سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۲:۳۲ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۱۱۸۲
آموزش و پرورش

جزئیات نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان/ نام نویسی دانش آموزان در مدارس شاهد برای سال تحصیلی آینده

جزئیات نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش، افزود: تعداد حوزه‌های امتحانی امتحانات نهایی نسبت به سال قبل حدود ۵۹ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین فاصله صندلی‌ها ۱.۸ تا ۲ متر از ۴ جهت است تا دانش آموزان با امنیت خاطر به سوالات پاسخ دهند.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره شیوه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان در گفت‌وگوی زنده شبکه خبر، گفت: امتحانات نهایی پایه دوازدهم با شرکت ۶۶۰ هزار دانش آموز در ۶ هزار و ۷۸۰ حوزه امتحانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سیاست‌های ابلاغی وزارت بهداشت از امروز شروع شده است.

ساکی در ادامه با بیان اینکه برگزاری امتحانات نهایی تا ۱۷ تیر ماه ادامه دارد، افزود: امسال با توجه به شرایط موجود در کشور دانش آموزان را به دو گروه تقسیم کردیم. یک گروه روز‌های زوج و گروه دیگر روز‌های فرد در محل برگزاری آزمون حضور پیدا کنند تا از ازدحام دانش آموزان در مبادی ورودی و خروجی سالن‌های امتحانات جلوگیری شود.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش، افزود: تعداد حوزه‌های امتحانی امتحانات نهایی نسبت به سال قبل حدود ۵۹ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین فاصله صندلی‌ها ۱.۸ تا ۲ متر از ۴ جهت است تا دانش آموزان با امنیت خاطر به سوالات پاسخ دهند.

او اضافه کرد: پروتکل‌های بهداشتی از همان مبادی ورودی حوزه‌های امتحانی مد نظر قرار داده شده است و در ورود مراقبین سلامت از طریق تب سنجش سلامت دانش آموز را مورد سنجش قرار می دهند. همچنین اقلام بهداشتی در اختیار دانش آموزان قرار داده می‌شود؛ البته دانش آموزان ملزم به همراه داشتن ماسک هستند، اما با این وجود برای ۱۰ درصد از دانش آموزان که ممکن است ماسک و دستکش به همراه نداشته باشند اقلام بهداشتی در نظر گرفته شده است.

ساکی در ادامه گفت: تمام سطوحی که دانش آموزان با آن ارتباط دارند مانند: میز، صندلی، دستگیره‌های در و حتی نرده‌ها ضد عفونی و گندزدایی شده اند.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: پوستر‌های اطلاع رسانی درباره کرونا در قسمت‌های مختلف سالن‌ها و حتی سرویس‌های بهداشتی حوزه های امتحانی تعبیه شده است. تدابیری اتخاذ شده تا از ازدحام دانش آموزان در سالن ها، حیاط مدرسه و... جلوگیری شود. به دانش آموزان هشدار داده ایم که وسایلی مثل کیف و تلفن همراه که دست به دست می‌شود و وامکان انتقال ویروس از طریق آن‌ها وجود دارد، با خود به همراه نداشته باشند.

ساکی تاکید کرد: برگه حضور و غیاب مختص به هر دانش آموز است تا این برگه بین دانش آموزان دست به دست نشود. تمام موارد ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در حوزه های امتحانی در نظر گرفته شده و رعایت می‌شود.

دانش آموزان لوازم التحریر شخصی به همراه داشته باشند

او در ادامه تصریح کرد: از اولیای دانش آموزان نیز می‌خواهیم که به دانش آموزان توصیه کنند از آوردن کیف و تلفن همراه به حوزه‌های خوداری کرده و لوازم التحریر شخصی به همراه داشته باشند.

ساکی در ادامه در پاسخ به این سوال که امتحانات کدام مقاطع هماهنگ و حضوری است، اضافه کرد: فقط امتحانات پایان سال یایه دوازدهم، پیش دانشگاهی و سوم متوسطه (که از سال‌های قبل باقی مانده اند) حضوری و هماهنگ است. همچنین امتحانات پایه نهم هم به صورت حضوری، اما غیرهماهنگ و مدرسه‌ای برگزار می‌شود. امتحانات پایان سال ۱۰ پایه دیگر غیرحضوری است و نظر معلم تعیین کننده نمره نهایی خواهد بود.

جزئیات نام نویسی دانش آموزان در مدارس شاهد

رزاقی درباره جزئیات نام نویسی دانش آموزان در مدارس شاهد توضیحاتی را ارائه کرد.

جزئیات نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

محمدرضا رزاقی مدیرکل امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در نشست خبری با موضوع نام نویسی برای سال تحصیلی آینده، بیان کرد: اداره کل شاهد مستقیما زیرنظر وزارت آموزش و پرورش فعالیت دارد و مستقل از سایر سازمان‌ها در راستای تحقق اهداف شاهد شکل گرفته است.

او ادامه داد: ساختار مدارس شاهد در قالب سه شورا پیگیری می‌شود. اعضای شورای طرح و برنامه رئیس بنیاد شهید، و وزرای علوم و بهداشت، ارشاد، مدیر حوزه علمیه قم و رئیس دانشگاه آزاد هستند. در ستاد برنامه ریزی مدارس شاهد معاونان وزارتخانه و دستگاه‌های مذکور حضور دارند، سومین شورا هم شورای مرکزی شاهد بوده که متشکل از معاونان وزیر آموزش و پرورش در شورای برنامه ریزی و مدیر کل شاهد آن دستگاه است.

رزاقی بیا ن کرد: تمام موارد از قبیل ثبت نام در شورای مرکزی شاهد انجام و نظارت بر اجرای آن هم کنترل می‌شود؛ در آخرین اساسنامه و با استفاده از آیین نامه استمرار سه ماموریت رسیدگی و ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی، ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت و پیگیری و رسیدگی به امور حقوقی همکاران فرهنگی ایثارگر هم در این شورا بررسی می‌شود.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران با اشاره به اینکه استانداردسازی مدارس شاهد را در وظایف عمومی خود در دستور کار داریم، بیان کرد: آنچه براساس این موارد در اداره کل شاهد داریم هدایت مدارس شاهد با سمت سبک منسجم است، اما محتوا متناسب با سطح فرهنگی و بومی باشد.

رزاقی ادامه داد: استانداردسازی را با استفاده از سبک منسجم از درون مدرسه پیگیری کردیم و کارگاه‌هایی را برای مدیران، معاونان و معلمان برگزار کردیم.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران اظهار کرد: مدارس شاهد همچون سایر مدارس تابع قوانین آموزش و پرورش است. سعی بر این داشتیم که سند تحول به عنوان سندی جدی مورد توجه باشد و آنچه اقتضای مدارس باشد به طور عملی در مدارس شاهد دیده شود.

فعالیت یک هزار و ۳۵۰ مدرسه شاهد در آموزش و پرورش

او افزود: امروز یک هزار و ۳۵۰ مدرسه شاهد در آموزش و پرورش ظرفیت قابل توجهی است و حتی طرح مجلس برای کاهش تنوع مدارس مشمول این مدارس نشد؛ چراکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد و می‌تواند الگویی برای سایر انواع مدارس باشد.

رزاقی با اشاره به اینکه تغییرات نام نویسی مدارس را با توجه به اعلام شورای مرکزی شاهد دنبال کردیم، بیان کرد: برای پایه اول، هفتم و دهم نام نویسی ورودی جدید داریم که برای پایه دهم از پنجم تا بیست و یکم تیر ماه، برای پایه هفتم از اول تا چهاردهم تیر و برای ورودی پایه اول از اول تا هفدهم خرداد زمان لازم است.

او ادامه داد: بعد از اتمام ثبت نام با توجه به شرایط دانش آموزان مدارک بررسی و تایید می‌شود. پس از تایید در سامانه سجا دانش آموزان برای نام نویسی قطعی می‌توانند اقدام کنند، اعلام نتایج اولیه و بررسی مدارک برای پایه اول از ۱۹ تا ۲۷ خرداد، برای پایه هفتم از ۱۶ تا ۲۷ تیر و برای پایه دهم ۲۴ تیر تا نیمه مرداد انجام می‌شود.

رزاقی درباره الگوی توسعه مدارس شاهد بیان کرد: در زمان آقای حاجی بابایی این توسعه متوازن نبود؛ یعنی به طور متوازن مدارس ابتدایی، متوسطه اول و دوم توسعه پیدا نکرد، اما در دوره‌های بعد سیاست توسعه کمی مدارس را دنبال کردیم.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران با اشاره به اینکه با توجه به کاهش رشد جمعیت پیش ثبت نام کمتر از سال گذشته باید باشد، گفت: در مورد پایه هفتم و نهم دلیل متفاوت بوده و با توجه به حذف نمونه دولتی‌ها استقبال از مدارس شاهد بیشتر است، اما به طور کلی ارزیابی می‌کنیم که امسال تعداد دانش آموزان متوسطه به ۴۰۰ هزار نفر برسد. البته دوره ابتدایی را سعی داریم محدود کنیم.


 افزایش ۲۰ درصدی شهریه مدارس شاهد 

او با اشاره به میزان شهریه مدارس شاهد، افزود: شهریه برای کلاس‌های پیش نیاز و مکمل است که برای امسال افزایش ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل داشتیم؛ البته مدارس و مناطق رقمی بیش از آن را مطالبه می‌کنند، اما با توجه به شرایط جامعه صرفا افزایش ۲۰ درصدی شهریه را داشتیم به این ترتیب که در ابتدایی ۴۵۰ تا ۹۲۰ هزار تومان، در متوسطه اول ۵۳۰ هزار تا یک میلیون تومان و در متوسطه دوره دوم ۶۴۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفتیم که میزان شهریه در سقف و کف را ستاد شاهد استانی تعیین خواهد کرد.

رزاقی درباره تصمیم گیری مدارس شاهد برای سال تحصیلی آینده با توجه به شرایط شیوع کرونا بیان کرد: مدارس شاهد تابع تصمیمات آموزش و پرورش هستند و در این رویکرد بحث ما این بوده که مدارس دقیقا آنچه مصوب می‌شود اجرا کنند. در رویکردی هم که برای سامانه شاد وزارتخانه تعریف کرد وارد شدیم البته در این مورد معلمان را اجبار نکردیم.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران ادامه داد: با توجه به این شرایط تصمیم خاصی برای سال آینده نداریم، چون چهارچوب کلی وجود دارد. در استان‌ها با توجه به وضعیت سفید و قرمز شرایط دنبال می‌شود، اما به روسای شاهد و مدیران کل گفتیم تابع تصمیمات آموزش و پرورش باشند.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش