دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳
۲۲:۰۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۸۱۴
انتخابات ریاست جمهوری

روحانی، جلیلی را به مناظره طلبید؛ اگر شهامتش را داری با من مناظره کن/ به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است

رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم,بیانیه روحانی
رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم، با انتشار پیامی ویدیویی از مردم درخواست کرد که به کسانی رأی ندهند که اینترنت را به طور کامل خواهند بست.

به گزارش خبرآنلاین، حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم، با انتشار پیامی ویدیویی از مردم خواست به کسانی رأی ندهند که اینترنت را به طور کامل خواهند بست و زنان و دختران جامعه را در خیابان مورد اهانت قرار می‌دهند و ابراز امیدواری کرد در ۱۵ تیر با رأی مردم پای صندوق، امید به کشور برگردد.

او اظهار داشت: به کسانی رأی ندهید که نه تنها تحریم را برنمی‌دارند - نمی‌خواهم این جمله را بگویم - شاید اسنپ‌بک را برای شما به ارمغان بیاورند. شاید همه چیز را به هم بریزند. آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند. این‌ها کسانی هستند که خیلی به فکر مردم نیستند.

رئیس‌ دولت تدبیر و امید در پاسخ به ادعاهای نادرست و آمار غلط یکی از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری در مناظره‌های اخیر، خطاب به او گفت: اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن. به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است. دولت را با تورم ۳۶.۴ درصد و رشد اقتصادی ۴ درصد تحویل دادیم البته سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ رشد اقتصادی ما ۷.۶ درصد بوده است. از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در مسکن مهر نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید ساخته شده است.

دکتر روحانی درباره این نامزد انتخابات گفت: ۶ سال رفت برای مذاکره، فقط برای جای مذاکره بحث کرد که مذاکره دور بعد بغداد باشد یا آلماتی باشد؟ چه کار کردی برای کشور؟ چه به دست آوردی جز قطعنامه، جز مردم را فقیرتر کردن، بیچاره‌تر کردن؟

متن کامل اظهارات دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم بزرگوار دیشب در مناظره آخر هم دیدید که رقیب آقای دکتر پزشکیان نه آمار درستی را ارائه داد و علی‌رغم اینکه مرتب از برنامه حرف می‌زند، هیچ برنامه‌ای نداشته و ندارد.

شما ببینید آمار و ارقامی که دیشب ارائه داده است. بورس در دولت ما در طول ۸ سال از لحاظ قیمت دلاری، ۸.۵ درصد رشد داشته است. بورس در سه سال دولت سیزدهم از لحاظ دلاری ۴۶ درصد ریزش داشته است.

مردم! دولت دوازدهم در شرایطی کشور را اداره کرد که کشور در جنگ اقتصادی بود در برابر ترامپ. این‌ها یک روز در برابر ترامپ نبودند. این‌ها در برابر بایدنی بودند که خود بایدن می‌خواست مسأله حل‌وفصل شود و خودش در کمپین انتخاباتی هم اعلام کرده بود که من می‌خواهم به برجام برگردم.

در سال ۹۹ ما هم مشکل کرونا داشتیم، هم جنگ اقتصادی و هنوز هم مسأله داعش به پایان نرسیده بود اما در دولت سیزدهم نه داعشی بود، نه در واقع کرونایی بود که همان ماه‌های اولیه موج آخر بود و تمام شد و نه جنگ اقتصادی داشتند. برجام را آماده کرده بودیم، متأسفانه نتوانستند آن را به امضا برسانند با این که متن کامل آماده بود و سه سال تمام شد و گذشت.

بالاترین رقم اسکناس ارزی را ما در بانک مرکزی برای این‌ها گذاشتیم برای این که بتوانند راحت کشور را اداره کنند. مردم! بیش از ۵۰۰ همت (۵۰۰ هزار میلیارد تومان) معادلش ارز اسکناس در بانک مرکزی برای این‌ها گذاشتیم که اگر آن نبود دلار امروز بالای ۱۰۰ هزار تومان بود.

تمام طرح‌ها را آماده کردیم فقط برای افتتاح. ۱۳ هزار تخت بیمارستانی بالای ۹۰ درصد آماده بود و این‌ها می‌بایست در ۱۴۰۰ همه را افتتاح می‌کردند.

مردم! در شرایط سختی که ما داشتیم در دو سال آخر دولت دوازدهم، ۱۷ طرح پتروشیمی را افتتاح کردیم.

مردم! ما در طول ۸ سال در تمام بخش‌های زنجیره فولاد تولید را به دو برابر رساندیم.

مردم! ما در شرایطی بودیم که توانستیم گاز را به رکورد روزی یک میلیارد متر مکعب برسانیم که در تاریخ ایران بی‌سابقه بود.

مردم ما در بنزین نه تنها خودکفا بودیم، در ماه‌هایی در همین سال ۹۹، ما ۴۰ میلیون لیتر در روز بنزین صادر می‌کردیم، گازوئیل صادر می‌کردیم، گاز صادر می‌کردیم. در همه این‌ها صادرکننده بودیم نه واردکننده در حالی که قبل از ما هم گاز وارد می‌شد از ترکمنستان، هم بنزین را وارد می‌کردند غیر از بنزین پتروشیمی که محیط زیست را تخریب کرده بود، هم گازوئیل وارد می‌کردند. در همه این‌ها ما خودکفا شدیم، در دو سال در گندم خودکفا شدیم، در حالی که در سال اول که آمدیم هفت میلیون تن گندم وارد کردیم.

در طول هشت سال حقوق کارمندان در مجموع به طور متوسط ۵.۱ برابر و حقوق کارگران ۵.۵ برابر و دریافتی مستمری‌بگیرها و حتی بازنشسته‌ها ۷٫۷ برابر شد.

در طول مدت ۸ سال شاخص قیمت کالاهای مصرفی مردم ۴.۲ برابر شد؛ حقوق ۵ برابر یا بالای ۵ برابر شد. این کاری بود که دولت یازدهم و دوازدهم انجام داد. بدهی بانک‌ها نسبت به بانک مرکزی در سه سال اول دولت یازدهم ۶۰ تا ۶۷ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اخیر بدهی شرکت‌ها به بانک مرکزی ۴۵۰ درصد افزایش پیدا کرد و نشان می‌دهد وضع چه بوده است.

مردم سفره خودشان را نگاه کنند، ببینند نسبت به سه سال قبل مواد غذایی که می‌خرند، گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، میوه و پوشاک آن‌ها چند برابر شده است؟ به افرادی که حقوق ثابت دارند چند درصد اضافه کردند. در آن سال که خوب اضافه کردند، ۲۰ درصد بوده است. سالی بوده که فقط ۱۰ درصد اضافه کردند.

به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است. دروغ بودنش خیلی روشن است. شما الان در سایت مرکز آمار ببینید تورم سال ۹۹ که آخرین سال دولت دوازدهم بود، چقدر بوده است؟ دولت را با تورم ۳۶.۴ درصد و رشد اقتصادی ۴ درصد تحویل دادیم البته سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ رشد اقتصادی ما ۷.۶ درصد بوده است. در حالی که در این سه سال تورم حداقل ۴۰ درصد بوده است. آمار تورم در سال ۱۴۰۲ طبق اعلام بانک مرکزی ۵۲ درصد بوده که در ۸۰ سال گذشته بی‌سابقه است. این که سه سال پشت سر هم تورم ۴۰ درصد باشد هم در ۸۰ سال گذشته در تاریخ بی‌سابقه است. این وضع مردم ما از لحاظ معیشت بوده است. چرا آمار نادرست و دروغ برای مردم بیان می‌کنید؟

شما که ۷۰۰ میلیارد دلار به کشور صدمه زدید. شما که در این سه سال ۳۰۰ میلیارد دیگر به کشور لطمه زدید.

اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن.

در صداوسیما در طول تمام این مناظرات به من اتهام زده شد و ما چهار نامه نوشتیم ولی هیچ اعتنایی نکرد، فرصتی در اختیار ما نگذاشت. البته معلوم است در صداوسیما چه کسانی هستند؟ طرفدارهای چه کسی هستند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ همه این‌ها را شما می‌شناسید.

مردم! کسی که این همه به کشور خسارت زد، ۶ سال رفت برای مذاکره فقط برای جای مذاکره بحث کرد که مذاکره دور بعد بغداد باشد یا آلماتی باشد؟ چه کار کردی برای کشور؟ چی به دست آوردی جز قطعنامه، جز مردم را فقیرتر کردن، بیچاره‌تر کردن؟ شما ببینید سال ۹۰ و ۹۱ وضع اقتصادی مردم به خاطر همین تحریم‌ها و قطعنامه‌ها به کجا رسید، مردم چه وضعی پیدا کردند؟ دلار چند برابر شد؟ در آن دو سال آخر سکه چند برابر شد؟ در عین حال وقتی ما دولت یازدهم را شروع کردیم، در طول سه سال دلار کمتر از ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد، ۹.۸ درصد بود. در حالی که شما ببینید دلار در طول مدت سه سال این‌ها نزدیک به ۳ برابر شده است. سکه در ۳ سال اول دولت یازدهم ۱۱ درصد کاهش پیدا کرد. اما سکه در دوره این‌ها از ۱۱ میلیون رسیده به ۴۳ یا ۴۴ میلیون؛ ۴ برابر شده است. این وضعی بوده که در سه سال برای مردم پیش آوردند و یک عامل اصلی مقصر در دولت سیزدهم همین آقا بوده، نگذاشته برجام را هم به ثمر برسانند و چنین شرایط و وضعیتی برای مردم پیش آمده است.

مردم! حتی نسبت به مسکن هم به شما راست نگفتند. مسکن مهر ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی بود. از این تعداد، ۷۰۰ هزار آن تقریباً تکمیل شده بود البته بدون تسهیلات، برق، آب، خیابان، درمانگاه و مدرسه. ولی به هرحال ۷۰۰ هزار واحد آن به جایی رسیده بود. بقیه مسکن یعنی دو برابر این ۷۰۰ هزار واحد، یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید ساخته شده است. بقیه این ۷۰۰ هزار واحد برخی‌اش که فقط زمین خالی بود، برخی مقداری ساخته شده بود و حداکثر برخی از موارد در حد سفت‌کاری بود. همه این‌ها در این دولت ساخته شد.

۱۰۰ هزار واحد در زلزله سرپل ذهاب در ۹۶ تخریب شد، در عرض یک سال تمام واحدهایی که تخریب شده بود به مردم تحویل داده شد که یک حرکت بسیار بزرگ بود که در تاریخ کشور به وجود آمد و هم وزارت مسکن هم بنیاد مسکن کار عظیم و بزرگی انجام دادند.

در بافت‌های فرسوده کارهایی که انجام گرفت، شهرک‌هایی که ساخته شد و اقداماتی که در تهران و شهرهای دیگر انجام گرفت، فقط در دو سال آخر دولت تدبیر و امید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی شروع شد که بخش بزرگی‌ از آن در همان دو سال آخر تکمیل شد. شما به مردم اعلام کنید در این سه سال چند واحد مسکونی ساختید؟ ما که به مردم قول نداده بودیم که هر سال یک میلیون مسکن بسازیم، هر سال یک میلیون شغل ایجاد کنیم، اما بدون اینکه قولی به مردم بدهیم حداقل سالی ۵۰۰ هزار اشتغال درست کردیم. هنوز شما به اشتغال سال ۹۸ نرسیدید، البته ۹۹ یک استثناء بود به خاطر کرونا. حدود یک میلیون شغل از دست رفت، خب بعد از ۱۴۰۰ که دیگر همه شرایط فراهم بود، کرونایی نبود، مشکلی نبود، می‌بایستی یک میلیون شغل به سرعت برمی‌گشت اما نتوانستید این کار را انجام بدهید.

در مسأله اینترنت چه بلایی سر مردم آوردید؟ در فیلترینگ چه بلایی سر مردم آوردید؟ طرح صیانت را بردید مجلس، فیلترینگ را اجرا کردید برای این که فیلترشکن بفروشید؟ این کاسبی حلال بود کردید؟ اینجور با مردم رفتار کردید، فرهنگ جامعه را تخریب کردید. وقتی فیلترشکن نبود و شرایط قبلی بود و اینترنت باز بود، خیلی از اقدامات را می‌شد از لحاظ اخلاقی و فرهنگی انجام داد. ولی شما دروازه را باز کردید. چقدر شغل را از بین بردید؟ این که شما در اشتغال موفق نمی‌شوید یک عاملش اینست که فضای مجازی را بستید و از بین بردید. بسیاری از شغل‌ها در همین فضای مجازی درست می‌شد. در سال‌های آخر در سال حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار شغل به خاطر فضای مجازی به وجود می‌آمد.

در کرامت مردم چه کار کردید؟ در خیابان‌ها چه بلایی سر مردم آوردید؟ با زن‌ها و دخترهای مردم چه کار کردید؟ امیرالمؤمنین(ع) می‌گوید اگر یک بانویی حتی عصبانی شد و کلمه درشتی یا دشنامی به شما داد، شما حق ندارید جواب بدهید. به زن حق ندارید دشنام بدهید.

مردم به کسانی رأی ندهید که این اینترنت را به طور کامل بر روی شما خواهند بست. به کسانی رأی ندهید که زنان و دختران جامعه را در خیابان مورد اهانت قرار بدهند. به کسانی رأی ندهید که نه تنها تحریم را برنمی‌دارند - نمی‌خواهم این جمله را بگویم - شاید اسنپ‌بک را برای شما به ارمغان بیاورند. شاید همه چیز را به هم بریزند. این‌ها کسانی هستند که خیلی به فکر مردم نیستند. ما صلح می‌خواهیم، ما صلح را برای ایران، منطقه و جهان می‌خواهیم. آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند.

مردم روز ۱۵ تیر به فکر ایران باشیم، به فکر آبادانی ایران، به فکر این که ایران بماند. این ارثی که از هزارها سال نیاکان ما برای ما گذاشتند، ایران را حفظ کنیم برای آیندگان، برای نسل‌های آینده. نگذاریم به مردم اهانت کنند. بگذاریم امید به کشور برگردد، بگذاریم دانشجو به فکر این باشد که در دانشگاه بماند، در ایران کار کند، در ایران تخصص بیابد، پرستار ما، پزشک ما، دانشجوی ما. بگذارید کاری بکنیم سیر مهاجرت کاهش پیدا کند، کند شود و یا انشاءالله زمانی معکوس شود.

کاری کنید که استارتاپ‌ها یک بار دیگر راه بیافتد. ما کاری کردیم از ۵۰ استارتاپ ‌به ۵ هزار و در روزهای آخر به نزدیک ۶ هزار استارتاپ رسیدیم. بگذارید استارتاپ‌های ما یکبار دیگر فعال شود.

جوان‌های ما شرایط مناسب محیط اجتماعی را برای کار ببینند و از کشور خارج نشوند. نگذاریم بیمارستان‌های ما در چند سال آینده خدای‌ناکرده نیاز به پزشک خارجی داشته باشد.

همه تلاش کنیم ۱۵ تیر روز سرنوشت‌ساز برای حیات کشور باشه نه خدای‌ناکرده برای تخریب کشور.

والسلام علیکم و رحمت الله

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش