چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۸:۴۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۳۸۳
آموزش و پرورش

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش:

از صندوق ذخیره فرهنگیان نه خودروی لوکس گرفتم، نه پسته شب عید!

سید محمد بطحایی,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، برنامه‌های خود را به سمع اعضای فراکسیون مستقلین ولایی رساند.

به گزارش خانه ملت، جلسه فراکسیون مستقلین ولایی امروز (یکشنبه، ۲۲ مرداد ماه) با حضور وزرای پیشنهادی ورزش و جوانان و آموزش و پرورش دولت دوازدهم به منظور استماع برنامه‌های آن ها برگزار شد.

 

بنابراین گزارش کاظم جلالی رئیس فراکسیون مستقلین ولایی در ابتدای این جلسه با بیان اینکه صبح سه شنبه (۲۴ مرداماه) جلسه جمع بندی فراکسیون متبوعش نسبت به وزرای پیشنهادی دولت برگزار خواهد شد تا چهارشنبه اعلام عمومی شود، گفت: با پرسش سوالات دقیق و جدی در چنین جلساتی می توان شرایط بهتری را برای وزرا در صحن علنی ایجاد کرد چراکه می توانند به ضعف ها فکر کرده و برای آن ها برنامه طراحی کنند.

 

در این جلسه سید محمد بطحایی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی بر وزارتخانه آموزش و پرورش در پاسخ به سوال یکی از نماینده ها مبنی بر مظنون بودن وی در رابطه با فساد مالی صندوق ذخیره فرهنگیان، پاسخ داد: طی ۲ سالی که به عنوان معاون پشتیبانی وزراتخانه فعالیت می کردم، عضو هیأت امنا صندوق ذخیره فرهنگیان نیز بودم که این هیأت امنا سالی ۱ جلسه برگزار می کند.

 

بطحایی ادامه داد: در سال اول زمانی به این هیأت پیوستم که گزارشات مالی تدوین و بسته شده بود اما در سال دوم با مطالعه این گزارش، شبهاتی در آن دیده و آن را اطلاع دادم تا جایی که وزارت اطلاعات وارد کار شد. این در حالی است که برخی از دست اندرکاران می‌گویند؛ باید تلاش های بطحایی را علت اصلی نمایان شدن تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان دانست.

 

این وزیر پیشنهادی همچنین با بیان اینکه برخی از این اتهامات شمشیر ناجوانمردانه ایست که خود اتهام زننده را زخمی خواهد کرد، تأکید کرد: در طی ۲ سال معاونت خود و حضور در هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان نه تنها ریالی حق‌الزحمه و خودروی لوکس دریافت نکردم بلکه هدیه شب عید که شامل ۲ کیلو پسته و آجیل می شود را نیز بازگرداندم.

 

ضرورت تحول در متن و محتوای آموزشی و اصلاح روش و مدیریت آموزش و پرورش

وی به برنامه های خود برای صدارت بر وزارتخانه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این برنامه ها به ۲ دسته "تحول در متن و محتوای آموزشی" و "اصلاح روش و مدیریت آموزش و پرورش" تقسیم می شود، در مورد اول این تحول ضروری است چراکه به گفته کارشناسان حتی بسیاری از دانش آموزان ممتاز در سنین جوانی آداب زندگی را به درستی نمی‌دانند و باید دلیل بسیاری از نابهنجاری ها، اعتیاد، دادگاه های شلوغ در حوزه طلاق و خانواده به دلیل همین آموزش ناصحیح در مدارس دانست لذا محتوای دروس باید تغییر کند.

 

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت دوازدهم با بیان اینکه اگر روش مدیریت آموزش و پرورش به همین شکل ادامه پیدا کند نمایندگان مجلس ۲ سال دیگر من را احضار کرده و می گویند چرا همچنان وضعیت تغییری نکرده است لذا سیستم مدیریتی نیاز به اصلاح دارد.

 

بطحایی با بیان اینکه تا زمانی که ۹۸ درصد بودجه صرف حقوق پرسنل و فرهنگیان می شود نمی توان به حل مشکلات این وزارتخانه امید داشت، گفت: زمانی می توان تغییرات ایجاد کرد که بهره برداری از منابع افزایش پیدا کرده، فضای رقابتی میان مدارس خصوصی بالا رفته، راه های مناسبی برای کسب درآمد یافته شود و ... .

 

وزیر پیشنهادی وزارتخانه آموزش و پرورش دولت دوازدهم با تأکید بر اینکه تا زمانی که همراهی میان مجلس و وزرا صورت نگیرد مشکلات به کندی حل خواهند شد، گفت: به عنوان کسی که از ۱۹ سالگی در بدنه آموزش و پرورش مسئولیت های مختلفی به عهده داشته با گوشت و پوست خود ضرورت این همراهی را لمس کرده‌ام چراکه اگر دانشمندترین و متخصص ترین فرد سکان وزارتخانه را بر عهده بگیرد تا زمانی که همراهی نمایندگان را نداشته باشد راه به جایی نخواهد برد لذا لازم است نمایندگان و وزرا به مثابه یک تیم کنار هم باشند.

 

در این نشست نمایندگان فراکسیون مستلقین ولایی سوالات خود را از دو وزیر حاضر در این کمیسیون پرسیده و مسائل و مشکلات مد نظر خود را در دو حوزه آموزش و پرورش و ورزش و جوانان به شرح زیر مطرح کردند.

 

مقصودی: ۹۲ درصد از خانواده فرهنگیان با بطحایی مخالفند/ بطحایی مظنون فساد صندوق ذخیره فرهنگیان

همچنین در این جلسه حسین مقصودی در رابطه با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با بیان اینکه در کمپین بزرگ فرهنگیان حدود ۹۲ درصد به آقای بطحایی رأی منفی داده اند، گفت: باید گزینه ای به صدارت آمورزش و پرورش برسد که بتواند نظر اکثریت خانواده فرهنگیان را جلب کند لذا چطور می توان فردی را که ۹۲ درصد این خانواده او را قبول ندارند به سمت صدارت این وزارتخانه رساند.

 

وی با بیان اینکه بطحایی در زمان وقوع فساد مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان در ترکیب هیأت امنای آن قرار داشته است، خطاب به این وزیر پیشنهادی، افزود: شما یکی از مظنونین به اتهام در صندوق ذخیره فرهنگیان به شمار می روید لذا با وجود این اتهام چطور می خواهید به مردم خدمت کنید؟

 

مقصودی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش جزء امضاکنندگان برای دادن خودروی لوکس به عده ای بوده است، گفت: اگرچه یک نفر تأیید کرده که شما خود این خودرو را دریافت نکرده اید اما اسم شما همچنان در لیست است.

 

دایت الله خادم: لزوم توضیح درباره شایعه دست داشتن بطحایی در فساد صندوق ذخیره فرهنگیان

همچنین هدایت الله خادم از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خواست درباره شایعه دست داشتن او در فساد صندوق ذخیره فرهنگیان توضیح دهد. 

 

بائوج لاهوتی: اقتصاد مشکل اصلی آموزش و پرورش

در ادامه مهرداد بائوج لاهوتی سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی به تجربه بطحایی در وزارتخانه آموزش و پرورش اشاره کرد و خطاب به او گفت: با توجه به مشکلات آموزش و پرورش در جذب پرسنل و کمبود بیش از ۲۰۰، ۳۰۰ هزار نفر با توجه به گستردگی بیش از حد این وزارتخانه چه برنامه ای برای ساماندهی این مهم دارید.

 

وی اقتصاد را مشکل اصلی آموزش و پرورش خواند و گفت: وزرای بسیاری به خاطر این مسئله عزل و به استیضاح کشیده شدند لذا تا مشکل مالی آموزش و پرورش حل نشود ارتقای کیفیت آموزشی صورت نخواهد گرفت.

 

انتقاد پوربافرانی از تغییرات مداوم در نظام آموزشی

عباسعلی پوربافرانی با انتقاد از تغییرات مداوم در نظام آموزشی تحت عناوینی همچون نظام قدیم، جدید، شش سه و... از بطحایی خواست برنامه های خود را برای سامان دادن و به ثبات رساندن نظام آموزشی تشریح کند.

 

وی همچنین از وزیر پیشنهادی ورزش خواست به تکمیل ۶ سالن حوزه انتخابی وی اقدام کند و تیم‌های ضعیف و کوچک شهرستان ها را مورد حمایت قرار دهد.

 

بابایی صالح: کمپین مخالفت فرهنگیان با بطحایی رسمیت ندارد

روح الله بابایی صالح نیز در این جلسه در پاسخ به صحبت های مقصودی درباره وزیر پیشنهادی آموزش گفت: کمپینی که به گفته آقای مقصودی ۹۲ درصد آن به وزیر پیشنهادی آموزش رأی منفی داده اند رسمیت ندارند چراکه به عنوان یک فرهنگی چنین دریافتی نداشته ام.

 

خالقی: ضرورت تعیین تکلیف حق‌التدریسی‌ها

همچنین بشیر خالقی در رابطه با معلمین حق‌التدریسی آموزش و پرورش گفت: اگرچه بسیاری از این افراد شأنیت یک معلم را ندارند اما تعیین تکلیف آن ها با توجه به حضور چندین ساله شان در سیستم ضروری است چراکه این حضور برای آن ها ایجاد حق و حقوق کرده است.

 

وی همچنین از عدم توزیع عادلانه منابع ورزشی در شهرستان های محروم انتقاد کرد و گفت: متأسفانه امکانات در شهرستان ها با توجه به نوع ارتباط نمایندگان با آقای سلطانی فر تقسیم می‌شود در حالی که اینکار شأن نمایندگان را پایین می آورد لذا بهتر است بودجه ها عادلانه تقسیم شود.

 

انتقاد بت کلیا از عدم تخصیص اعتبار به مدارس اقلیت‌ها

یوناتن بت کلیا از فرسودگی مدارس اقلیت‌های مذهبی انتقاد کرد و گفت: در تمام این سال‌ها آموزش و پرورش بودجه‌ای به ساخت این مدارس جدید اختصاص نداده است همچنین وزیر آموزش و پرورش باید مدیران و معاونان خود را با حساسیت بالایی انتخاب کنند چراکه تخلفات و افکار ناشایست بسیاری از آن ها دیده شده است.

 

احمدی لاشکی: توانمندی بطحایی در باز کردن گره جای بحث دارد

همچنین قاسم احمدی لاشکی نیز با اشاره به سابقه طولانی بطحایی در آموزش و پرورش گفت: شکی در تجربه بالا و توانمندی آقای بطحایی وجود ندارد اما اینکه چقدر می تواند گره گشا بوده و مشکلات را حل و فصل کند نیاز به بررسی بیشتری و استماع برنامه های ایشان دارد.

 

امینی: وزیر آتی آموزش و پرورش راه سختی را در پیش دارد

امینی نیز با نابسامان خواندن اوضاع آموزش و پرورش معتقد است وزیر آتی این وزارتخانه راه سختی را در پیش دارد.

 

انتقاد الماسی از به کار گرفتن معلمان غیربومی در عسلویه

همچنین سکینه الماسی نماینده مردم عسلویه از به کار گرفتن معلمان غیربومی در حوزه انتخابی خود انتقاد کرد و گفت: این کار نه تنها سودی برای معلمین انتقالی ندارد چراکه حقوق ۱ میلیون و ۲۰۰ تومانی آن ها حتی کفاف اجاره خانه های ۲ میلیونی عسلویه‌ای را نمی دهد بلکه موجب بیکاری قشر تحصیل کرده و توانمند این شهر شده است.

 

نماینده مردم عسلویه همچنین از وزیر ورزش و جوانان خواست علاوه بر امکانات نفتی به ورزش معلولین توجه کرده و امکانات بیشتری در اختیار آن ها قرار دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش