چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۵۷ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۹۱۹
اخبار کنکور و آزمون ها

وزارت بهداشت: آزمون کنکور و دستیاری حذف شدنی نیستند

معاون آموزشی وزارت بهداشت,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه آزمون های کلیدی کشور مانند کنکور و دستیاری حذف شدنی نیستند و در زمان مقرر برگزار میشوند خاطرنشان کرد:در مورد زمان برگزاری دیگر ازمونها نیز بعدها باتوجه به وضعیت کشور از نظر شیوع کرونا (corona) تصمیم گیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اکبر حق دوست در حاشیه برگزاری اجلاس معاونین دانشگاه های علوم پزشکی کشور که امروز در وزارت بهداشت برگزار شد از افزایش روند فزاینده شیوع بیماری کرونا ویروس طی سه هفته اخیر در کشور خبر داد و گفت: طی این سه هفته تقریبا در هر استان ما حداقل یک شهر یا شهرستان از نظر شیوع این کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفته بود که این وضعیت در حال گذر است. اما طی هشت روز گذشته به صورت کلی در سطح کشور به یک ثبات از نظر شیوع رسیدیم که اگر تمهیداتی که اندیشیده شده است و رعایت فاصله ها و سایر مصالح انجام بگیرد و ادامه پیدا کند ما از هفته آینده شاید کاهش علائم بیماری را داشته باشیم.

وی در ادامه در خصوص زمان برگزاری آزمون های تابستان امسال و آخرین تصمیم گیری های وزارت بهداشت نیز گفت: در کل هدف اصلی و اساسی بر این است که ما فشار را برای مردم به حداقل برسانیم و استرس حداقل باشد. در عین حال سلامت دانشجویان و خانواده های آنها همچنین اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاهی در اولویت اول قرار بگیرد. بنابراین با رعایت این اصول مایل هستیم آموزش با کیفیت را نیز داشته باشیم. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه برخی از امتحانات کلیدی هستند و زمان برگزاری آنها قابل تغییر نیست، تاکید کرد: به عنوان مثال آزمون کنکور در ایران و یا پذیرش دستیاری از جمله آزمون های حساس و کلیدی هستند و باید با رعایت پروتکل ها طبق زمانبندی برگزار شوند. البته برگزاری آزمون ها فقط مختص ایران نیست، ما مشاهده کردیم در هفته های گذشته کشورهایی نظیر چین، ترکیه و افغانستان و همچنین خیلی از کشورها دیگر امتحانات اصلی خود را برگزار کرده اند.

دکتر حق دوست تاکید کرد: درخصوص برگزاری سایر آزمون های کشور باید رصد کنیم و با توجه به وضعیت در این زمینه تصمیم بگیریم. از آنجا که تغییرات کرونا ویروس به سرعت صورت می پذیرد بنابراین تصمیم گیری از اکنون برای امتحانات دو ماه آینده کار درستی نیست.

وی ادامه داد: به مردم و دانشجویان قول می دهیم که سلامت آنها به عنوان یک اولویت جدی مورد نظر باشد. در عین حال وزارت بهداشت نیز حساسیت خاص خود را در برگزاری آزمون ها دارد. توقف آزمون ها به معنی تامین نشدن نیروی درمان و بهداشت کشور است که در این روزها سربازان خط مقدم جبهه هستند. در نتیجه با تعاملات نزدیک سعی می کنیم کمک کنیم نیازهای نیروی انسانی کشور را در حوزه بهداشت و درمان تامین کنیم.

نحوه جذب نیرو از بین دانشجویان پزشکی در بیمارستان ها

معاون آموزشی وزارت بهداشت در توضیح نحوه جذب نیرو از بین دانشجویان پزشکی در بیمارستان ها نیز گفت: در این خصوص تصمیم گیری های متعددی صورت گرفته است. دنبال این هستیم ببینیم با توجه به چارچوب های قانونی که وجود دارد و در عین حال حفظ کیفیت آموزش که بسیار کلیدی است و چارچوب های قانونی که وجود دارد در کنار حفظ کیفیت آموزش برای تمامی دانشجویان و به خصوص دستیاران که بعد از امتحان ده ها سال به جامعه ارائه خدمت می دهند و کیفیت بد آموزش می تواند اثرات نامطلوب بلندمدت را داشته باشد در نتیجه با لحاظ کردن این موارد دنبال این هستیم.

وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که امتحان بورد که می تواند امتحان خیلی فوری نباشد را به تعویق بیندازیم تا استرس دستیاران برای ورود به بخش فعالیت کاهش پیدا کند واز آنان به عنوان متخصص در سراسر کشور استفاده کنیم تا بدون استرسِ امتحان بورد در سراسر کشور خدمت کنند.

نحوه برگزاری کلاس های آموزشی علوم پزشکی برای ترم آینده

دکتر حق دوست با اشاره به پیش بینی وزارت بهداشت در خصوص نحوه برگزاری کلاس های آموزشی علوم پزشکی برای ترم آینده نیز گفت: قضاوت کردن در این زمینه فعلا زود است اما برنامه ما این است که ترم آینده دانشگاه ها به صورت تلفیقی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنیم و سعی ما این است که حتی الامکان دانشگاه ها را شلوغ نکنیم. شاید با جذب عمده دانشجویان از بهمن آینده کمک کنیم که دانشجویان جدیدالورود کمتری وارد دانشگاه ها شوند.

دکتر حق دوست ادامه داد: تلاش می کنیم دانشجویان ترم های آخر زودتر فارغ التحصیل شوند تا به این شکل خروجی ها کاهش پیدا نکند اما ورودی به دانشگاه ها کاهشی باشد تا کلاس های درس و خوابگاه های ما خلوت تر باشد اما بسته به شرایط در استان ها سیاست های ما در خصوص آموزش متفاوت است. در استان هایی که از نظر ابتلا به ویروس شرایط بهتری داشته باشیم برگزاری آموزش حضوری پررنگ تر خواهد بود.

دکتر حق دوست در پاسخ به این سوال که آیا پذیرش دانشجویان جدید الورود از بهمن ماه انجام می گیرد گفت: همه دانشجویان جدید الورود از بهمن ماه وارد دانشگاه ها نمی شوند اما اگر سال های گذشته سهم کمتر از یک سوم دانشجویان ورودی ما در ترم بهمن وارد شدند با سنجش هماهنگ هستیم که درصد بیشتری از این دانشجویان برای مهر ماه وارد دانشگاه ها نشوند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت از بازگشایی آموزش دانشگاه ها و مدارس از ۱۵ شهریور ماه خبر داد و گفت: بر اساس مستندات موجود شروع کلاس های دانشگاه ها و مدارس ۱۵ شهریور است اما بسته به شرایط ممکن است تصمیم گیری در این زمینه تغییر کند. ممکن است حتی جلوتر بیفتد و اگر نگرانی ما برای زمستان بیش از پیش شود باید از فرصت آرامش نسبی تابستان برای بازگشایی دانشگاه ها و مدارس بیشتر استفاده کنیم و اگر شرایط تابستان نامساعد شود نیز ممکن است این زمان به تعویق بیفتد اما بطور کلی بازگشایی دانشگاه ها و مدارس به طور همزمان اتفاق خواهد افتاد.

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش