شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۷:۰۰ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۲۵۰۴
اخبار کنکور و آزمون ها

آزمون دکتری تخصصی پزشکی الکترونیکی شد (+جزئیات)

آزمون دکتری تخصصی پزشکی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ از فردا ۱۶ بهمن شروع می شود.

به گزارش مهر، دفترچه راهنمای شرکت در امتحان دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی( Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس www.sanjeshp.ir منتشر شد.

پذیرش دانشجو در مرحله دکتری تخصصی( Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی با هدف تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص انجام می شود و زمان اسم نویسی و ارسال مدارک از تاریخ ۱۶ تا ۲۶ ماه بهمن ۹۸ و صرفا بصورت اینترنتی است.

آزمون کتبی در روزهای ۲۱، ۲۲ و ۲۳ خردادماه ۱۳۹۹ و به شیوه الکترونیک خواهد بود.

وضعیت عمومی شامل برخورداری از تندرستی و توانایی جسمی به تناسب رشته انتخابی و عدم اعتیاد به مخدرها ، واجد کلیه شرایط عمومی رایج در امتحان های مختلف کشور، اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از مذاهب درج شده در قانون اساسی، قبول کردن قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران، عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروههای محارب و ملحد و هواداری از آن ها، نداشتن سوء سابقه کیفری، عدم اشتهار به فساد اخلاقی است.

وضعیت اختصاصی برای ثبت نام رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی:

داوطلب باید دارای دانشنامه کارشناسی ارشد( فوق لیسانس) مرتبط یا دکتری حرفه ای( پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی و علوم آزمایشگاهی) باشد.

تذکر مهم:در صورتی که دانشجوی نیمسال آخر، به هر علتی، تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۹۹ فارغ التحصیل نشود بعد از اعلام نتیجه، قبولی او کان لم یکن و از شرکت در آزمون سال آتی نیز محروم خواهد شد. تطابق رشته امتحانی با مدرک تحصیلی اجباری است. دارندگان مدارک معادل کارشناسی ارشد جایز به شرکت در آزمون نیستند.

داوطلبان برای شرکت در آزمون صرفاً مجاز به انتخاب یکی از دوره های دکتری تخصصی یا پژوهشی هستند که باید در فرم ثبت نام نسبت به انتخاب یکی از آن ها اقدام کنند. متقاضیان دوره پژوهشی تنها مجاز به انتخاب رشته های اعلام شده در دفترچه هستند.

دانشجویان نیمسال آخر تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای با ارائه گواهی مبتنی بر فراغت از تحصیل تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۹۹ مجاز به شرکت در امتحان هستند.

داوطلبان حداکثر مجاز به ثبت نام در دو رشته یا مجموعه( با رعایت مدارک مورد قبول آن رشته) که در دو نوبت مختلف برگزار میشوند ، هستند.

پذیرفته شدگان نهایی آزمون دکتری تخصصی Ph.D سال تحصیلی ۹۸- ۹۹ که در دانشگاه ثبت نام نکرده اند یا انصراف داده اند، مجاز به شرکت در این آزمون نیستند. در غیر اینصورت ، مسئولیت تبعات بعدی بر عهده داوطلب خواهد بود. این محرومیت حاوی پذیرفته شدگان شهریه پرداز نمی شود.

داوطلبان می توانند پیش از آغاز و یا پایان طرح تعهدات نیروی انسانی در آزمون شرکت کنند و در صورتیکه در زمان انجام طرح نیروی انسانی در آزمون قبول شوند، امکان ترخیص ایشان برای ادامه ی تحصیل آماده می شود.

عدم اشتغال به تحصیل در دوره های دکتری تخصصی و پژوهشی( Ph.D) یا دستیاری تخصصی در کلیه مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی کشور از وضعیت اختصاصی است.

با توجه به اینکه طبق مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دورههای تحصیلات تکمیلی، شرط داشتن نمره زبان به عنوان پیش نیاز برای شرکت در آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی حذف شده است، نمرات به دست آمده آزمون زبان( MHLE و دیگر آزمون های زبان معتبر) صرفاً در امتحان شفاهی( مرحله مصاحبه) دارای امتیاز بوده و در نتیجه مؤثر خواهد بود. البته شرط ارائه نمره زبان معتبر برای پذیرفته شدگان نهایی دانشگاهها( تا زمان آزمون جامع) به قوت خود پا برجاست.

داوطلبان مرد که در آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی سال ۹۹ شرکت می کنند، لازم است موقع پذیرش در دانشگاه( قبولی قطعی و ثبت نام)، بای یکی از شرایط وضعیت مشمولیت و قوانین وظیفه عمومی را دارا باشند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل نخواهند بود.

مدت تحصیل در مقطع دکتری( Ph.D) طبق آیین نامه دوره، حداکثر شش سال است.

اتباع خارجی متقاضی شرکت در آزمون ورودی در دوره دکتری تخصصی رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ علاوه بر شرایط عمومی و اختصاصی آزمون، باید دارای شرایط اعلام شده در دفترچه پذیرش هم باشند.

دارا بودن لااقل معدل کل ۱۴ مندرج در گواهینامه موقت یا مدرک رسمی فارغ التحصیلان رشته های گوناگون کارشناسی ارشد اجباری است. درصورت مغایرت معدل اعلام شده به مرکز سنجش آموزش پزشکی با معدل مندرج در مدرک تحصیلی پذیرفته شدگان در مقاطع مختلف تحصیلی، مطابق مقررات درخصوص این افراد اقدام خواهد شد.

وضعیت ادامه تحصیل دانشجویان برتر و استعداد درخشان بر اساس آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی است.

سهمیه های پذیرش در این آزمون باتوجه به ابلاغ قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی شامل سهمیه آزاد، سهمیه رزمندگان و سهمیه اعضای هیئت علمی است.

ثبت نام آزمون، ارسال مدارک و اخذ کد رهگیری از تاریخ ۱۶ تا ۲۶ بهمن ۹۸ صرفا بصورت اینترنتی از روش سایت www.sanjeshp.ir صورت می گیرد. همزمان با تکمیل فرم ثبت نام، داوطلبان باید نسبت به ارسال مدارک اسکن شده خویش فقط به صورت اینترنتی اقدام کنند.

پس از تکمیل فرم ثبت نام و ارسال مدارک و فورا پس از فشار دادن دکمه ثبت به وسیله داوطلب، برای او کد رهگیری صادر می شود و برای افرادی که کد رهگیری دارند، در صورت جامع بودن مدارک و احراز وضعیت شرکت در آزمون، کارت ورود به جلسه صادر خواهد شد.

داوطلبان موظفند بعد از صدور کد رهگیری آن را به همراه نسخه چاپ شده از فرم ثبت نامشان برای مراحل بعدی آزمون نزد خود محفوظ نگه دارند.

هیچ گونه مدرکی به صورت حضوری یا کتبی یا ارسال از طریق پست و یا اتوماسیون اخذ نخواهد شد. همینطور به مدارکی که با پست الکترونیکی ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد. بنابراین، داوطلبان ناگزیر هستند کلیه مدارک اسکن شده خویش را همراه با فرم ثبت نام بصورت اینترنتی ارسال کنند. برای افرادی که در هنگام ثبت نام مدارک ارسال نمی کنند و یا ناقص ارسال می کنند، کارت ورود به جلسه صادر نخواهد شد.

هزینه ثبت نام آزمون کتبی مبلغ یک میلیون ریال( ۱۰۰ هزار تومان) و استفاده از خدمات پیامکی ۶ هزار ریال( ۶۰۰ تومان) است. داوطلب باید با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به خرید اعتبار به مبلغ یک میلیون و ۶ هزار ریال معادل ۱۰۰ هزار و ۶۰۰ تومان و اخذ کد پرداخت جهت ثبت نام آزمون دکتری تخصصی( Ph.D) گروه علوم پزشکی اقدام کنند.

وجه پرداختی به هیچ وجه قابل استرداد نیست. داوطلبانی که خواستار شرکت در دو رشته( یا مجموعه) هستند باید برای هر یک پرداخت مستقل انجام دهند.

مدارک الزامی جهت اسکن و ارسال اینترنتی در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ثبت شده است.

آزمون دکتری تخصصی رشته های علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به صورت ۵۰ درصد آزمون کتبی، ۲۰ درصد رزومه آموزشی، پژوهشی و فناوری و ۳۰ درصد مصاحبه علمی است. آزمون دکتری پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به شکل ۳۰ درصد آزمون کتبی، ۲۰ درصد سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و ۳۰ درصد مصاحبه علمی و ۲۰ درصد تهیه طرح واره است.

آزمون کتبی به صورت پرسش های چهارگزینه ای و دارای نمره منفی، به روش الکترونیک برپا می شود

آزمون کتبی بطور متمرکز و به صورت سؤالات چهارگزینه ای و دارای نمره منفی، به روش الکترونیک، به وسیله مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت برگزار می شود. در این دوره شرایطی آماده شده است که داوطلب می تواند با توجه به مدرک مقطع قبلی خود حداکثر در دو رشته( یا مجموعه) امتحانی که در دو نوبت مختلف برگزار می شود شرکت کند.

داوطلبان، جایز به انتخاب دو رشته( یا مجموعه) امتحانی در یک نوبت نیستند.

برای داوطلبان دوره دکتری پژوهشی داشتن دست کم دو مقاله تحقیقی اصیل( Original) منتشر شده در نشریات علمی، پژوهشی معتبر نمایه شده در نمایه نامه های بین المللی Web of Science یا PubMed بعنوان نویسنده اول یا مسئول در طول مصاحبه اجباری است. مقالات ذکر شده داوطلب در حین انتخاب رشته – محل جهت بررسی و تائید به وسیله معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی بارگذاری شود.

امتحان در مناطق ۱۰ گانه آمایشی دانشگاه های علوم پزشکی برپا می شود.

منطقه آمایشی ۱:بابل، سمنان، شاهرود، گلستان، مازندران، گیلان. منطقه آمایشی ۲:ارومیه، تبریز. منطقه آمایشی ۳:کردستان، کرمانشاه، همدان. منطقه آمایشی ۴:اهواز. منطقه آمایشی ۵:شیراز، بندرعباس، فسا. منطقه آمایشی ۶:زنجان، قزوین، قم، اراک. منطقه آمایشی ۷:اصفهان، شهرکرد، کاشان، یزد. منطقه آمایشی ۸:کرمان. منطقه آمایشی ۹:بیرجند، مشهد. منطقه آمایشی ۱۰:ارتش، انستیتو پاستور ایران، ایران، بقیه االله( عج)، تهران، جهاد دانشگاهی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شاهد، سازمان انتقال خون ایران، شهیدبهشتی، علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه آزاد اسلامی.

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش