به گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار، «شاپور محمدی» درباره کاهش کارمزدها افزود: به دنبال کاهش کارمزد سازمان بورس و سایر ارکان هستیم، البته در این مورد با توجه به سیاست حمایت از صنعت کارگزاری، کارمزد کارگزاری ها کاهش نمی یابد.
به گفته وی، این اقدام تا ۲ ماه آینده به سرانجام می رسد و به بازار اعلام می شود و کمک می کند معاملات الگوریتمی شکل بگیرد و سیال بودن بازار بیشتر شود، همچنین سود کسانی که فعالیت می کنند بدین ترتیب بیشتر می شود.
محمدی ادامه داد: سازمان بورس می خواهد از درآمدهای خود کم کند تا فعالان بازار بتوانند راحت تر کار کنند.
دبیر شورای عالی بورس اضافه کرد: نیم درصد مالیات از نظر ما زیاد است. چون یک سوی سرمایه گذاری در بازار سرمایه ضرر است. به عبارتی بعضی از مواقع سهامداران ضرر کردند پس وقتی کسی در خرید و فروش ضرر می کند پرداخت مالیات منصفانه نیست و این موضوعی است که برای رفع آن در حال رایزنی با سازمان امور مالیاتی هستیم.
وی ادامه داد: درباره نرم افزارهای مورد استفاده سازمان بورس و بازار سرمایه ارزیابی های تخصصی انجام شده و در این زمینه صاحبنظران و فعالان نظرات کارشناسی خود را به این سازمان اعلام کرده اند و اکنون به مرحله اجرا وارد شده است.
وی افزود: در پی عملکرد نهایی نرم افزارها با افزایش محسوس سرعت روبرو شدیم، بدین ترتیب لازم نیست برای تایید نرم افزارها زمان زیادی صرف شود.
سخنگوی سازمان بورس درباره دستورالعمل جدید توقف و بازگشایی نمادها نیز گفت: دستورالعمل نهایی شده و به زودی به مرحله اجرا می رسد و بدین ترتیب یکی از وعده ها برای رفع محدودیت ها از این طریق برطرف می شود.
محمدی گفت: درباره تغییر در ساز و کار فعلی حجم مبنا و دامنه نوسان نیز کارشناسی های لازم برای بازنگری در بحث های مقرراتی و آیین نامه ها صورت گرفته است.
وی ادامه داد: موضوعاتی که در این رابطه به سامانه معاملاتی مرتبط است نیز دنبال و سازوکار اجرایی آن تنظیم شده است و امیدواریم در چند ماه آینده به جمع بندی نهایی می رسیم.
وی ادامه داد: همانطور که برای توقف و بازگشایی ها نظرخواهی از کارشناسان و فعالان بازار مبنای عمل سازمان بود در مورد بحث مالیات نیز از اهالی بازار نظرخواهی می شود.
رییس سازمان بورس درباره امکان تغییر در فرآیند اعلام EPS نیز گفت: در این مورد به سمت استانداردهای بین المللی حرکت می کنیم تا از مفروضاتی که امکان خدشه و تحرکات عامدانه به آن وجود دارد دوری شود و حفظ شفافیت بیشتر مورد توجه ویژه سازمان بورس است.
«در دنیا، مفروضات مدیریتی بیشتر از کشور ما افشا می شود و به دنبال این هستیم که از این پس این رویه مبنای عمل ما قرار بگیرد تا در بعضی از مسائلی که حوزه افشای اطلاعات مدیریتی است دقت عمل بیشتری صورت بگیرد و مدیران مسوولیت پذیری بیشتری داشته باشند.
سخنگوی سازمان بورس تصریح کرد: یکی از اقدام های خوبی که پارسال در زمینه افشای اطلاعات واقعی انجام شد افشای اطلاعات واقعی تولید و فروش ناشران بود که از این پس اعداد و ارقام واقعی و معتبر مبنای عمل باشد.
به گزارش ایرنا، شاخص بورس، آخرین روز کاری تیرماه (شنبه) را با رشد ۵۰۸ پله ای و تثبیت جایگاه در کانال ۸۰ هزار واحدی به پایان رساند.
در معاملات امروز، بیش از ۶۹۳ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش چهار هزار و ۳۷۶ میلیارد ریال در ۴۳ هزار و ۷۲۷ نوبت خرید و فروش شد.
- 10
- 2