سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۳۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۰۲۸۳
آموزش و پرورش

پیشنهاد آموزش و پرورش برای تعلیق ملاک شاخص‌های کیفیت هوا در تعطیلی مدارس

وزیر آموزش و پرورش,تعطیلی مدارس
وزیر آموزش و پرورش به تعطیلی‌های مدارس در هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: اگر شاخص‌های جهانی کیفیت هوا را ببینید، در کشورهای دیگر شاخص کمتر از ۳۰۰ باشد تعطیل نمی‌کنند، اما شاخص برای تعطیلی مدارس را برای ما روی ۱۵۰ بستند و تعطیلی‌ها طوری بود که شبیه دوره کرونا شدیم؛ درحالی که شاخص‌های آلایندگی ما زیر ۲۰۰ هستند. قرار است در جلسه آتی هیئت دولت پیشنهاد دهیم این شاخص‌های مرتبط با کیفیت را به تعلیق در بیاورند.

یوسف نوری در همایش بانوی فرزانه (گرامیداشت روز زن و مادر) که در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد با بیان اینکه مفاخر بسیاری در کشور داریم و باید داشته‌های تمدنی خود را به نسل آینده منتقل کنیم گفت: در چندماه اخیر اتفافاتی افتاد و محور را «زن» قرار دادند.

وی افزود: در گذشته دور یکی از مولفه‌های قدرت را جمعیت و پسرآوری می‌دانستند، بعدها صنعت آمد و هرکشوری صنعتی‌تر بود، قدرتش بیشتر بود. کمی بعدتر سلاح‌های زمینی آمدند و هرکه سلاح بیشتری داست قوی‌تر بود؛ بعد از آن سلاح‌های هسته‌ای، فناوری‌های نوین و سپس فناوری اطلاعات و ارتباطات وارد عرصه شدند.

وزیر آموزش و پرورش,تعطیلی مدارس

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون مدتی است قضیه طور دیگری شده است گفت: سپاه به خلاف تحریم می‌شود که آن هم به واسطه نقشش در تربیت است، چراکه به واسطه معاهدات بین المللی، ارتش‌ها تحریم نمی‌شوند. ما این اقدام را محکوم می‌کنیم که نشان دهنده اثرگذاری سپاه هم هست.

زنان از مولفه‌های قدرت هستند

نوری ادامه داد: حال اینکه چرا زنان را مطرح کردند باید گفت که زنان از مولفه‌های قدرت هستند.

وی به ارزش‌ها و جایگاه زن در آموزه‌های دینی و اسلامی اشاره کرد و گفت: زن محوری‌ترین عنصر تربیت است. عوامل حکمرانی امروزه بر تعلیم و تربیت متمرکز شده و شعار امسال مجمع ملی سازمان ملل متحد بر دگرگونی تعلیم و تربیت بود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: زن دو نقش دارد، یکی نقش درخانه و دیگری در جامعه. ابتدای انقلاب ۶۰ درصد زنان ما بیسواد بودند اکنون دانشگاهی نیست که قاطبه دانشجویانش بانوان نباشند. ۵۴ درصد همکاران فرهنگی ما بانوان هستند، باوجود اینکه جمعیت دانش آموزان پسرمان یک درصد از دختران بیشتر است.

نوری با بیان اینکه زنان ما در همه عرصه‌ها حضور دارند، حتی عرصه‌هایی چون حقوق و قضا گفت: زنان در دوران دفاع مقدس هم نقش آفرینی داشتند. زنان در حکمرانی تربیتی و حکمرانی در زیست بوم جدید نقش دارند و لذا دشمنان زنان هدف گرفتند. البته اول خانواده را هدف گرفته بودند و دیدند مستقیم نمی‌توانند وارد خانواده شوند. شاهد بودیم که از حوزه رسانه وارد شدند و قصد داشتند کودکان و نوجوانان را به‌سمت و سوی دیگری ببرند.

تعطیلی‌ها طوری بود که شبیه دوره کرونا شدیم

وی ادامه داد: در دوران کرونا، القاء کردند مدرسه‌ها تعطیل شود، در حالی که خودشان مدرسه‌هایشان باز بود هرچند بعضی وقتها خود ما هم یک کارهایی می‌کنیم و خود تحریم‌هایی انجام می‌دهیم.

پیشنهاد آموزش و پرورش به دولت برای تعلیق ملاک شاخص‌های کیفیت هوا در تعطیلی مدارس

وزیر آموزش و پرورش به تعطیلی‌های مدارس در هفته‌های گذشته اشاره کرد و گفت: اگر شاخص‌های جهانی کیفیت هوا را ببینید، در کشورهای دیگر شاخص کمتر از ۳۰۰ باشد تعطیل نمی‌کنند، اما شاخص برای تعطیلی مدارس را برای ما روی ۱۵۰ بستند و تعطیلی‌ها طوری بود که شبیه دوره کرونا شدیم. درحالی که شاخص‌های آلایندگی ما زیر ۲۰۰ هستند.

نوری افزود: یا اینکه هوا بارانی می‌شود، برفی می‌شود، تعطیل می‌کنند. نظام برای آموزش و پرورش روزانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه می‌کند. فارغ از بحث هزینه و مهمتر از آن، ارزش افزوده کار معلمان و دانش آموزان ما بیش از اینهاست. جامعه ما باید در آموزش و پرورش موثرقرار بگیرد.

وی با بیان اینکه البته اگر جایی جان بچه‌ها به خطر بیفتد ما خودمان پیش قدم می‌شویم، اما نباید طوری باشد که در جو القائات رسانه‌ای خارجی عمل کنیم گفت: ما خیلی وقتها این بحث را داریم و رئیس جمهور هم در دوران کرونا و هم این روزها به این موضوع توجه داشتند و قرار است در جلسه آتی هیئت دولت پیشنهاد دهیم این شاخص‌های مرتبط با کیفیت را به تعلیق در بیاورند و تنها اگر جایی خطرآفرین است، مناطق محدود با رعایت ضوابط و مقررات آموزش را در قالب دیگری تداوم ببخشند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در چرخش تحولی جدید و ارتباط با مجموعه زنان و دختران، جای خانواده خالی نباشد و ائتلافی با امور زنان و انجمن اولیاء و مربیان باید با جامعه وجود داشته‌باشد.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش