انجام گرفت و فرابورس حاضر است برای ۹ فاز توسعه ای آن هر شخصی که بتواند ابزار تحویل دهد تا مشکل سامانه آنلاین فرابورس را مرتفع کند حاضر به سرمایه گذاری با مجموعه‌های دانش بنیان است.

 

مدیرعامل فرابورس گفت: نگاه فرابورس به این رویداد چالش محور و در راستای هدف گذاری اصولی است بطوریکه در نهایت یک محصول مشترک برای حل مشکلات بازار مالی ایران منتهی شود. هر فردی که ایده و دانشی در این زمینه دارد می‌تواند آنرا به شورای راهبردی فین استارز فرابورس ارایه دهد.

 

به گفته این مقام مسئول شرکت هایی که نتوانند به خوبی خود را معرفی کنند قبل از داوری از طریق مربیانی به این ایده‌پردازها برای معرفی خود کمک می کنند.

 

وی افزود: تا الان ۷۲ تیم برای شرکت در این رویداد از جمله اشخاص حقیقی و حقوقی مراجعه کرده‌اند و در حال حاضر بررسی‌ها آغاز شده و کمیته داوری نیز بزودی مشخص می‌شوند و در افتتاح نمایشگاه فاینکس ۲۰۱۷ معرفی شوند. برخی سرمایه‌گذاران بالقوه نیز ثبت‌نام کرده‌اند که به دنبال طرح‌ها هستند.

 

هامونی با بیان اینکه فین استارز را نه به عنوان رویداد بلکه فرآیند باید دید، افزود: در کنار آن باید انتظار دبیر خانه دائمی برای ایده‌ها داشت چرا که ایده‌ها سالی یکبار متولد نخواهند شد و فین استارز ها منتظر نخواهند ماند. نباید ایده‌ای را در نظر گرفت که ۱۱ ماه بعد به فستیوال برسد و باید هر زمان آماده رصد لحظه‌ای آنها بر اساس سامانه‌ای باشد که یکی از کارهای آن برگزاری فستیوال سالانه فین استارز است.

 

وی افزود: مشاور سرمایه‌گذاری، تامین سرمایه‌ها و اساتید دانشگاه‌ها در حاشیه این رخداد به سرمایه‌گذارها کمک می کنند تا ایده‌ها کارایی خود را دریابند. مثلا ایده‌ای بر اساس هوش مصنوعی ممکن است در زمینه نظارت بر بازار و یا دستکاری قیمت بتواند کمک کند ولی ایده پرداز متوجه آن نباشد. سری‌های زمانی و مدل های هوش مصنوعی می توانند مدل های کشف تقلب را کشف کنند و یا فرآیند معاملات را برای ناظر بازار به شیوه ساده‌ای رصد کنند.

 

هامونی با بیان اینکه نمایشگاه فین استار سال بعد متفاوت‌تر از امسال خواهد بود، گفت: برای پختگی بیشتر نیاز است مربیان چندین ماه مربی‌گری کنند و بین دو تا ۸ ماه وقت بگذارند ولی در حال حاضر با توجه به فرصت باقی مانده، بطور آنلاین مربیان در دسترس استارت‌آپ‌ها هستند.

 

به گفته وی پارسال حدود ۳۵ شرکت در این رویداد شرکت کردند و دو ایده توسط شرکت رایان بورس که امور کدال را انجام می دهد سرمایه گذاری و دنبال شد.

 

 

 

 

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش