شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۰:۲۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۰۹۵۱
اخبار فلزات، طلا و ارز

رئیس اتحادیه طلا و جواهر درباره کلاهبرداری‌های معامله طلا هشدار داد؛

طلای قسطی و آنلاین نخرید!

طلای قسطی,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

خرید و فروش طلا و جواهر در فضای مجازی ممنوع اعلام شد. نایب‌رئیس اتحادیه طلا و جواهر درحالی این خبر را اعلام کرد که فضای مجازی این روزها پر شده از آگهی‌های وسوسه‌انگیزی که در برخی موارد قیمت هر گرم طلا را تا ٣٠٠‌هزار تومان هم اعلام می‌کنند، درحالی‌که هم‌اکنون هر گرم طلای با اجرت  در واحدهای صنفی حدود ٤٨٠ تا ٥٠٠‌هزار تومان معامله می‌شود. برخی هم برای جذب مشتری پیشنهاد خرید قسطی را به مشتریان خود می‌دهند. البته محمد ولی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر به «شهروند» می‌گوید: «در برخی موارد حتی فروشندگان در فضای مجازی طلا را به  دو برابر قیمت واقعی آن عرضه می‌کنند. به‌عنوان مثال چند روز پیش یک آگهی را دیدم که به اسم یک برند خاص هر گرم طلا را ٨٠٠‌هزار تومان معامله می‌کرد.»

 

اما درحالی به گفته این فعال صنفی حدود ١٠‌درصد از معاملات بازار طلا این روزها در فضای مجازی است که اتحادیه صنف طلا و جواهر هیچ مجوزی برای خرید و فروش طلا و جواهر به هیچ سایتی نداده و هر فردی که در این رابطه چنین ادعایی کند، کذب محض است و قطعا تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

 

خرید و فروش اینترنتی طلا تا مهر آینده

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر که معتقد است هنوز زیرساخت‌های لازم برای خرید و فروش اینترنتی سکه و طلا در کشور ایجاد نشده است، ادامه داد: «حساسیت و ریسک خرید و فروش طلا در فضای مجازی بسیار بالاست، اما با توجه به اقداماتی که در این خصوص انجام شده، امیدوارم تا مهر ‌سال آینده این امکان در کشور فراهم شود.»

 

به گفته او کسی که قصد خرید و فروش اینترنتی را دارد، باید دارای شناسنامه و هویت مشخصی که به اتحادیه هم رسیده، باشد و صرف این‌که یک واحدی دارای یک نماد اعتماد باشد، کافی نیست.  

 

طلای دست دوم و قسطی نخرید

پرونده کلاهبرداری سکه ثامن که اتفاقا دارای نماد اعتماد هم بود، نشان می‌دهد که رئیس اتحادیه تولیدکنندگان طلا و جواهر چندان هم بیراه نمی‌گوید. مسعود یزدانی هم دراین‌باره با اشاره به مشکلات ایجاد شده در رابطه با «طلای ثامن» افزود: «خریداران سکه حتما از واحدهای دارای «جواز سکه‌فروشی» که دارای هلوگرام اتحادیه هستند، خرید و دقت کنند که پلمپ سکه با واحد صنفی یکی بوده و از خرید سکه از افراد متفرقه یا دیگر رسته‌های این صنف جدا خودداری کنند.»

 

او در ادامه به مردم اکیدا توصیه کرد که از خرید «طلای دست دوم» و «طلای قسطی» اجتناب کنند، چراکه این دو مورد تبعات و پیامدهایی را برای خریداران ایجاد می‌کند که باعث متضررشدن آنان و کل صنف می‌شود و متاسفانه با توجه به شرایط فعلی اقتصاد، این موارد بیش از بقیه مشاهده شده است.

 

عضو هیأت‌مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران، تقاضای مردم برای خرید طلای آب‌شده را یکی دیگر از مشکلات اخیر این صنف عنوان کرد و افزود: «به مردم توصیه می‌کنیم که به سمت خرید طلای آب‌شده یا شمش طلا نروند، چراکه در اکثر موارد با بحث تخصصی و عیار آن آشنایی نداشته و موجب ضررشان می‌شود. از همکاران هم درخواست کرده‌ایم که فقط به اعضای صنفی طلای آب‌شده عرضه کنند. در همین راستا مردم می‌توانند از مصنوعات طلای کم‌اجرت که هم مقرون به‌صرفه و هم دارای کد استاندارد و کد شناسایی است، برای خرید طلا استفاده کنند.»

 

فریب شماره حساب و تلفن را نخورید

برخی بر این باورند که وقتی فردی با یک شماره تلفن ثابت، تلفن همراه با مشتری تماس برقرار کرده و شماره حسابی را در اختیار مشتری قرار داده، در صورت تقلبی و مستعمل بودن کالا می‌توان با استفاده از شماره حساب و شماره تلفن، کلاهبردار را شناسایی کرد.

 

این در حالی است که کلاهبرداران همواره از روش‌های پیچیده و نو برای این‌که ردپایی از خود برجا نگذارند، استفاده می‌کنند.

 

بر اساس برخی آمارها، هم‌اینک حدود ٤٠٠‌میلیون کارت بانکی دست شهروندان ایرانی است که برخی از آنها در دست افراد سودجو، نیازمند و شاید معتاد باشد و این خود فرصتی برای کلاهبرداری فراهم می‌کند.

 

بر اساس اطلاعات برخی پرونده‌ها، کلاهبرداران با پرداخت هزینه‌ای به یک معتاد یا فرد نیازمند کارت بانکی آنها را دریافت کرده و شماره حساب آنها را برای واریز پول در اختیار مشتری قرار می‌دهند.

 

برخی افراد نیز اقدام به فروش کارت بانکی خود می‌کنند، غافل از این‌که کلاهبرداران منتظر چنین فرصتی برای سوءاستفاده از کارت بانکی و شماره حساب آنها هستند.

 

همچنین در زمینه تلفن ثابت نیز می‌توان بیان کرد که افراد سودجو برای رسیدن به هدف خود با هویت جعلی اقدام به اجاره محل مسکونی و مکانی کرده و با بهره‌گیری از شماره تلفنی که به نام آنها ثبت نشده، کلاهبرداری می‌کنند.

 

با توجه به مزیت‌های فروشگاه‌های آنلاین، بروز تخلف‌های یادشده در این گزارش متحمل است، بنابراین برای پیشگیری از بروز هر گونه کلاهبرداری و به سرقت رفتن دارایی و اموال بهتر است تا پیش از رویت نکردن کالا هیچ هزینه‌ای پرداخت نشود.

طلای قسطی,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش