قیمت سکه و قیمت طلا (۹۷/۱۰/۱۰)
امروز در بازار آزاد سکه تمامبهار آزادی طرح جدید ۳ میلیون و ۷۰۶ هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم ۳ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان معامله میشود.
در بازار آزاد هر قطعه نیمسکه بهار آزادی یکمیلیون و ۹۰۱ هزار تومان، ربعسکه یکمیلیون و ۱۹۱ هزارتومان و هر قطعه سکه گرمی ۶۶۱ هزار تومان فروخته میشود.
هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۴۱ هزار و ۳۰۰ تومان و هر مثقال طلا، یک میلیون و ۴۷۸ هزارتومان ارزشگذاری شده است، ضمن آنکه هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت ۱۲۸۱.۵ دلار معامله میشود.
دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر:
دستورالعملهای آنی صنعت طلا و جواهر را در مرز نابودی پیش برده است
به گزارش روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر تهران "نادر بذرافشان" رکود موجود در صنف و صنعت طلا و جواهر را بی سابقه عنوان کرد و گفت: دولت و مجلس باید به کمک اصناف شتافته و در دوره رکود از این سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی حمایت کنند.
- وی با انتقاد از صدور دستورالعمل های غیرکارشناسی برای این صنف افزود: متاسفانه قوانین دست و پاگیر و دستورالعملهای آنی صنعت طلا و جواهر را در مرز نابودی پیش برده است و اگر دولت از این صنف و صنعت حمایت نکند باید منتظر یک بحران جدی در این بخش بود.
- دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر مهمترین معضل صنف طلا و جواهر طی سالهای اخیر را مشکل مالیات برارزش افزوده عنوان کرد و گفت: با کمال تاسف حدود ۱۰ سال است که قانون مالیات برارزش افزوده به صورت آزمایشی در حال اجراست و این قانون تمام توان این صنف را گرفته و همه پتانسیل صنعت بزرگ طلا و جواهر صرف این قانون غیرکارشناسی شده است.
- بذرافشان ادامه داد: لایحه اصلاح این قانون در ابتدای سال در کمیسیون اقتصادی مجلس و سازمان امورمالیاتی نهایی شد که طبق آن بنا شد اصل طلا از مالیات برارزش افزوده معاف گردد، ولی با گذشت حدود ۱۰ ماه هنوز این لایحه برای تایید نهایی وارد صحن علنی مجلس نشده است.
- وی با اشاره به عوارض اجرای غیرکارشناسی قانون مالیات برارزش افزوده تصریح کرد: با اجرای این قانون خریداران مصنوعات طلا به طور قابل توجهی کاهش یافتند و رکود موجود در این بازار سبب تعطیلی ۵۰ درصدی صنف طلا و جواهر و بیکاری خیل وسیعی از کارگران و فعالان این صنف شده است.
- دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه اصلاح قانون مالیات برارزش افزوده بسیار زمان بر شده است خاطرنشان کرد: به نظر می رسد اراده ای برای حل مشکل مالیات برارزش افزوده علیرغم همه جلسات هنوز وجود ندارد و با رسیدن به ماههای پایانی سال و موضوع لایحه بودجه سال ۹۸، اصلاح این قانون به حاشیه رفته است. ادامه روند موجود در بازار طلا موجبات نابودی این صنعت بزرگ را فراهم خواهد ساخت.
- بذرافشان جایگاه این صنف و صنعت را برای ارزآوری و اشتغال ممتاز عنوان کرد و گفت: در این هنگامه جنگ اقتصادی صنف طلا و جواهر با تولید و صادرات خود می تواند به کمک دولت شتافته و با ورود ارز به عنوان بازوان دولت عمل کنند، ولی متاسفانه مشکلات پیش روی این بخش به حدی زیاد است که فعالان آن توان ایستادن روی پای خود و تولید مصنوعات طلا را ندارند.
- این فعال صنفی در مورد دیگر مشکلات این صنف نیز گفت: متاسفانه طی ماههای اخیر نوسانات قیمت ارز به التهاب بازار طلا و سکه افزوده و این وضعیت اقتصادی توان خرید طلا را از مردم گرفته و این مورد باعث رکود مضاعف این بازار و در مقابل رونق دلالی و سفته بازی های کاذب شده است.
- دبیر هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: صنف طلا و جواهر علاوه بر مشکلات مالیاتی و رکود موجود در بازار از نظر امنیتی نیز در مخاطره هستند و همیشه در تیررس سارقان قرار دارند، یک طلافروش همه زندگی خود را در ویترین قرار داده و علیرغم رعایت همه مسایل امنیتی از نظر روانی دغدغه سرقت سرمایه خود را دارد.
- بذرافشان در خاتمه ضمن درخواست از مسوولین و نمایندگان مجلس برای حل مشکل این صنف بزرگ ابراز امیدواری کرد: صنف و صنعت طلا و جواهر با پشتیبانی دولت و مسوولین کشور به جایگاه رفیع خود دست پیدا کرده و در سطح بین المللی با کسب بازارهای جدید و ارزآوری به اقتصاد کشور کمک شایانی کند.
- 62
- 8