مجتبی احمدی در گفتوگو با ایسنا در خصوص نکاتی که داوطلبان کنکور سراسری باید در روزهای آخر مانده به برگزاری آزمون رعایت کنند، اظهار کرد: در حال نزدیک شدن به کنکور سراسری هستیم. همه میدانیم که یکی از راههای رسیدن به موفقیت، کنکور است اما این روزها به دلیل اهمیت این آزمون داوطلبان دچار استرس هستند؛ البته استرس واکنش طبیعی به این آزمون است اما اگر این اضطراب غیرقابل کنترل باشد میتواند مشکلاتی ایجاد کند و حتی بر نتیجه کنکور نیز مؤثر باشد.
وی افزود: یکی از اصلیترین دغدغههای داوطلبان این است که کلاسهای درس را به صورت مجازی گذراندهاند و حالا باید در آزمون سراسری حضوری شرکت کنند و فکر میکنند که این مسئله به نفع آنها نیست و بر نتیجه کنکورشان مؤثر است. اما یادمان باشد که اگر کنکور حضوری است و کلاسها مجازی، این شرایط برای همه یکسان است. پس اگر این شرایط برای یک داوطلب سخت است برای دیگران نیز همین گونه است. در واقع همه در یک وضعیت قرار دارند پس نیازی به وارد کردن استرس نیست.
وی تصریح کرد: داوطلبان به این نکته توجه کنند که تراز در کنکور کاملا رقابتی است یعنی اگر فرض کنیم همه داوطلبان ادبیات فارسی را ۲۰ درصد زده باشند و تنها یک نفر ۲۲ درصد بزند، این فرد رتبه اول ادبیات فارسی را کسب میکند. پس این شرایط خیلی تأثیرگذار نیست و نیازی به نگران شدن ندارد.
این مشاور کنکور در ادامه با اشاره به راهکارهای عملی پیش از برگزاری کنکور، گفت: توکل به خدا به داوطلب قوت قلب میدهد و او را نسبت به آینده امیدوار میکند. همچنین خواب کافی و تغذیه مناسب چند روز پیش از کنکور میتواند کمک کننده باشد. داوطلبان سعی کنند در طول روز ۸ ساعت خواب را داشته باشند و از مصرف فستفودها خودداری کنند و صبحانه را پیش از ساعت ۸ صبح میل کنند. شب قبل از کنکور حتماً به اندازه کافی بخوابند، پیش از خارج شدن از منزل همه وسایل مورد نیاز کنکور از قبیل مداد، تراش، پاککن، چند عدد ماسک، آب، شکلات و ... را همراه خود داشته باشند. همچنین بهتر است روز قبل از کنکور مکان برگزاری آزمون را بشناسند و به گونهای زمان را مدیریت کنند که نیم ساعت پیش از آغاز کنکور در محل برگزاری آزمون باشند.
این مشاور کنکور در ادامه با اشاره به راهکارهای عملی هنگام برگزاری کنکور سراسری تصریح کرد: بهتر است داوطلب سؤالات آزمونهای عمومی را از درسی که آمادگی کامل دارد آغاز کند، هنگام پاسخگویی به سؤالات زمان را مدیریت کند، داوطلبان توجه کنند که در برگه پاسخ به سؤالات جابهجا جواب ندهند. همچنین نیازی نیست خود را ملزم کنند که همه سؤالات را پاسخ دهند. در عوض باید به سؤالاتی که یقین دارند و مطمئن هستند که درست هستند پاسخ بدهند.
وی عنوان کرد: بهتر است داوطلب هنگام آزمون توجهی به دیگر داوطلبان نداشته باشد، خود را با دیگر داوطلبان مقایسه نکند و مشغول پاسخگویی به سؤالات خود باشد. همه ما بر اساس استعداد و تواناییهای خود مطالعه کردیم بنابراین نتیجه نیز بر این اساس است.
احمدی با بیان اینکه داوطلبان سعی کنند یک روز پیش از کنکور دست از مطالعه بکشند و زمان خود را در کنار خانواده بگذرانند، افزود: توصیه میشود والدین حتماً با فرزندانشان همراهی کنند و نتیجهگرایی را کنار بگذارند.
هشدار پلیس فتا به کنکوریهای ۱۴۰۰
رئیس پلیس فتا مازندران درباره کلاهبرداری با ترفند فروش سوالات کنکور به کنکوریهای ۱۴۰۰ هشدار دارد.
رئیس پلیس فتا مازندران گفت : افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیام رسانهای موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب میکنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمونهای سالهای گذشته است.
سرهنگ خورشاد با بیان اینکه برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر " تضمین قبولی در دانشگاههای عالی" و " کسب رتبه برتر در کنکور" داوطلبان و خانوادههای آنان را اغفال میکنند، افزود: این کلاهبرداران پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمیکند بلکه دیگر پاسخگوی تماسهای آنان هم نیستند.
او گفت : چنین ادعاهایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانش آموزان نباید به این آگهیهای دروغین اعتنا کننند.
رئیس پلیس فتای مازندران از شهروندان درخواست کرد: توصیههای پلیس فتا را جدی گرفته و آنها را به کار ببندید تا در معرض اینگونه کلاهبرداری قرار نگیرید و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما درمیان بگذارید
- 13
- 6