جمعه ۲۹ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۰۵ - ۰۱ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۰۰۲۵
انتخابات ریاست جمهوری

اصولگرایان برای پیروزی در انتخابات ۹۶ مگر از کره دیگری کاندیدا بیاورند

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,محمد رضا خباز,

استاندار سمنان درباره ادعای اصول‌گرایان مبنی بر رو کردن یک نامزد انتخاباتی دست‌اول، در دقیقه‌های آخر نزدیک شدن به انتخابات سال ۹۶ که مدعی شده‌اند، می تواند پیروز این نبرد می‌شود گفت:به‌هرروی ما افراد این مملکت را می‌شناسیم، چرا اصول‌گراها حرفی می‌زنند که از پس آن بر نیایند. به‌هرحال کاندیداها مشخص هستند. مگر اینکه اصول‌گراها از کره دیگری کاندیدا بیاورند. به‌هرحال ما از درون و بیرون یکدیگر را می‌شناسیم و از هم مطلع هستیم. ما آرزو می‌کنیم که اصول‌گراها متحد و منسجم شوند و کاندیدا معرفی کنند اما جانب انصاف را هم رعایت کنند.

 

استاندار سمنان درباره ادعای اصول‌گرایان مبنی بر رو کردن یک نامزد انتخاباتی دست‌اول، در دقیقه‌های آخر نزدیک شدن به انتخابات سال ۹۶ که مدعی شده‌اند، می تواند پیروز این نبرد می‌شود گفت:به‌هرروی ما افراد این مملکت را می‌شناسیم، چرا اصول‌گراها حرفی می‌زنند که از پس آن بر نیایند. به‌هرحال کاندیداها مشخص هستند. مگر اینکه اصول‌گراها از کره دیگری کاندیدا بیاورند. به‌هرحال ما از درون و بیرون یکدیگر را می‌شناسیم و از هم مطلع هستیم. ما آرزو می‌کنیم که اصول‌گراها متحد و منسجم شوند و کاندیدا معرفی کنند اما جانب انصاف را هم رعایت کنند. 

 

محمدرضا خباز، استاندار سمنان با بیان این مطلب در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا و تاثیر آن بر مناسبات با جمهوری اسلامی و همچنین برجام و قاعدتا انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ گفت: اولاً برجام با یک کشور نبوده است بلکه با شورای امنیت سازمان ملل بوده است. که یکی از اعضای اثرگذار آن آمریکا است. ما به‌تنهایی با امریکا سر میز مذاکره تنها ننشستیم. ایران با مجموعه شورای امنیت سازمان ملل با شش عضو رسمی و دائمی سر میز مذاکره نشستیم و آن‌هم امضا شده است.

 

وی تأکید کرد: بنابراین اولاً ما به اهداف اولیه‌مان رسیده‌ایم. اهداف اولیه‌مان به رسمیت شناختن فعالیت‌های هسته‌ای ما بوده است. دوم برطرف کردن ابن ابهام که ایران به دنبال بمب اتم است. سوم اینکه ما بتوانیم بر اثر رفع بعضی از تحریم‌ها نفت خود را صادر کنیم و همچنین با بعضی از بانک‌ها ارتباط داشته باشیم که در حال حاضر به آن رسیده‌ایم.

 

به گفته خباز، در گذشته ما در  موضع متهم بودیم، به این معنی که آن‌ها می‌گفتند چرا شما بمب اتم ایجاد می‌کنید و ما مکرراً باید می‌گفتیم که ما بمب اتم ایجاد نمی‌کنیم. این مذاکرات اما به‌جایی رسیده است که ما در موضع مطالبه گر هستیم. در حال حاضر ما طلب کار هستیم و ما می‌گوییم امریکا چرا بدعهدی می‌کنی؟ چرا زیر امضای  خود می‌زنی؟

 

خباز تصریح کرد: بنابراین یک کشور متهم، اگرچه اتهامش ظالمانه بوده است اما تبدیل شده است به یک کشور مطالبه گر. دوم اینکه ما در حال حاضر به‌اندازه اوپک سهممان را صادر می‌کنیم. پول این صادرات هم به داخل کشور برمی‌گردد. در گذشته به ما بیش از ۸۰۰هزار بشکه اجازه صادرات نمی‌دادند. آن‌هم فقط برای  کالاهای اساسی و مواد اولیه خوراکی‌مان.

 

همچنین وی افزود: مهم‌تر از همه این است که آن‌ها تصویب کرده بودند، هر کشوری که زیر فصل هفتم منشور ملل متحد و شورای امنیت قرار می‌گیرد به‌طور حتمی به آن حمله نظامی‌کنند. از سال ۱۹۴۵ تاکنون به مدت ۶۰ سال همیشه این حمله‌های نظامی انجام‌شده است و تنها کشوری که حمله قطعی بود و فقط روی تاریخ و ساعت آن مشورت می‌کردند ایران بود، که به حمدالله از این قسمت هم نجات پیدا کردیم.

 

از سویی دیگر وی معتقد است، مهم‌تر از همه خودمان از موضع اتهامی که به ما بسته بودند نجات پیدا کردیم و این گفتمان نتیجه داد. در طول تاریخ کشور خودمان و دیگر کشورها شما یک کشور جهان‌سومی را سراغ دارید سر میز مذاکره با شش کشور ابرقدرت دنیا بر سر میز مذاکره بنشیند و حرف حساب خودش را به کرسی بنشاند. چنین چیزی را ما در طول تاریخ سراغ نداریم.

 

به گفته وی، اگر ما همین ادبیاتی که با دولت دموکرات به کار بردیم با دولت جمهوری‌خواه هم به کار ببریم و ادبیاتی عاقلانه و منطقی داشته باشیم اتفاق نامناسبی رخ نمی‌دهد. از قدیم‌الایام این دو حزب مشهور به حزب کبوتر(دموکرات‌ها) و حزب باز ( جمهوری‌خواه) هستند. به‌هرحال باز جنگجوتر و خطرناک‌تر است، اما اگر ما مثل الان درست عمل کنیم به نتیجه خوبی خواهیم رسید.

 

از همین رو این فعال سیاسی گفت: کافی است به دو سال قبل و موضع آن روز خودمان نگاه کنید و با موضع امروزمان مقایسه کنید. اگر با جمهوری‌خواه‌ها هم درست عمل کنیم؛ اگرچه یک مقداری سخت‌تر است اما موفق  خواهیم شد. دموکرات‌ها کشورهای جهان سوم را با پنبه سر می‌بریدند و جمهوری‌خواه‌ها  با جنگ. هر دو سربریدن بود. ما توانستیم در مقابل آن‌ها بایستیم و در شرایطی که تصمیمات خطرناکی برای ما داشتند به موفقیت پشت سر بگذاریم. به نظر بنده ما به بیشتر اهدافمان و نه هنوز به همه اهدافمان رسیده‌ایم.

 

خباز همچنین درباره انتخابات ۹۶ گفت: مردم ایران مردم عاقلی هستند و بلوغ مرم از بعد سیاسی بلوغ بالایی است. تجربه هم همین را نشان می‌دهد. رئیس‌جمهور اول ما عدم کفایت گرفت. رئیس‌جمهور دوم شهید شد و بعدازآن مقام معظم رهبری دو دوره رئیس‌جمهور بودند و بعد غاز آن آقای هاشمی دو دوره و آقای خاتمی و آقای احمدی‌نژاد هر کدام دو دوره رئیس‌جمهور بودند.

 

به گفته وی بر اساس همین تجربه، گویا  خود مردم به این جمع‌بندی رسیده‌اند که رئیس‌جمهور با یک دوره نمی‌تواند اهداف خود را پیاده کند. اگر هم کار این دولت ناتمام بماند طبیعتاً کار مردم روی زمین می‌ماند. به‌هرحال ممکن است رئیس‌جمهور بعدی برنامه‌های متفاوتی داشته باشد. بنابراین تجربه ۳۸ ساله نشان می‌دهد که خود مردم دو دوره‌ای رأی می‌دهند. 

 

همچنین استاندار سمنان افزود: بر اساس قانون اساسی هر رئیس‌جمهور دوره ۴ ساله می‌تواند به کار خود ادامه دهد. علی‌رغم همه کینه‌توزی‌ها و دشمنی‌هایی که با این دولت می‌شود، اما این دولت به حول قوه الهی خدمات ارزنده‌ای قابل ارائه دارد. کشور ما شرایط اقتصادی بی‌ثباتی داشت که نرخ دلار و ارز لحظه‌ای جابه‌جا می‌شد. تورم کشور ۴۴ درصد بود. وضعیت اقتصادی به بدترین نوع اقتصاد یعنی رکود تورمی رسیده بود. این مسائل را مردم فراموش نمی‌کنند. دولت با همه گرفتاری‌های اقتصادی که داشت توانست این گرفتاری‌ها را برای مردم رفع کند. ما بعد از ۵۵ سال که گندم ورد می‌کردیم، سر سفره خودمان نشستیم و حتی ۳ تن گندم هم صادر کردیم.

 

این کشور بعد از ۶۰ سال تراز تجاری‌اش مثبت شده است. عدد ۶۰ سال هم از آنجایی به دست می‌آید که در سوابق بانک مرکزی بیش از ۶۰ سال ثبت نشده است. سال گذشته، اولین سالی بود که تراز تجاری ما بر وارداتمان نزدیک به یک میلیون دلار افزایش پیدا کرد و تراز مثبت شد.

 

به اعتقاد خباز، اگرچه عده‌ای مدام درباره عملکرد دولت سیاه نمایی می‌کنند، اما مردم که رأی‌دهندگان هستند این خدمات را می‌فهمند. عقلای قوم و اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان معتدل همه در دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی متفق‌القول هستند. بنابراین من بر مبنای تجربه گذشته، بلوغ فکری مردم و خدماتی که دولت انجام داده است، پیش‌بینی می‌کنم که یک دوره چهار ساله دیگر هم زمینه خدمت برای آقای روحانی فراهم خواهد شد.

 

وی همچنین درباره این ادعا که اصول‌گرایان تندرو ازآنجایی‌که معتقدند مردم تغییرات اقتصادی را بر سر سفره‌های خود ندیده‌اند بنابراین تلاش می‌کنند رئیس‌جمهور فعلی را یک دوره‌ای کنند گفت: اولاً  که همه اصول‌گرایان چنین حرفی را نمی‌گویند. کسانی این ادعا را دارند که هنوز لباس انتخابات سال ۹۲ را از تنشان در نیاورده‌اند. 

 

خباز افزود: با نگاهی به انتخابات اخیر امریکا می‌توان دید که بعد از پایان یافتن انتخابات و ثبت نتیجه نهایی همه کارزار قبل از انتخابات را فراموش می‌کنند و به منافع ملی کشور خود می‌اندیشند. این در حالی است که مخالفان دولت تدبیر و امید چهار سال است که حرف‌های دوره انتخابات را ادامه می‌دهند. این کار به معنی انتقام گرفتن از مردم است که چرا به کاندیدای ما رأی ندادید و به  کاندیدای دیگر رأی دادید. این دشمنی‌ها اثر عکس می‌گذارد. 

 

وی با اشاره به یکی از روزنامه‌هایی که هرروز تیتر علیه دولت می‌زند گفت: اگر نام روزنامه را نگاه نکنید، تصور می‌کنید که این روزنامه خارج از کشور، مثلاً در اسرائیل چاپ می‌شود. چرا باید تا این اندازه عنادورزی کرد. بالاخره آقای روحانی در انتخابات شرکت کرده و به دلیل نزدیک بودن گفتمانش به آنچه مردم می‌خواهند در انتخابات پیروز شده است. دیگر این‌همه تندخویی علیه دولت در این شرایط بی‌معنی است. مخالفان دولت اگر انصاف داشتند حداقل بعد از پیروزی دولت فعلی در انتخابات باید تبریک می‌گفتند، که حتی این کار را هم نکردند.

 

خباز همچنین درباره ادعای اصول‌گرایان مبنی بر رو کردن یک نامزد انتخاباتی دست‌اول، در دقیقه‌های آخر نزدیک شدن به انتخابات که مدعی شده‌اند، پیروز این نبرد می‌شود گفت: اولاً که ما یکی از آرزوهایمان این  است که اصول‌گرایان به وحدت برسند. برخلاف اینکه آن‌ها آرزوی مرگ ما را می‌کنند ما آرزوی سلامتی آن‌ها را داریم.

 

وی تأکید کرد: به‌هرروی ما افراد این مملکت را می‌شناسیم، چرا اصول‌گراها حرفی می‌زنند که از پس آن بر نیایند. به‌هرحال کاندیداها مشخص هستند. مگر اینکه اصول‌گراها از کره دیگری کاندید بیاورند. به‌هرحال ما از درون و بیرون یکدیگر را می‌شناسیم و از هم مطلع هستیم. ما آرزو می‌کنیم که اصول‌گراها متحد و منسجم شوند و کاندیدا معرفی کنند اما جانب انصاف را هم رعایت کنند. انصاف از اسلام سرچشمه می‌گیرد. خواسته ما این است که در انتخابات دوپینگ نکنند و توهین و نفرت و تفرقه به راه نیندازند.

 

از سویی دیگر وی با اشاره به مثال دو تیم قرمز و آبی گفت: این دوتیم در صورتی ارزش دارند که تیم مقابلشان سرافراز و قدرتمند باشد. ما دو جناح سیاسی درون نظام هستیم که بااخلاق و به‌دوراز بداخلاقی‌های انتخاباتی باید با هم رقابت سالم انتخاباتی داشته باشیم.

 

 

 

rouydad24.ir
  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش