چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۸:۱۷ - ۲۷ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۷۲۸۲
اخبار فلزات، طلا و ارز

رد پای اتحادیه طلا در تخلف سکه ثامن/ مبادلات مالی چگونه انجام شد؟

رسول کوهپایه زاده,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز
رسول کوهپایه زاده، وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن نسبت به اظهارات رییس اتحادیه طلا و جواهر مبنی بر اینکه در این موضوع دخالتی نداشته است، واکنش نشان داد.

روز گذشته سخنان وکیل مدافع شاکیان پرونده سکه ثامن، بُـعد تازه‌ای به این پرونده داد. رسول کوهپایه‌زاده وکیل شاکیان گفته بود «بر اساس بررسی‌های که صورت گرفته بالغ بر ۸۰ درصد رجوعات مردم و مالباختگان به سایت مجرمانه سکه ثامن از طریق تارنمای اینترنتی اتحادیه طلا صورت می‌گرفته است و اسناد آن هم موجود و قابل اثبات است.»

 

سخنان کوهپایه‌زاده در حالی مطرح می‌شود که آیت محمدولی رئیس اتحادیه طلا و جواهر یکی از مدعیان پرونده تخلف سکه ثامن بوده و در مصاحبه‌های متعدد تاکید کرده «سکه ثامن هیچگونه مجوزی از اتحادیه تهران نداشته و مجوز خود را در شهرستان واحد صنفی «بناب» گرفته است و اتحادیه طلا و جواهرهیچ دخالتی در فعالیت این موسسه نداشته است.»

 

آنگونه که کوهپایه‌زاده معتقد است هرچند اتحادیه طلا و جواهر مجوزی به سکه ثامن نداده، اما فعالیت غیرقانونی موسسه‌ای که مجوز نداشته را به مراجع قانونی گزارش نکرده است و تا زمانی که شکایتی در کار نبوده، معاملات از طریق اتحادیه انجام می‌شده است.

 

کوهپایه زاده درباره این موضوع گفته «بعد از اینکه موکلین اعتراض و شکایت می‌کنند، در یک اقدام عجیب و قابل تامل و عجولانه و به منظور سرپوش گذاشتن بر این تخلفات و پاک کردن صورت مساله اتحادیه طلا و جواهر آدرس سایت رسمی خود را که بر روی تابلوی اتحادیه درج کرده بود و مبلغ سکه ثامن بود، از روی تابلوی درب ورودی حذف می‌کند که این امر بزرگترین دلیل برای تخلفاتی است که از سوی اتحادیه طلا رخ داده است؛ لذا این موضوع که اتحادیه طلا و جواهر همه چیز را انکار کرده و ابراز همدردی می‌کند، از لحاظ حقوقی و مسئولیت کیفری کافی نیست.»

 

رویداد۲۴ دهم مهر ماه سال جاری گزارشی مبنی بر از دسترس خارج شدن سایت اتحادیه طلا و ارز تهران منتشر کرد. روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر به خبرنگار رویداد۲۴ گفته بود که تعطیلی سایت بخاطر دستکاری سایت شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز تهران در قیمت‌های طلا و شکایتی بوده که ما از آن سایت کرده‌ایم.

 

روابط عمومی اتحادیه همچنین گفته بود نسخه آزمایشی این سایت به آدرس estjt.ir است که هنوز به روز رسانی نشده و آدرس پیشین آن اشتباه است ضمن آنکه اتحادیه طلا و جواهر تهران از سایت tgju.org (شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز تهران) شکایت کرده است زیرا نرخ‌ها را دستکاری می‌کرد. روابط عمومی اتحادیه طلا درباره اینکه چرا یکشبه آدرس سایت تغییر کرده، هیچ توضیحی نداده بود.

 

سایت اتحادیه طلا بعد از نامه بانک مرکزی به آملی لاریجانی و هشدار رئیس قوه قضائیه تعطیل شده بود. این همزمانی باعث می‌شد به نظر برسد با سایت با دستور قوه قضائیه تعطیل شده است اما اطلاعات جدید رسول کوهپایه‌زاده نشان می‌دهد «تعطیلی سایت اتحادیه و طلا نه با دستور قوه قضائیه که اقدامی عجولانه برای سرپوش گذاشتن روی یک تخلف بوده است.»

 

نکته عجیب‌تر اینکه اتحادیه طلا و جواهر برای تبلیغ سکه ثامن پول دریافت می‌کرده است. کوهپایه‌زاده گفته تخلفات صورت گرفته به سازمان بازرسی کل کشور منتقل شده و یقینا اتحادیه زمانی که پول تبلیغات سایت غیرقانونی سکه ثامن را دریافت می‌کرده، باید به وظیفه نظارت و کنترل خود عمل می‌کرد تا این اتفاق به وقوع نمی‌پیوست.

 

 

rouydad24.ir
  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش