
به گزارش مهر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، گفت: گزارشی که وزارت بهداشت از آخرین وضعیت کرونا در کشور ارائه کرد نشان دهنده وضعیت ناپایدار در شمال کشور است که بنظر میرسد تیمهای اضطراری که قبلاً گفته شده باید با قوت و سرعت بیشتری عمل کنند وگرنه امکان دارد کرونا به کل کشور سرایت پیدا کند.
او در مورد برنامه واکسیناسیون نیز اظهارکرد: در مورد پلتفرم هایی که وجود دارد ، چه تولیدات خارجی و چه تولیدات داخلی و چه تولید مشترک و اینکه به چه نحوی برای گروههای اجتماعی واکسیناسیون انجام شود پیشنهادم این است که با توجه به کمبود تعداد واکسن، آن هایی که سابقه بیماری کرونا دارند و سطح ایمنی مناسب دارند، باید در اولویت بعدی قرار بگیرند و در اولویت اول باید به آن افراد پرخطری که بیماری را نگرفتند، واکسن بزنیم تا به اندازه افرادی که این بیماری را گرفته اند سطح ایمنی آنها نیز افزایش پیدا کند و بعد کل جمعیت را واکسیناسیون کنیم.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد طول مدت تولید واکسن، اظهار داشت: مسئله مهم این است که با این حجم تولید واکسنی که پیش بینی می کنند، ممکن است ۱۵ ماه طول بکشد که دوره طولانی است و باید این روند تسریع داده شود و به افزایش حجم تولید داخل کمک کنیم تا در یک دوره دوسه ماهه و حداکثر چهارپنج ماهه این حجم از واکسن تولید و تزریق شود.
قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه باید بیش از پیش به تولید واکسن ایرانی کرونا توجه شود، اظهار داشت :همه دستگاه های تحقیقاتی و اجرایی کشور باید همه امکانات خود را بسیج کنند تا بتوانیم در روند تولید اولیه و تولید انبوه واکسن کرونا (corona) شتاب بدهیم؛ ما هم در مجلس بعنوان نهاد نظارتی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
او در مورد بازگشایی مدارس نیز گفت: در این جلسه قرار شد در مناطق آبی که مناطق کم خطر است، مدارس با جمعیت کم شروع به فعالیت کنند و در مناطق زرد و آبی، پایه اول و دوم ابتدایی و همچنین دروس کارگاهی و عملی شروع به کار کنند، اتفاق خوبی است و امیدوارم پروتکل ها رعایت شود و باعث خیزش دوباره بیماری کرونا و موارد انگلیسی و اروپایی در کشور نباشیم تا دوباره ما را به آن فاز نامناسب نبرد.
نایب رئیس اول مجلس با اشاره به گله مند بودن وزارت بهداشت از تجمعات و عدم رعایت پروتکل ها توسط برخی از مسئولین اظهارکرد: توجه داشته باشیم که رعایت قانون در همه امور و دستوراتی که مقام معظم رهبری می دهند باید باشد وگرنه نمی توان گفت که فقط در حوزه بهداشت قانون مدار باشیم و در سایر موارد قانون مدار نباشیم.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: عالی ترین کسی که باید قانون را رعایت کند و مجری قانون اساسی است، رییس جمهور است. رئیس جمهور و دولت باید در راس پاسداری از قانون باشند که بعد سایرین هم در امور پاسداری کنند.
او تأکید کرد: درصورتی که در موارد مختلفی که دستورات صریح قانونی هست مقاومت می بینیم و بخش نامه ها طوری تنظیم می شود که خلاف قانون است یا اجرا نمی شود و یا جاهایی که دستورات مقام معظم رهبری اجرا نمی شود، ما نمی توانیم بگوییم فقط دستورات مقام معظم رهبری در حوزه بهداشت و کرونا مقدس است و اجرا کنیم و در سایر حوزه ها مانند اقتصاد و سیاست خارجی اجرا نمی کنیم. این را کسی از ما نمی پذیرد.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: وقتی مقام عالی دولت رفتارش اینگونه باشد، نمی شود از دیگران رعایت قانون را توقع داشت. این نحو رفتار، رفتار نادرستی است، یعنی استفاده موردی از قانون و در جایی که ما صلاح می دانیم، باعث میشود که دیگران هم زیر بار نمی روند و بعد نتیجه کلی اش این می شود که هیچ شخصی هیچ قانونی را رعایت نمی کند.

- 17
- 6