یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۵۱ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۵۷۵۹
انتخابات ریاست جمهوری

وزیر ارشاد:

ما دولتی زمینی هستیم نه آسمانی/برای عذرخواهی، لکنت زبان نداریم

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این‌که ما دولت زمینی هستیم، دولت آسمانی نیستیم، اظهار کرد: دولت زمینی واقعیت‌ها را می‌بیند و براساس واقعیت‌ها حرکت می‌کند، ما برای توجیه اعمال‌مان به مقدسات متوسل نمی‌شویم.

به گزارش ایسنا، سیدرضا صالحی امیری در نشست با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان کرمان، با تاکید بر این‌که باور دارم کرمان سرزمین رمزها و رازهاست و دیار کریمان و بزرگان است، گفت: باید نقاب از چهره زیبای کرمان برچیده شود تا ایرانیان و جهانیان زیبایی‌های این اقلیم را بیشتر بشناسند. کرمان مانند نگین درخشانی در سرزمین ایران است و فرهنگ و تمدن ایرانی با فرهنگ و تمدن کرمان در دنیا شناخته خواهد شد و در صورتی که نظریه تمدن هلیل به اثبات برسد، مشخص می‌شود نقطه آغاز زیست بشر از این نقطه بوده است.

 

او اظهار کرد: سرمایه شما، وحدت و انسجامی است که در مدیریت استان کرمان شکل گرفته و شهادت می‌دهم، استاندار کرمان جزو موفق‌ترین استانداران کشور است.

 

وی با اشاره به عملکرد استان کرمان در دولت یازدهم، بیان کرد: کرمان در آغاز یک جهش قرار گرفته و نمایندگان این استان برای تامین مطالبات استان، سخت‌کوشانه تلاش می‌کنند و این انسجام در میان نمایندگان یک فرصت بزرگ برای استان است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استاندار کرمان به حاشیه‌ها نمی‌پردازد و پشتوانه نخبگان و اصحاب فرهنگ و هنر را دارد. این نشست نیز یک پیام روشن دارد که مدیریت استان برای رسیدن به قله‌های توسعه، به حمایت معنوی اصحاب فرهنگ و هنر نیاز دارد.

 

وی ادامه داد: جامعه‌ای که در آن، معنویت و معرفت نباشد، مانند یک جسم بی‌روح است و ما بیش از نیاز اولیه، به نیازهای ثانویه یعنی معرفت، اخلاق و معرفت نیاز داریم و اگر جامعه در حد اعلای توسعه اقتصادی باشد، اما از اخلاق و فضیلت بی‌بهره باشد، چه ارزشی دارد؟

 

صالحی امیری با بیان این‌که در کنار توسعه اقتصادی، به توسعه فرهنگی و زیست فرهنگی نیاز داریم، تصریح کرد: برای این‌که بدانیم در چه جامعه‌ای زیست فرهنگی حاکم است، در بین مردم، اخلاق، همگرایی و وحدت را می‌بینیم؛ اما اگر اتهام، شایعه و تخریب در مردم وجود دارد، آن جامعه، زیست اخلاقی و فرهنگی وجود ندارد.

 

وی با تاکید بر این‌که نباید فرهنگ را در حاشیه دید، بلکه فرهنگ در متن زندگی جامعه جاری است، اظهار کرد: گفتمان امام به این نقطه ختم می‌شود که امام به دنبال ساخت انسان بود و انسان‌سازی را مقدمه توسعه می‌دانست. امام همواره تاکید داشتند که باید انسان ساخته شود تا جامعه ساخته شود و اگر امروز در جامعه با مشکلات مختلف مواجه هستیم، دلیل روشن این است که از گفتمان امام فاصله گرفته‌ایم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که گفتمان فرهنگی این دولت در راستای گفتمان امام و مبتنی بر اعتدال فرهنگی است و پذیرش تنوع فرهنگی، عدالت فرهنگی و دیانت فرهنگی است، اظهار کرد: شعار ما در این دولت، این است که تهران، ایران نیست و از این منظر باید منابع، امکانات و فرصت‌ها به اقصی نقاط کشور سرازیر شود. وضعیت امروز کرمان شایسته فرهنگ و تمدن کرمان نیست و از استاندار می‌خواهیم با تهیه طرح و پیشنویس بنیاد فرهنگ، تمدن و ادب استان، آغازگر یک حرکت فرهنگی بزرگ برای این سرزمین باشد.

 

صالحی امیری با بیان این‌که باید فرهنگ در فضای دینی زیست کند و از شاخص‌های زیست فرهنگی، نشاط فرهنگی است، گفت: جامعه‌ای که در آن امید، نشاط و پویایی وجود نداشته باشد، آن جامعه به سمت میرایی میل می‌کند. انزوای جوان، مقدمه انحراف جوان است و آسیب‌های اجتماعی ناشی از این است که بسترهای نشاط مشروع را به رسمیت نشناخته‌ایم. این در حالی است که باید به جامعه و جوانان امید بدهیم و کرامت و منزلت اصحاب فرهنگ و هنر را به رسمیت بشناسیم. این گروه بر گردن ما حق بزرگی دارند و سرمایه‌های ما هستند که از دیگر منابع ارزش والاتری دارند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: امروز کرمان مهد فرهنگ، تمدن و ادب است و باید با تشکیل یک بنیاد فراگیر در این استان ظرفیت کرمان را به ایرانیان و جهانیان معرفی کنیم و این زمانی حاصل می شود که شور و نشاط در جوانان کرمان ایجاد شود.

 

او ادامه داد: چالش امروز جامعه ایران، بی‌توجهی به مطالبات نسل جوان است و کسی که به نشاط جوانان توجه نمی‌کند، جامعه را زیرزمینی می‌کند.

 

صالحی امیری با اشاره به ضرورت توجه به معیشت اصحاب فرهنگ و هنر، گفت: بیش از ۳۰ هزار نفر از اعضای اصحاب فرهنگ و هنر بیمه شده‌اند. ما مطالبات اصحاب فرهنگ و هنر کرمان را دنبال خواهیم کرد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: این دولت، گوش شنوا برای شنیدن نقدها و مشکلات دارد. می‌دانیم که نتوانسته‌ایم به همه خواسته‌ها پاسخ بدهیم و برای کاستی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم و برای عذرخواهی دارای لکنت زبان نیستیم.

 

وی همچنین گفت: اگر موفقیتی برای کشور وجود دارد، متعلق به مردم است و این دولت به جای پرخاشگری و توهین و به کار بردن کلمات درشت در دنیا، با دیپلماسی مسائل را حل می‌کند و با گفت‌وگو با عربستان راه حج را باز کردیم و برای حج عزتمندانه شروطی داشتیم که آن‌ها شروط ما را پذیرفتند و مسیر بسته حج را از طریق مذاکره باز کردیم. در برجام هم همین اتفاق افتاد.

 

او بیان کرد: در دنیای امروز، قدرت و شاخص‌های قدرت را مغز، دیپلماسی و رسانه تعیین می‌کنند. ما در مذاکرات برجام دستاوردهای زیادی داشتیم که مهم‌ترین دستاورد این بود که به جهانیان توانستیم ثابت کنیم که دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و توانستیم برای اولین‌بار میان اسرائیل و آمریکا شکاف ایجاد کنیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که امروز همه دنیا صف کشیده‌اند تا با ایران قرارداد ببندند و همه سایت‌های هسته‌ای ما امروز فعال هستند، افزود: مذاکره به معنی تسلیم شدن نیست، بلکه به معنی تلاش حداکثری از طریق دیپلماسی برای تامین منافع ملی است. این‌که با دنیا با درشتی سخن بگوییم، انقلابی‌گری نیست، انقلابی بودن رفع فقر و نابرابری، مبارزه با فساد و ایجاد اشتغال است.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش