پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۰۳ - ۱۸ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۴۶۴۴
فوتبال در جهان

شوک پشت شوک به رئال

رئال مادرید,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,اخبار فوتبال جهان
انگار به هیچ عنوان نباید به موفقیت رئال‌مادرید فصل ۱۹-۲۰۱۸ در رقابت‌های لالیگا امید داشت.

به گزارش خبرورزشی، فرقی نمی‌کند جولن لوپتگی هدایتش را به عهده داشته باشد یا سانتیاگو سولاری جوان، رهبری‌اش کند. رئال‌مادرید نشان داد اگر تیم‌های دیگر هم لغزش داشته باشند خودشان فرصت خلق معجزه را هدر می‌دهند. در هفته هجدهم رقابت‌های لالیگا، رئال مادرید در خانه با ۲ گل از رئال سوسیه‌داد شکست خورد تا بهترین فرصت برای حفظ فاصله با بارسلونا و رسیدن به جایگاه سومی سویا را از دست بدهد. برد در خانه رئال در عوض، مسیر سوسیه‌داد برای فرار از منطقه سقوط و رسیدن به میانه جدول را هموار کرد.

 

کمک‌داور ویدئویی کجاست؟

وقتی پای کمک‌داور ویدئویی به طور جدی به فوتبال باز شد و لیگ‌های معتبر هم از آن حمایت کردند، انتظار می‌رفت اشتباهات داوری درون زمین برای همیشه از بین برود. در بازی رئال و سوسیه‌داد، اما ثابت شد می‌توان از کمک‌داور ویدئویی بهره گرفت، اما در صحنه‌های مشکوک بی‌خیال استفاده از آن شد. درست مثل صحنه‌ای که وینیسیوس با دروازه‌بان سوسیه‌داد برخورد کرد و داور نه تنها پنالتی نگرفت، بلکه استفاده از کمک‌داور ویدئویی را هم لازم ندید تا پنالتی رئالی‌ها بسوزد. به‌جز این صحنه، رئالی‌ها روی دو موقعیت هم اعتقاد به خطای هند داشتند که این‌ها هم از چشم داور دور ماند. به نظر می‌آید کمک‌داور ویدئویی در لالیگا بیشتر جنبه ظاهرسازی دارد تا کاربردی.

 

لوکاس عصبانی

رئال مادرید شرایط خوبی را طی نمی‌کند و اوضاع درون زمین هم تعریفی ندارد. رئالی‌ها که یک بر صفر از حریفشان عقب بودند و طبق معمول فشار هواداران خودی را هم حس می‌کردند، در فاصله ۳۰ دقیقه مانده به انتهای بازی با یک شوک دیگر هم مواجه شدند. اخراج لوکاس واسکس، وینگر رئالی‌ها باعث شد تیم ۱۰ نفره کار خود را ادامه دهد. از اخراج بدتر، اما واکنش لوکاس به کارت قرمزی بود که داور به او نشان داد. لوکاس که از تصمیم داور خشمگین بود موقعی که می‌خواست پیراهنش را از تن دربیاورد با عصبانیت آن را پاره کرد تا این‌طور خشمش را نشان دهد. 

 

وینیسیوس آینده رئال

نشانه مثبت رئالی‌ها در بازی با سوسیه‌داد بدون تردید وینیسیوس بود. بازیکن جوان برزیلی توسط سانتیاگو سولاری از ابتدا در سمت چپ خط حمله به بازی گرفته شد و نمایش موفقیت‌آمیزی داشت. تنها کاری که او در این بازی نتوانست انجام دهد گلزنی بود. اگر داور کمی دقت می‌کرد می‌توانست خطایی که دروازه‌بان سوسیه‌داد روی او انجام داد را اعلام و به نفع رئال پنالتی بگیرد. او به خوبی برای هم‌تیمی‌هایش موقعیت ایجاد می‌کرد، با نمایش فردی خود از مدافعان حریف عبور می‌کرد و به سمت دروازه سوسیه‌داد شوت‌زنی داشت. هرچند که وینیسیوس در ۱۰ دقیقه پایانی خسته شد تا نشان دهد هنوز نمی‌تواند به طور کامل برای رئال بازی کند. با این حال رئالی‌ها می‌توانند از بابت داشتن وینیسیوس برای آینده تیمشان خوشحال باشند. 

 

ویلیان کارمای رئال

وقتی در تابستان کریس رونالدو از تیم جدا شد، جولن لوپتگی به دستور باشگاه از خرید بازیکن بزرگ سرباز زد. او ویلیان ژوزه، مهاجم سوسیه‌داد را که قیمت کمی داشت به باشگاه پیشنهاد داد تا در کوتاه‌مدت جای کریس را پر کند. پیشنهادی که توسط باشگاه رد شد و هیچ‌کس هم دلیلش را نفهمید. در بازی با رئال‌مادرید، ویلیان ژوزه، گل نخست تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا به رئالی‌ها یادآوری کند کارمای نخواستنش را باید این‌طور پس بدهند؛ آن هم در روزی که کریم بن‌زما توفیقی نداشت. ویلیان به جز گلزنی، روی گل دوم به روبن پاردو، پاس گل داد تا مرد طلایی یک‌شنبه‌شب تاریک برنابئو شود. رئال‌مادرید مهاجمی را از دست داد که در دو فصل ۲۷ گل در لالیگا به ثمر رسانده بود. 

 

تیم بی‌ستاره سولاری

انگار با رفتن کریس رونالدو کاخ آرزو‌های رئالی‌ها به ویرانه تبدیل شده است. تیمی که تنها یک مهره اصلی اش را از دست داده تا این حد زمین خورده است. در شبی که سرخیو راموس جام قهرمانی باشگاه‌های جهان را با خود به ورزشگاه آورد، رئال سانتیاگو سولاری بدون سوپراستار به سوسیه‌داد باخت. نه لوکا مودریچ، نه تونی کروس، نه ایسکو، نه رافائل واران، نه کاسمیرو، نه بن‌زما و راموس هیچ‌کدام نتوانستند گره از کار رئال باز کنند. گرت بیل مصدوم هم از روی نیمکت کار را دنبال کرد تا شاهد شکست تیمش باشد. واقعیت این است که سانتیاگو سولاری هم نتوانسته در این مدت کار آن‌چنان خاصی را انجام دهد. البته او به این زودی برکنار نمی‌شود (حداقل تا پایان فصل) ولی با این وضعیت خیلی هم نباید به تغییرات مثبت در مادرید امید داشت

 

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش