مصطفی میرسیلم درباره عملکرد دولت یازدهم گفت: دولت یازدهم که سر کار آمد تشخیص داد مسایلی که در کشور وجود دارد به ویژه تحریمها از جانب آمریکاست و لذا بنای مذاکره با آمریکاییها و اروپاییها را فراهم کرد. این دولت با امید به اینکه مذاکره مستقیم را بتواند برپا کند تمام تلاش خود را انجام داد.
وی ادامه داد: دولتیازدهم دنبال جلب نظر آمریکا بود تا در ادامه مناسبات عادی که بین آمریکا و سایر کشورها وجود دارد بین ما و آمریکا برقرار شود و تصور میکرد این رابطه میتواند روال عادی و مناسب بگیرد. دولت یازدهم با این سیاست وارد صحنه شد و بر همین اصل استخراج نفت و فروش آن را زیاد کرد و امید داشت همه چیز خوب پیش برود اما اینگونه نشد.
میرسیلم با اشاره به اینکه امروز چهار سال از مدیریت دولت یازدهم گذشته، گفت: البته مذاکرات برجام مذاکرات سختی بود و برای آن زحمت بسیار کشیده شد و اصلا من زحماتی که وزیر امور خارجه در این مذاکرات کشید و برابر وزیر امورخارجه آمریکا و کارشناسان آن ایستاد را نمیخواهم نفی کنم.
وی ادامه داد: برای مذاکرات برجام زحمات زیادی کشیده شد و دو سال این مذاکرات بهطول انجامید و یک مساله را در اذهان عمومی روشن کرد و آن حقانیت ما در استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای بود و نشان داد کسی جرأت ندارد به ما بگوید حق استفاده از انرژی هسته ای صلحآمیز را نداریم.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به اینکه آمریکا میخواهد به هر قیمت ما را از دانش هستهای جدا کند، گفت: آمریکا و اروپاییها در مذاکرات برجام دنبال محدود کردن ما بودند و میخواستند ما را از علوم دفاعی و هستهای جدا کنند در حالیکه خود آنها هم میدانستند ما براساس رهنمودهای رهبر انقلاب اصلا دنبال بمب و سلاح هستهای نیستیم.
وی ادامه داد: اشکالی که ما از دولتیازدهم میگیریم این است که این دولت همچنان بر درب سازش با ۵+۱ میکوبد در حالیکه آنها خیرهخواه ما نیستند و یک قدم برطبق برجام حرکت نکردند و حتی تحریمهای بیشتری بر ما اعمال میکنند.
میر سلیم ادامه داد: اینکه ما بر برجام تاکید کنیم و تمام سعادتمان را از آن بخواهیم خطای بزرگی و فرصتسوزی است، به همین دلیل من به پیشنهاد دوستان در حزبموتلفه قدم در راه انتخابات گذاشتم.
میر سلیم با اشاره به راهکارهای حل مشکلات در کشور و رسیدن به موفقیت گفت: مشکلات و پیروزری با مشارکت عمومی و نظارتعمومی شکل میگیرد. مشارکتعمومی یعنی اینکه مردم در چارچوب تشکیلات حاضر شوند و از طریق سازمانهای مردم نهاد احزاب و تشکیلاتسیاسی وارد عرصهعمومی و مشارکت در کارها شوند.
وی در پایان گفت: نظارتعمومی بسیار مهم است، امری که متاسفانه تعطیل شده است. نظارتعمومی باید در راستای اعتماد بین مردم و دولت شکل بگیرد و مردم خودشان بر کارها و امور نظارت کنند.
- 14
- 4